Sezatoarea canadiana (105)
Raspunsuri - Pagina 7
oanagabriela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Salutari! Vin si eu cu o intrebare: cum sint incaltarile Beeko pentru copii? Inteleg ca e firma canadiana. Am vazut unele dragute, nu stiu daca sa platesc putin mai mult si sa cumpar Naturino (de exemplu). The best thing you can do for your children is to love your wife. |
Ramona, eu i-am luat in fiecare an pantofi Naturino lui Antonia (de cind avea 3 ani), este adevarat ca sint scumpi, dar sint exceptionali ca si calitate si mai sint si f.frumosi. Beeko nu ii cunosc.
CriPOD spune:
Citat: |
citat din mesajul lui codritu biochimie terminata si experienta in laborator medical, in spital in tara si in cercetare preclinica aici, dar tot laborator medical. |
codritu, aici langa mine nu departe e sanofi-pasteur, aia cu virusii, si au asaaaa de muuuuulti angajati. Nu e bun ala? Trimite si tu resume la rece, cine stie de unde sare iepuru', nu aplica numai pe pozitii listate, trimite la toate astea de profil. Zic si io...
Simonna, receptionat too late. Maniana!
Ramona J spune:
Oana, multumesc pentru raspuns. Nu arde cu pantofii, dar am gasit niste deals bune pe Amazon. In final mi-am luat inima-n dinti si am comandat si niste Beeko, mi-au placut vreo doua modele. Noi tot Naturino am cam avut, dar acum nu s-a nimerit. Am comandat in schimb niste Venettini, ca am mai avut si am fost tare incintata de ei.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
codritu spune:
mQQm, bun e, acum aplic, o sa incerc sa caut cu google firme de profil si trimit la toti.
Daca stiti firme de plasament prin zona spuneti si la mine, please.
Azi am lucrat si am fost in parc cu gasca, sunt mai activa daca e cald.
va pup
si
Pucku spune:
salutare fetele
iaca lipsi o saptamana si parca trecu anu, atatea se intamplara, cjavascript:insertsmilie('')itit in mai multe zile, asa ca s-ar putea sa uit pe cineva
noi am fost la Montreal.....iii uitasem cum e cu aglomeratia, a fost frumos, dar m-am bucurat cand am ajuns la noi la tara...am vazut biodomul si ne-a placut tare mult mai ales pinguinul crestat din Surf Up, cred ca am stat 30 min sa-i privim asa era de interesanta colonia aia de pinguini....Steph a afost tare fascinata, le dadea si indicatii,
gradina botanica iar n-am reusit sa o terminam, am vizitat insectariu unde am prins si o mica interactive capsule cu un mille patte dar care nu avea decat 250 de picioruse....Steph l-a luat in mana si tare se mai minuna de el, si toate bibitele de acolo iau placut
dar ce mai mult i-a placut metroul....nu ar mai fii plecat....si cand am urcat in stadul olimpic sus
una peste alta a fost tare bine, pacat ca nu am reusit sa ne montam sa mergem si la muzee, dar eram cam obositi
Maru felicitari pt job, sa inteleg ca nu o sa-tzi iei masina si o sa mergi cu autobuza? asa suna fain pt mine, nu te stresezi in trafic, poti citi in masina, iar parcarea in centru te usuca....si ai si cartierul chinezesc just nearby daca vrei sa-tzi incanti papilele gustative
La multi pt 2 ani la papusica, Cristina
Ktrinel, mai ai putin, facem imediat galerie....mai da-ne sfaturi cu criza asta financiara, eu am alta intrebara, daca mai am de pus pe viza, si pica banca imi poate creste dobanda sa ma oblige sa-i intorc mai repede? e vreo banca mai sigura unde putem tzine bani?
si sa nu investesc in Reer anul asta? eu sunt cam la limita cu pragul de impozitare si am vrea sa investim in reer, dar parca atzi inceput sa ma speriati? ce altceva pot alege sa nu sar pragul de impozitare anul asta, daca nu mai pot investii in reer?
Mai e careva printre voi care a lucrat prin europa si si-a cerut pensia? atzi platit impozit unde? acolo sau aici? sau de 2 ori?
Lorelaim voi atzi facut ceva in sensul asta?
Dana ma bucur ca ai scapat de chist, e o veste buna, sper sa nu se mai refaca
Mqqm as veni eu cu tine dar stau cam departe si inca nu mi-am cumparat masina de teleportat...mi-a placum mult blogul tau + Dj, sunteti tare talentate.....m-as bucura ca Stephilicu meu sa ajunga sa scrie asa frumos
Ana tulai cate activitati aveti, nu gluma...la ce an a inceput muzica?
Noi facem Yamaha, dar steph sta rau cu atentia distributiva si daca nu vrea....nu vrea si pace.....dar merge incetut
Nelia si voi aveti ceva, ma bucur ca Tudorei ii place la gimnastica, steph nu are un corp de gimnasta e foate mare, se impiedica in picioaredar de aia sesiunea viitoare tot ne intoarcem ca era o activitate faina
teatru? suna fain, aici cred ca nu avem asa ceva
Codritu bafta la gasit job la toronto, sigur vreti sa va mutati acolo?
Eu as veni la amandoua intalnirile dar e cam greu cu naveta, asa ca o las pe o intalnire cu cele 2 provinci, village du pere noel suna fain, dsau cum ii zicea
mai aveam multe de zis, dar neuronu nu mai duce la ora asta asa ca o las pe maine
eu voiam sa va intreb in schimb cum mi-as anunta sefii daca imi schimb domeniul de activitate, dar tot la universitate, am aplicat la alte posturi care nu au nici in clin cu animalele, mai mult pe laborator, mi-ar place sa invat lucruri noi....idea e ca in sfarsit de va afisa pozitia pe care sunt eu acuma, numai nu am sanse sa promovez, si lucrurile nu-s prea roze in unitatea mea, suntem in restructare si m-am cam saturat de stresul asta...
+ ca alergiile mele vor evolua, dar de asta nu ma pot lega la interviu ca nu stie nimeni de ele .ma gandesc daca as fii aleasa pt un alt post in campus, as invata lucruri noi, si as putea progresa in carieera cu un pic de efort sa fac niste cursuri aici
cum as putea face fata intrebari fate: de ce vrei sa-tzi schimbi cariera, intr-un interviu? venit din partea sefilor mei, dar si de la resurse humane ca ma hotarasc sa schimb cariera, acum cand s-a afisat postul pt care m-am zbatut atata?
o duminica placuta, noi mergem fetele la tuns, la biserica si am vrea sa mai mergem la o activitate de pictura, si as vrea si la piata sa caut ardei capia...am gasit la Montreal, dar nu am luat mult, ah ce bun a fost, mai vreau....uf de ce nu mi-oi fi luat eu un panier din ala urias?
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
lorelaim spune:
De-acord - Ktrinel are un umor absolut mortal - de-abia astept sa mai citesc comentariile ei!
Curand cred ca bb si toddlerashi de la daycare vor avea drept de vot :
http://www.theglobeandmail.com/servlet/story/RTGAM.20080920.wbabygallery0920/PhotoGallery01?slot=1
Pucku - noi inca dorim sa ne intoarcem "acasa" in Canada - asa ca nu stiu cum e cu "pensia"... mai ales ca stiam eu ceva cum ca nu vom primi pensia quebecoasa daca nu suntem rezidentzi in Canada (dar nu stiu daca stiu bine - musai tre' sa investighez - mai ales daca nu venim acasa si o luam spre tzari mai caldutze... NZ... Australia ... ca si-asa mai arunc cate o privire la subiectul invecinat si mi se pare... interesant)
Apropo - daca nu stii IN CE sa investesi banii pe moment (mutual funds, stocks, etc) in REER - depune-i totusi in REER (si atunci ii scotzi de la taxe) dar in ceva de tipul "bank investment savings account" care-tzi aduce un venit modest de vre-un 3% - dar NU risti - pe moment sa-tzi vezi bani luand-o la vale sau chiar pur-si-simplu disparand din cont! Din cate intzeleg eu - nu se poate cat mai cade TSX-ul (poate ca vineri doar si-a luat avat sa se arunce cu-capu'n jos... sau poate ca intr-adevar usor-usor isi reevine... desi mie personal imi este foarte teama ca nu...)
Am fugit si un weekend fain va doresc!
Lorelai
May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Simonna spune:
Ziua,
Ktrinel si CGE, aveti pm-uri...
Roxana, am uitat sa te intreb o chestie, te sun azi la un mom. dat.
O zi buna, everybody!
S.
oanagabriela spune:
UItati un articol interesant despre o gradinita pentru copii super dotati si pregatirea pentru Scoala internationala de la Montreal.
http://www.cyberpresse.ca/article/20080921/CPACTUEL/809210519/6730/CPACTUALITES
columbiana spune:
Oana, am citit articolul, pai gradinita respectiva e pentru mici genii, nu pentru noi ; basca costul de 8.000$/an. auleu!
Doamnele din Rive Sud, mei ce frumos e pe la voi, si ce malluri meseriase aveti, mai ca-mi vine sa ma mut in zona :-)! tre' sa recunosc ca mi-am disperat consortul acolo pe la DX30!
http://www.floriinro.ro/
nelia spune:
Oana, si eu am citit articolul... Da, si eu si alti parinti (pe care ii stiu personal) am intrebat conducerea scolii, eu am avut chiar RV cu directoarea, sa-mi spuna ce se poate face pentru ajuta copilul sa treaca testele cit mai bine. Nimic! Auzisem si eu de unele gradinite care pregatesc copiii pentru in modul asta, pe una chiar am vizitat-o, dar era prea scumpa pentru noi, si am intrebat-o pe directoare daca cei intrati provin din gradinitele respective. Nu! Veti ramine surprinsa sa aflati ca raspunsul ar putea fi chiar... dimpotriva! Atunci? Pai, daca e face la test intra, daca nu, nu. Trebuie sa stie sa citeasca? Nu! La 5 ani, nu! De asta sintem aici, sa-i invatam sa scrie si sa citeasca. Gasesc o carte sau un site dupa care sa lucrez cu copilul? Sint profesori din scoala care pregatesc copii inainte de intrare, care i-ar putea macar testa? Nu! Cine face testele? O firma. Si de la firma am primit aceleasi raspunsuri. Daca e bun copilul intra, daca nu, nu.
Scoala din articol este cea despre care spuneam, cea cu testele, la care a fost si Agata intr-un an si nu stiu daca o duc si anul asta. Sincera sa fiu, acum as fi relaxata, ca ea nu stie materia nici pentru clasa a II-a normala, darminte internationala! Pentru cine e interesat, inscrierile sint in octombrie si examenul undeva in decembrie.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU