Sezatoarea canadiana (105)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

nelia,la multi ani frumosi si sanatosi

eu am copii bolnavi.Maia 2 zile nu a iesit din 40°.am ajuns de 2 ori la urgenta pana s-au decis sa-i dea antibiotic.are rosu in gat
Acum este randul lui Robert.de duminica sta numai in pat,face febra la fel de mare insa dupa toate investigatiile facute la clinica se pare ca nu are nimic.Este doar un virus trecator
Am avut o saptamana de cosmar,un weekend de kk.
Am impresia ca sunt in depresie.ma duc cu capul daca nu sunt dusa deja.Plang din orice,ma irita orice,nu dorm noaptea,sunt agitata,obosita,tremur,imi e frig...nu stiu.Aveti idee ce trebuie sa fac?

numai bine.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ange, prima data sa ti se insanatoseasca puii. apoi ai sa vezi ca poate vor mai trece din simptome. Daca nu trec, hm, e de gandit.
ceva sugestii:
o baie aromata si un pahar de vin
o comedie razacioasa rau, de genul Morocanosii (tocmai am luat ambele filme de la wal-mart si inca mai am dureri la muschii de pe burta)
o seara in gradina cu ceva prieteni buni, o bere poate fi pe acolo si un gratarel
o cura mititica de shoping, doar pana la limita cartii de credit
o seara de intelegi tu, nu tre sa mai intru in amanunte

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

stiam eu ca am sa va intreb ceva... varsta, ce mai...
unde gasesc cercei de copii care sa se inchida bine? fetele mele au pierdut pana acum 4 din 4 perechi...isabelle s-a trezit numai cu un cercel dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Intalnire sambata, 4 Oct. Toronto, ORA 12:
Try
Adaf
Mqqm
Magdone
CataD
Maru
Olga
Amo ??
Denisa???
Mi-ro
Laurajr
Propuneri locatie: Europa café, Demetre Café. Alegeti voi fetelor sa nu ziceti ca impugn eu locatia. Hai sa fie la pranz intalnirea daca tot e fara plozi, cat fac ei nani de pranz/siesta - ca sa mai usuram viatza consoartelor care raman acasa cu copiii si sa nu fie mamicile stresate.
Orice modificari sunt binevenite. atat tim pcat nimeni nu face nici o observatie, inseamna ca e ok pt toata lumea, deci da-ti o strigare daca e ceva ce nu va convine

Greu cu recuperatul asta, dom'le. Cand raman in urma cu cititul asa ma cuprinde un stres ca am mult de citit pe-orma. Ca mie nu-mi prea iese cititul asta pe diagonala, eu ori citesc tot, ori nu citesc deloc si gata.

Am plantat 2 zile copilu' la gradi si ma declar multumita ca el e fericit acolo. Ii place tare mult pana acum si ma bucur ca se duce cu nerabdare acolo. Unde pui ca ieri dupa ce-a venit de la gradi mi-a cerut sa scrie cu cariocile pe tablita lui (raritate la noi in casa) si seara mi-a cerut sa-i arat cum se scrie Alex ca sa scrie si el. Am murit de dragul lui. Sper sa-l tina exaltarea pana mai tarziu. Cand l-am lasat ieri in curticica clasei lui mi-a spus: "mie imi place foarte mult la gradinitza" spus intr-u nfel ca si cand ar fi vrut sa-mi spuna "multumesc, mami, ca m-ai adus aici". Nu spune el mai nimic ce face acolo si presimt ca si peste 3-5 ani tot raspunsuri de-astea scurte si generale o sa primesc de la el cand l-oi intreba ce-ai facut azi la scoala. Vineri cand l-am intrebat ce-a facut mi-a zis "nimic". L-am intrebat "ati numarat?" si el "Daaaaa" de parca descoperise america. Apoi l-am intrebat "ati desenat?". Acelasi da plin de mirare cum de am ghicit. L-am intrebat apoi "v-ati jucat cu plastilina?". Mi-a tras un "da" pierdut, semn ca era numai inertia de a raspunde "da", Dumnezeu stie ce-au facut acolo.

Khristin, pe mine m-ai pierdut. Eu nici nu stiu de ce s-a maritat si cu cine Raduleasca, d-apoi de ce divorteaza.
Tinem pumnii pt bebe sa vina pe lume ok si tu sa ai o experienta inedita. Poate mutam intalnirea de le 4 Oct. la tine-n salon [:D} - e o gluma proasta, desigur.

Citat:
Noi ca simpli muritori de rand, pe langa stress-ul pe care-l avem cand vedem cum aluneca RRSP-ul in jos,

O fi stiind barbate-miu ce-o fi stiind cand ma tot bate la cap ca e pierdere de bani sa contribuim la RRSP sau RESP.

Ramona, eu nu prea ma uit la brand cand vine vorba de cumparaturi pt copii de haine si incaltari. Iau ce-mi spune instinctul pe moment. Eu n-am auzit de nici una din marci, trebuie sa fie tare renumita sa fi auzit eu de ele (culmea mai lucrez si-n marketing si-ar trebui sa fiu sensibila la tot ce-nseamna marca).

Denisule, te prind din urma se pare. Am fost sa-mi fac analizele anuale si mi-au gasit tiroida mare (nivelul, nu glanda, inca n-am fost la eco pt glanda). Cica e ceva peste nivelul maxim considerat normal. Nici n-am mai intrebat-o ce valaore era caci in fond nu are prea mare importanta numarul in sine. Si lipsa de fier la jumatate fatza de valoarea minima normala. Nu m-a trecut pe tratament deocamdata, a zis ca vrea sa vada cum se plimba numarul asta in urmatoarele luni si dupa aia decidem ce facem, cum abordam problema. M-a intrebat daca am slabit si cert e ca eu de fapt m-am ingrasat olecuta in ultimele 6 luni. Cert e ca acuma stiu cum sa justific starea mea de nervozitate din ultimele luni. Candva ma autocaracterizam ca o mare rabdatoare, de la un timp incoace busesc din orice si-mi vine sa iau la bastoane orice interlocutor ma scoate din sarite. Ce-i mai prost e ca cel mai frecvent baietii sunt interlocutorii mei. Nu ma recunosc uneori cat de usor cedez nervilor.

Lorelaim, ce s-a mai intampalt cu tunelu ala cu ciocnirea de particule, cu Collider-ul ala din Elvetia? Ca n-am auzit nimic de experiment inca? Au publicat ceva baietii? Vad ca gaura neagra de care se speriau unii cercetatori a afarut in sistemul financiar nord-american, dupa cum povesteste Ktrinel.

La multi ani, Nelia, sanatate multa si numai bucurii, sa ai parte de toate cele bune.
Lasa, Ica ca nu esti singura. Eu am inceput din ianuarie mersu lla bazin cu alex (deci nu professor sau ceva organizat si nu m-am puttu tine. Dupa ce-am venit din Mexic n-am mai fost. Marturisesc si ca jumtatea nu prea e incantata de astfel de dusuri ale copilului de la varsta asta si asta ma trage rau in jos si-mi piere si mie cheful.

Bre, maru, tu vrei sa spui ca faci 2,5+ ore un singur drum?

Hai ca-mi placusi, Ana. Unii vorbesc de 10.000/an la gradi pt copchil si tu ne vari sub nas case de 10.000 mortgage pe luna. Ne mai tai din greatza asta care ne-o provoaca d-na Criza.
Mi-a placut si “cottage”-ul lui lorelaim, promit sa vin. Da’ sa-mi spui daca tre’ sa vin cu lenjerie de acasa.
Daca ne da criza afara di ncasa, fetelor, promiteti sa ne luati in shelterele voastre?

Ange, speram sa fie totul bine si priveste mai detasat un pic daca poti.

Codritu, si noi tot deschisa o avem.

Mergi la inceput

try, de aia lucram la achizitionarea vehiculului ( a se citi mancatorului de bani) nr 2, ca sa fac numai 10 min din statie pana acasa

mai, am si o intrebare, nu dati cu rosii: cand ati facut mortgage-ul ati facut ceva asigurari cu casa? (am facut asigurare pe casa, ne-am asteptat sa ne ceara avocatul dovada si nimic) TD-ul ne-a bagat pe gat o asigurare deocamdata pe numele sosului pentru critical illneses si ma ucide ca nu stiu daca imi trebuie, ca e cam scumputza, am ajunsa sa pompez bani seriosi in asigurari

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Try, pai se strica masina de facut gauri negre dupa cateva zile... Da' cine-i raduleasca, huh?

Ana, hai sa zic deznodamantul la cartile grele: am luat de la biblioteca un rand pentru acasa.

Acum am alta, tot din ciclul io intreb, io raspund, ma gandesc, anyway: caut tutor de mate de liceu. Vreo recomandare?

Dana, inca nu m-am hotarat chiar definitiv.

ange, o fi de la apropierea iernii? Sper sa-ti treaca...

Pt cartile de munca am citit undeva ca nu trebuie procuri si de-alea complicate. Aveti careva un link oficial sa vad si eu despre ce-i vorba, ca pana acum doar zvonuri am auzit. Nu ca-mi pasa mie, ca eu am fost on my own in Ro, dar alui meu nu i-ar strica niste ani in plus acolo, sa fie. Ma intereseaza ce se intampla daca nu le depui acum, ce?

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

poti sa le depui oricand, nu au limita, nu expira, cel putin asa stiu eu

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

mqqm pentru depunerea cartilor de munca este o data limita 30 noiembrie
Al meu s-a agitat rau cu asta a trimis procura , copii l-a rugat pe tatal lui si a aflat acum ca nu era necesar sa se agite atita ca cei de unde a lucrat ultima data sint obligati prin lege sa scaneze cartea si sau ocupat ei de asta (doar au avut nevoie de la el codul unic personal)
Eu n-am depus-o o am aici la mine si din cite stiu eu daca o sa depui mai tirziu se va plati o taxa de penalitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

maru, noi n-am facut asigurari de la banca. Am avut asig de viata private deja, dar nu ni le-a cerut nimeni in proces. Nici prima nici a doua data. Banca nu iti poate baga nimic pe gat. Daca tu consideri ca ai nevoie de critical ilness pt el, shop around. Vezi sa nu fi over-insured, sunt bani aruncati.

DanaMario, deci tu stii ca e ceva penalty, nu ca nu le mai considera dupa data limita... Si cand ma gandesc ca am fost in Ro azi-vara. Ma tot minunez de unde s-a aflat de legea asta si cum s-a imprastiat vorba...
Pe mine nu ma linisteste amanuntul celalalt ca eu am fost "his last employer", asa ca nu are cine sa trimita. Hai ca ma duc sa gugalesc.

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

deci nu am nevoie de nici o asigurare pentru mortgage. Asigurarea de viata face parte din pachetul de beneficii si pot sa mai astept pana intra in vigoare. Ia sa vezi cum ii cancelez, mama lor ca m-au turbat!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

Mergi la inceput