Sezatoarea canadiana (105)
Raspunsuri - Pagina 6
CriPOD spune:
M-am uitat la balanta mea globala, cica sunt overall in minus cu cateva sute de mii. Asa ca am constatat ca singura mea grija-i acum "dinner". Glumesc io da'... Cel mai important e acum giobul, ca daca ala e, treci peste vremurile astea ok. Doar ca acolo e cel mai nesigur.
ktrinel, te citesc cu cel mai mare interes!
Pe mine m-a distrat tariceanu'cela care a mustacit ca economia lor e ca fat-frumos, auzi tu, si-a concluzionat ca toata treaba asta e in avantajul romanilor ca pot acum sa-si cumpere propretati in america (nu toti romanii, ovcors, a adaugat).
Ktrinel spune:
....aoliooo..m-ati ingropat in complimenta ..dar si in responsabilitati acu'...pai io ce sa va spun, ca am facut si eu 2 cursuri amarate aici dintr-un certificat de planificare financiara. ...si atat, ca de mai mult nu am fost in stare..si niste practica...nu ma prea pricep, e avantajul mediului in care ma invart...si la job..si acasa ...io-s cu PR-ul, sotzu e cu tehnicu'...Ca la noi in casa numa asta zbarnaie, cbnc, cnn, bloomberg, reuters, grafice in sus, grafice in jos...la job la fel...jur ca azi ma uit la cel putin un film, oricare .
va promit ca dau pe post tot ce mai aflu
vedeti ca azi a iesit un alt clasament Fraser al scolilor !!!
almo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui codritu Fetele aruncati si la mine un job din Toronto ca-mi pierd noptile cautand si nimic, daca mai aud si de recesiune dau in depresie, noi trebuie sa gasim si amandoi(bun moment mi-am gasit sa ma manace in talpi!). Pana la urma fac si eu ca Simonna nu aud, nu vad si nu cred nimic, adevarul e ca nu ascult stirile deloc. In rest speram la o toamna lunga si calda. Faceti programe de weekend ca va fi cald mai ales sambata. Va pup, si |
daca te intreseaza sau daca stiti pe cineva intersat da-ti un pm
Position: SENIOR TECHNICAL SUPPORT ANALYST
Role: To provide technical support for HP-UX, linux, and warehouse management systems.
Mississauga, Ontario
Reports To: Eric Lau
Information Technology Director
mikiion spune:
spune ceva aici despre noul clasament:
e vorba de Quebec, asa ca e in franceza.
http://www.radio-canada.ca/nouvelles/societe/2008/09/19/001-palmares-fraser-ecole.shtml
Numai stiu cine spunea de Colege St-louis. E in frunte .
Ce nu inteleg eu, de ce nu exista si pentru scolile primare, asa cum vad ca e in Ontario.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
Andy08 spune:
Ktrinel: Mai spune-ne ce stii/auzi despre criza asta...sa nu te muti pe PM. Eu sunt curioasa si preocupata. Poate ne trezim peste cateva luni fara joburi si cautand ceva, orice de lucru ca sa ne platim ratele.
Ica: Ai semnat la notar? Apoi daca va fi de rau cu economia, ce ni se poate intampla cel mai rau? Sa dam casa bancii si astfel scapam de datorii, nu? Vai si amar...sper sa nu se ajunga asa departe....
Andy 27+
Daiopri spune:
Si eu sunt ingrijorata cu situatia economica. Mare noroc am (sper) ca lucrez la gv, si macar un an acolo cat oi sta eu acasa s-or mai lanuri lucrurile. Si nu mai zic ce bine imi pare ca nu am casa, ca numai grija ei imi trebuia. Noi am prins atunci in 2003 (abia il aveam pe baiat, ca se pare ca eu fac copii numai in vremuri tulburi:)), dar am pierdut eu serviciul si o perioada a fost mai greu de gasit. In rest nu am resimtit prea tare. Oricum sa stii ca asta e ultimul bb:))
Apropo de asta sunt tare bucuroasa ca am vrajit dr mea de familie si mi-a dat iar trimitere la eco. Numai ca merg prin octombrie ca sa fie bb mai mare. acuma ne chinuiam sa gasim un motiv ca sa scrie pe foaie acolo:))
Ktrinel, sarmana de informatii. Asa macar sa stiu si eu sa vaz de ma pacaleste sotul sau nu:))) Dar, daca am rrsp tot la banca ala nu e garantat? Si nici investitiile? Noi avem totul la cibc, si ma gandeam ca in caz de imi dau astia banii inapoi, nu? Ca sa il bat la cap tot pe susnumitul descurcaret:)
Khristin, galeria e oficial deschisa:)
Olga, mai asteptam vesti. Mona tu cum esti? Andy iti iesise bine analiza?
DanaPodeanu, bine ca s-a rezolvat.
Tuturor un wk placut si numai vesti bune.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
Ica 1975 spune:
Am fost azi la notar si pe bune ca nu stiu ce sa fac- sa ma bucur sau sa incep sa ma ingrijorez ca pierd si putinul agonisit? Parca vad ca o sa va scriu in curand ce minunat este actualul meu job din care vreau sa scap
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
Simonna spune:
Rox, nu stiu sa caut pe Net, da' nu stiu nicicum, am o problemaaaaaa (la cap :))).... si, cum bine stii, nu pot sa te sun... amu ma duc sa ma plimb o ora da pe la 9 sint inapoi... any chance to call me??? SVP... :)
S.
pitilache spune:
Simo, ce nu stii sa cauti pe net? Clasamentul Fraser? Este pus pe prima pagina, noul clasament.
Da' te sun oricum dupa 9!!
codritu spune:
Almo, mercic, nu e bun de mine, eu am o meserie in care tare greu gasesc, biochimie terminata si experienta in laborator medical, in spital in tara si in cercetare preclinica aici, dar tot laborator medical. Aici sa lucrez in spital trebuie sa intru in ordin si inca nu stiu cum sa procedez, poate ar trebui sa merg iar la scoala.
Ktrinel, se pare ca e mai nasol ca in 2003, noi atunci am venit si nu am resimtit mare lucru sa zic asa.
Noi am lasat morgage-ul la banca cu dobanda deschisa, sper ca am facut bine, plus daca vreau sa vand apartamentul nu stiu cand e mai bine sa o fac,hmm.
va pup, maine e cald si eu lucrez
si