--> --> -->

Mamici norocoase de sept-oct 2008 (153)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Nerantula, BUN VENIT ACASA!! asteptam poze!!!

vreau sa felicit si eu fetele care au mai nascut intre timp: tzitiri, symonne!! mai era cineva??? poate e vreo fata care are timp sa faca completari in lista:) eu una n-am timp nici sa mor
mai sta soacra-mea cu bebe cand doarme si i-am si zis, cand vine sa stea cu el, eu ies pe usa si nu stiu incotro sa o apuc, nu stiu ce sa fac mai intai...sa ma duc la baie, sa mananc, sa mai strang prin bucatarie, sa bag la spalat sau...sa ma plimb pur si simplu prin curte...nu-mi vine sa plec de langa pui, mai ales ca l-am avut cam bolnavoir..deh, se pare ca a ramas sensibil al urechiuse din spital...si tr sa am mare grija. mai face si crize de colici, se indoaie tot, in conditiile in care zice ca laptele asta pe care-l bea e anticolici, ii dau si debridat...

dar m-ati facut curioasa si chiar interesata de batista bebelusului. se gaseste in farmacii?? sper insa sa-mi conving sotul ca e ok si ca nu e o chestie horror...astept detalii, desi pe mine m-ati convins ca am incredere in voi!

Codruta, astept sms cand nasti!! sper sa ti se implineasca dorinta!
babytza, mai ai si tu asha de putzin...

poze bimbocel
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Seara buna,

Scuze, nu prea am avut timp sa citesc noutatile, ne luptam eroic cu colicii...azi-noapte am avut program de urlat de la 1:00am la 4:00am, ieri noapte de la 9:00pm - 2:00am...sunt cam varza varzescu, dar mai rau imi pare de Mihnea, saracutul, cand il vad cum sufera, imi dau lacrimile..
Ieri a implinit o luna si am fost la medicul de familie la control, a ajuns la greutatea de 4,370 Kg (imbracat) (de la 2,640 Kg la nastere - dezbracat ) si 52 cm (de la 48 la nastere). Adica fff bine, dr era incantata si inca o data vreau sa spun ca e o tipa de nota 20, m-a sunat saptamana trecuta sa imi reaminteasca de control, e o draguta!! Si ieri, ce il mai dragalea pe puiul meu, ii spunea "frumosule", il lua usurel sa nu il sperie, m-a pus sa il alaptez desi erau la coada pacienti, sa nu planga odorul. Si mi-a spus sa o sun pentru orice intrebare ca nu e nicio problema. Asa mai zic si eu doctor!!
Sper ca sunteti toate bine
Noi acum asteptam sa se trezeasca sa facem baita.
Sanatate si numai bine!!!Pe curand,

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nerantula sper ca Mr. H sa treaca cat mai repede

Babytza ce putin mai este

Codruta sa dea DD sa fie asa cum vrei tu nu de alta dar ar fi cel mai mare cadou pt tati

Corrina la mai multe lunite pt bb Mihnea si speram sa treaca colicii cat mai repede

Claudinna succes la convins pe tati, pe bb sa treaca colicii astia

Nerantula eu de la inceput am zis ca vreau nastere naturala cu epidurala daca va fi necesar, e normal sa ne doara ca deh, oasele noastre sunt intr-o continua schimbare. Mama mea s-a chinuit cu mine 24h pana cand s-a pus moasa pe burta ei altfel eram aman2 si sa stii ca a ramas cu Mr. H o perioada dupa nastere.
Chiar daca sunt fricoasa (nu suport durerea + o frica acuta de spitale), eu zic ca va fi bine

Am o stare aiurea rau, azi noapte abia am reusit sa adorm, eram si suparata iar azi m-am resimtit din plin...m-a durut si burta (no spa sa traiasca) si am dormit mai toata ziua.

Acum am calcat scutecelele din tifon pe care le voi folosi la baita sau cand va sta pitica in patul nostru si cearceaful pt patut, pe care apropo sper sa mergem maine sa il cumparam ...am inceput sa scot si haine pt bagaj, mai am cate ceva de pus si gata

37+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 21 zile incepand de azi 18.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Andreea_and bun venit acasa!!! Mina este superba !!! eu m-am indragostit de ea!!! si sper sa ramana asa cum discutam mai demult ca sa le facem cunostinta la bebei....refacere rapida si mai asteptam vesti de la voi!!!multi
nerantula si Gruia bine ati venit acasa!!! asteptam poze!!!

Andreeasuper-happy de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

multumim angelynna82 si sa iti treaca starea de rau.

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Kid merci mult,m-am linistit!

Babytza deci miercuri sau joi????tinem pumnii!!!!!!Mai bucurate acum cat il ai in burtica,eu in primele zile dupa nastere ma simteam asa ciudat fara bebe in burta,ma trezeam ca vorbesc cu burta ca in timpul sarciniia fost f ciudat sentimentul.

Felicic sanatate multa!!!!!!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Musette Sincer nu stiu ce va hotari dr.Eu sper miercuri,dar daca m-a chemat la cabinet nuvad cum ar mai putea ca abea pe la 3 ma duc. Face operatii si seara ? Ma gandesc eu , ca o sa ma ia joi dimineata. Ar fi bine miercuri ca asa as fi sigur sambata acasa si atunci imi vine si soacra in tara. Si nu poate sa stea decat 3 zile....Ar fi pacat pentru ea saraca daca se pierde o zi. Si apoi ea nu mai poate sa vina pana de Craciun....

Valentina 37 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Felicitari Symone !!!!! Sa iti traiasca puiul !!!! Multa sanatate!

Valentina 37 + David

poze

Mergi la inceput

Cineva , nu mai stie neuronul meu cine ,dar ii multumesc din suflet mi-a recomandat saptamana trecuta un unguent pentru Mr.H. La mine a fost foarte eficient !!!! Se numeste ULTRAPROCT. Se gaseste sub forma de unguent si supozitor. Il recomand si eu mai departe. A dat rezultate rapid. Am anihilat nemernicul !!!!!

Valentina 37 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Imi spune si mie cineva ce este acela MR. H stiti eu sunt un pic mai pleeeeeaseeeee

36 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA

ce putin mai avem.....nu pot sa cred

Mergi la inceput