Sezatoarea canadiana (105)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

La Multi ani ! Nelia
Multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

LA MULTI ANI, Nelia!!!!Bine ai venit in rindul nostru, celor de 40 de ani!

Privitor la activitati cu copiii, ma minunez de voi ce multe faceti! Cum aveti timp pentru toate? Noua ne iau lectiile cel putin 1.30h pe seara, iar in week-end lucram o dimineata intreaga, de regula simbata. Chiar la scoala ne-au sfatuit calduros sa nu luam la copil mai mult de o activitate pe trimestru, ca nu face fata cu lectiile. Alice merge la balet miercurea de la 4 la 5 (ca eu nu merg la munca miercurea) si face soccer la scoala joia. Asta-i tot pe moment. Poate din ianuarie va face si innot, acum e imposibil sa-i mai bag si asta, deja e terminata de oboseala!

Khristin, da-ne vesti!

Simonna, liber am pe 10 oct si pe 24 oct. Poate ne vedem intr-una din astea ce zici?

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

La multi ani Nelia!Multa sanatate la toata familia!

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Nelia, La multi - multi ani cu sanatate si bucurii si copilarie minunata alaturi de puiuti !

Mi-ro, am sa citesc si eu pe indelete, merci

Mihaela, mi-au placut pozele, unde mergeti la gym?

Voi vorbiti de putine activitati ale copiilor comparativ cu cele ale Neliei, noi n-am dus copilul pe nicaieri, poate de'acu incolo

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

salutare tuturor, am un deadline joi si nu am timp nici sa respir asa ca scriu repejor citeva rinduri si back to work.

Citat:
citat din mesajul lui codritu

acum aplic, o sa incerc sa caut cu google firme de profil si trimit la toti.
codritu, am adresele de web si niste contacte (senior VPs dar, cine stie) de la toate companiile de medicamente generice din Canada si de la unele brand name (tot medicamente). sint located in toronto si Montreal. daca vrei sa te uiti sa vezi ce joburi au scrie-mi PM cu emailul si iti trimit fisierul (e .doc)

nelia, LA MULTI ANI!!! eu te urmez in citeva luni. nu pot sa cred ce repede trece timpul mereu imi vine in minte cintecul "noi in anul 2000..."

mikiion, de acord cu tine. eu nu le-as fi dus deloc la gradi. le duc sa invete engleza si sa socialize. au timp destul de invatat cind vor merge la scoala. eu nu am mers la gradi si nu am avut nici o problema la scoala, m-a invatat bunica sa citesc si sa scriu pt ca am vrut eu. cred ca multi parinti pun prea mult accent pe asta. v-am spus ca am auzit un caz in care s-au cerut copilului (ma rog, parintilor) reference letters de la educatoarea de la pre-school ca sa poate intra la kindergarten? a innebunit lumea.

in ce priveste activitatile, eu ne le duc la nimic. prefer sa petrec eu timpul cu ele sau sa ne vedem cu prietenii buni care au copii de virsta lor. am avut o dicutie cu o amica care m-a anuntat ca nu prea ne putem vedea pt ca au weekendul plin de activitati pt copil. eu gindesc altfel, prefer ca fetele sa petreaca timp cu prietenii mei si sa se apropie de ei si de copiii lor, sa ii considere ca "part of the family", decit sa le duc la gimnastica etc. daca va amintiti de subiectul cu "dezradacinatii", cum noi nu avem familia aici, incerc sa apropii fetele de oamenii care au devenit "familia mea in Ca", adica de prietenii mei. daca asta inseamna ca nu am timp de activitati, so be it.

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe
Oana, am citit articolul, pai gradinita respectiva e pentru mici genii, nu pentru noi ; basca costul de 8.000$/an. auleu!
voi vorbiti de lucruri sfinte. eu platesc $9000/an/cap de copil si ma consider lucky. cunosc persoane care dau peste $12,000/an/copil pe gradinita.

Dana, bine ca s-a rezolvat problema cu genunchiul. take it easy.

fug la datorie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

La Multi Ani, Nelia, sanatate si tot ce iti doresti!

Noi am cumparat pianina de la Costco, am dat 300$ pe ea cu taxe, bine ca nu am cumparat ceva mai scump, ca acum Tudor ma toaca sa-i cumpar si saxofon, pentru ca i s-a cerut sa exerseze si acasa; chitara profesioanala am adusa de la Reghin de la fabrica de sora-mea , vioara are la Tg-Mures numai s-o aducem la iarna...orchestra deschid la mine acasa , noroc ca pentru xilofon a facut la scoala orele de pregatire;
eu oricum pe pian n-as da mai multi bani pentru ca Tudor si asa nu va face performanta niciodata- desi ii vine foarte usor sa prinda tot, nu prea vrea sa munceasca- asa ca pentru dezvoltarea lui generala investesc si asa...destul, zic eu.
in legatura cu activitatile eu am o pasarica- nu vreau sa faca nimic de performanta- dupa ce am vazut in Romania cum sportul de performanta a distrus baiatul unor prieteni, si pe ei- dar in schimb as vrea sa stie baza: inot, patinaj, etc, ca atunci cind va creste sa iasa intr-un weekend cu prietenii la patinoar, la cabana la ski, etc- sa nu fie ca mine lemn-tanase- si sa se dezvolte el psihic si fizic (spirit de echipa, fair-play, muschi, etc);
nu vreau nici sa-l chinui cu ce nu-i place, am vazut pe cineva in Romania care a chinuit copilul cu balet vreun an pentru ca asa e moda... copilul numai de balet nu era-o fetita baietoasa si grasuta-mai degraba de hockey-doar ca acolo nu se practica ca plingea copila cu hohote cind o ducea, iar acolo numai balet nu iesea din miscarile ei, nu vreau sa fac asa ceva copilului!

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Pucku, bine ai revenit!
Intentionam sa ne luam a doua masina, doar sa merg cu ea pana la statia de Greyhound, ca imi vine sa ma dau cu capul de zid: fac 100 de min cu Greyhound pana in Kitchener, si aproape o ora cu autobuzul din centru Kitchenerului pana acasa...

Fetelor, ce ma fac eu cu Andrei care e tare speriat de lacustele astea uriase, tantarii astia nehaliti si alte creaturi taratoare si nu prea vrea sa stea singur acasa sau sa iasa in gradina? Sper ca iarna sa il mai linisteasca, dar eu asa tantari uriasi n-am mai vazut de mult, iar lacustele parca au crescut in lab, cu hormoni de crestere

Noi am mai luat un sac urias de capia si l-am copt, si m-as mai fi bagat in inca un sac de vinete, dar Victor a refuzat categoric sa il care la masina ( m-a pus sa aleg intre vinete si ardei capia, cu o saptamana inainte l-am pus sa care 3 pepeni uriasi, un sac de capia, unul de vinete si multe altele, a facut ture la masina, n-a fost tare happy)

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

La multi ani fericiti Nelia!
Sa fii norocoasa, sanatoasa, banoasa, fericita, iubita si apreciata!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Buna am intreat si eu rapid, desi dau mai rar pe aici si nu prea scriu, mai citesc din cand in cand, nu stiu cum se face insa dar capitolele se schimba mai des aici decat pot tine eu pasul cu ele.

Nelia, la multi ani cu sanatate si cu tot ce e mai bun iti doresc si eu.
Khristin, am presimtirea ca tu ai ceva vesti pt noi. Si eu astept cuminte aici sa-ti fac galerie.
Ica1975, Simi si eu ma minunez de cate activitati fac alti copii si de parintii care pot sa tina pasul cu toate, noi vara asta am facut doar innot cu instructor (Jonathan 5 ani, Stefane 3 ani) in rest alte activitati si sporturi am facut noi cu ei. Acum am intrerupt innotul iar Jonathan nu are nici o activitate cu instructor in afara scolii iar pe Stefane l-am inrolat intr-un program pt prescolari se numeste Munchkin Music si fac de toate pe acolo, canta, danseaza, invata diferite. Dar asta e doar o data pe saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Maru, dihaniile respective intra-n casa? altfel si Tudor refuza sa iasa in curte singur-ii e frica de tot ce misca prin iarba sau aer- si mai ales de javrele vecinilor- doi catelusi cit pumnul meu de mari ce latra cu foc in spatele unui gard cit mine de inalt -degeaba-i tot explic si arat ca nu au cum trece gardul, lui tot frica ii este!

Mihaela, m-am amuzat cu filmuletele voastre de la gimnastica

Lorelai, aici gradinitele nu-s atit de scumpe de obicei(unul din beneficiile quebecoase- cu un deget primesti si cu o mina ti se ia ), de aceea m-a surprins costul- dar la voi vad ca sunt tare scumpe!

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput