Sezatoarea canadiana (105)
Raspunsuri - Pagina 15
DanaMario spune:
Mqqm da nou asa ni s-a spus ca dupa aceea dureaza mai mult trebuie sa te duci la Inspectoratul teritorial al munci ceva de genul asta si daca nu sint in tara cel mai bine sa angajez un avocat acolo sa faca scanarea cartii de munca
Hai ca fac overtime cu DC :)
CriPOD spune:
maru, asig de viata si cea de ilness sunt lucruri diferite.
Asigurarea o faci in primul si in primul rand sa dormi tu linistita. Si aici trebuie sa-ti raspunzi la intrebari de genul... ce sa intampla daca se intampla ceva cu unul... cu amandoi... ce se intampla daca sotul tau se imbolnaveste si nu mai munceste... cat ai pus down-payment, cat e valoarea asigurarii de viata. Vrei pe termen, for good... Si-alte de-astea.
Asig de la job e buna, dar nu m-as baza pe ea. Ca faci daca se intampla ceva pana atunci? In plus cu cat esti mai in varsta cu atat va fi mai scump sa inchei o asig. Si tot felul. E foarte personal, la o adica. Depinde si de risk-taking al fiecaruia.
Hai c-am gasit ceva oficial: se aduna cartile de munca pt ca-si muta arhivele in bazele de date, ceea ce makes sense , iar dupa fata limita se amendeaza intarziatii cu intre 300 si 600 de lei. N-am gasit nimic de procura. Oare trimis prin posta cu confirmare de primire, nu merge?
Magdone spune:
La multi ani fericiti Nelia!!!
Apropo de intalnire , daca nu indrazneste nimeni, indraznesc eu ce ziceti de Demetre Cafe de la Younge cu Eglinton, ma gandesc ca e si metrou acolo si se ajunge mai usor pentru cine sta mai departe...zic si eu... stie cineva cum e cu parcarea pe acolo?
Mqqm si Podeanu, ma lamuriti si pe mine ce e aia cu burn si cu read eu sunt pe langa.
Khristin, nastere usoara daca nu ai nascut deja, tinem pumnii!
Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Daiopri spune:
Khristin nastere usoara si asteptam vesti.
Nelia LMA fericiti alaturi de dragii tai piticuti (ok si tati).
Ktrinel ne-ai lasat in criza mama?
Eu ma lupt cu o durere de noada, ca am dansat la o petrecere si am uitat ca suntem mai multi si mai grei:)) Ca sa nu zic ca m-am "amuzat" cu un calculator de greutate unde reiese ca sunt la greutatea normala pt 40 de sapt si mai am putin si o intrec si pe cea maxima la 40 sapt.
Am obtinut o noua trimitere la eco si o sa merg pe 11 oct (nu mai stiu daca am zis) si sper sa vedem de data asta pe cine zapacesc eu aici:))
Sper ca celelalte gravidute sunt ok. Magdone cum e cu 2? Ca uneori ma tot gandesc in ce m-am bagat… Nu mai zic ca baiatul meu a zis ca ce mari sunt tzitzi. Va dati seama cum am ajuns daca si baiatul de 5 ani observa:)))
Aveti grija de voi si intalneala placuta.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
columbiana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru try, de aia lucram la achizitionarea vehiculului ( a se citi mancatorului de bani) nr 2, ca sa fac numai 10 min din statie pana acasa mai, am si o intrebare, nu dati cu rosii: cand ati facut mortgage-ul ati facut ceva asigurari cu casa? (am facut asigurare pe casa, ne-am asteptat sa ne ceara avocatul dovada si nimic) TD-ul ne-a bagat pe gat o asigurare deocamdata pe numele sosului pentru critical illneses si ma ucide ca nu stiu daca imi trebuie, ca e cam scumputza, am ajunsa sa pompez bani seriosi in asigurari Doamne'ajuta! POZE POZE2 http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Maru, cum a scris si Cristina, pentru mortgage iti trebuie cea de viata; noi avem si cealalta de boala, dar eu am facut-o tinind cont de istoricul familiei mele (cu probleme serioase de sanatate si cu speranta de viata destul de redusa in medie), si e si cu acumulare de capital (spre deosebire de cele de viata- unde va lua Tudor-sper! primele de la ambii-atit).
Ange, gasesc soltiile lui Maru potrivite, vezi numai sa nu se agraveze starea asta inainte s-o iei in serios si sa iei masuri!
http://www.floriinro.ro/
mikiion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanagabriela Nelia, si de la mine din toata inima "La multi ani", multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi ! Si multa bafta la examene...Sa ne spui si noua ce ai primit cadou la asa o aniversare rotunda In alta ordine de idei, cred ca ati auzit de scandalul cu laptele contaminat din China. Trebuie sa fim f.atente la cumparaturi, parerea mea este ca nu trebuie luat nimic comestibil facut in China. Din pacate in rest nu prea gasesti nimic facut in alta parte Am vazut recent o emisiune intreaga facute de francezi (Envoyé special) in care aratau ca in China nu se respecta nici o norma, incepind cu decoratiile de Craciun pina la conserve si alte produse. Chinezii sint capabili sa puna orice substanta toxica, fara nici un scrupule, doar sa cistige cit mai mult... Oana, mama lui Antonia |
Ai dreptate , si eu ma gandeam unde gasesc niste ciuperci care sa nu fie facute in china( in conserva vorbesc). E ceva VALI , dar sunt scumpe tare, si nu prea merg sa fie puse in pizza ca sunt prea marinate( asa cum facea mama). Merg insa cu maioneza
Ca de jucarii.....In afara de playmobil, care mai sunt inca facute in Malta. Nu se gaseste mai nimic. Si ce se gaseste sunt la niste preturi
Pentru fetele din CdeN, Renaud-Bray, are un magazin de solduri bune, cel de pe Cden. Sunt si jucarii si carti si decoratii
Neliapai filmele sunt cam trisate. ca nu le-am pus pe alea unde alerg prin sala dupa copil
Cine a intrebat,
http://www.letourdumondedekaribou.com/
Cei care organizeaza.
Ange multa sanatate, si noi ne laudam cu nopti nedormite.
Si nu stim de ce. Sunt asa de obosita ca am pierdut Stickul cu toate informatiile importante de 2 ori in 2 zile. Noroc ca am colegi draguti care nu fura
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
oanagabriela spune:
Ange, multa sanatate la copii si tie iti doresc sa iesi din butoiul cu melancolie . Niste yoga ai incercat? Sau orice altfel de relaxare (in afara de mers prin magazine )?
Eu sint f.multumita, m-am inscris la o serie de sedinte de aerobic, cu colegele de la birou, se face in pauza de prinz de 3 ori pe saptamina (luni, marti si miercuri) si doar trebuie sa urc 2 etaje...Sper sa se continue si anul viitor. In plus ne dau 400$ pe an pentru abonament la sala sau orice alt fel de activitate fizica. Seria asta de 15 saptamini m-a costat 50$, deci as putea face tot anul pe gratis. Este prima oara cind fac ceva organizat si sint f.bucuroasa. Sper sa ma tina entuziasmul si sa nu am absente nemotivate .
Antonia a inceput lectiile private de inot si merge f.bine. La ora la care merge ea este singura in toata piscina cu instructoarea...In 2 sedinte a facut progrese cit in cel putin 5 lectii de grup. Acum reuseste sa inoate aproape o latime de bazin fara oprire. Cu siguranta vom continua si la primavara, iarna prefer sa facem sporturi de sezon. Simbata si duminica am mers cite o ora cu bicicleta, si vom continua cit se mai poate sta afara fara sa inghetam.
In rest facem lectii, deocamdata nu a avut dictari, a lucrat mai mult la vocabular si la citire, la matematica fac probleme, putina geometrie, adunari (dar cu metode mai evoluate, nu ca la pitici), tabala inmultirii. Deocamdata a venit cu note bune, dar din cind in cind nu este atenta si atunci vine cu un purcelus...Dar a inceput sa fie mai constienta de importanta rezulatelor si notelor (ca forma de recompensare a efortului facut), cind face ceva bine si mai si este laudata de profesoara este tare mindra...
Podeanu spune:
Buna seara,
magdone , Burn after reading este ultimul film al lui Brad Pitt si George Clooney... dupa distributie ai zice "wow" dar in realitate filmul nici nu merita vazut (dupa parerea mea).
Laura, nu, nu e prietena mea acea Cristina (desi mi-ar fi placut daca zici ca face rochii misto). dar si Cristina mea are tot 2 copii si acum ma intreb daca cumva ele se cunosc intre ele??
Khristin, nastere usoara si asteptam vesti bune.
ange,iti mai amintesti de mine la biserica? Ce mi-ai zis atunci " nu mai da banii pe psiholog suna-ma pe mine sa ne varsam amarul". la fel iti zic si eu acum.. suna-ma oricind vrei sa stai de vorba si sa te descari.
Cristina (mQQm)a postat cineva un link despre cartile de munca parca ceva pagini in urma (please se mai poate posta odata) Mie mi-a copiat o prietena pagina din zig zag. Am incercat sa gasesc exact info dar nu am reusit. Poate tu poti vedea varianta 'pfd a ziarului ca eu mi-am pierdut rabdarea cautind.
http://zigzag-online.ro/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
Pucku spune:
asa avans luati fetelor ca pana ajung la pagina 15 ma i-a somnicu
Am retinut
LA MULTI ANI Nelia, la multi inainte sanatoasa, fericita alaturi de cei dragi tzie
Eu stii ce i-am facut soatei la 40? o baie cu tuburi de frisca, Steph a fost tare incantata, tatas-o nu neaparat, l-am facut alb
La multi ani Ioana, Laura sa-tzi creasca mare si cuminte, sanatoasa si tot cei pmai bun pt ea
Maru bafta la cautat masina, in criza asta am vazut deja take your car today, and no payment until 2009
eu i-am luat lu steph geaca de topamna duminica si pantofi, ecco, care in prima zi de gradi s-au terminat, azi i-am dus inapoi, si nu prea a comentat madama, ca doar o zi ii purtase fata, si nu erau facuti in china....asa ca iar tre sa ma duc la cumparaturi
le-ati luat copiilor costume de haloween?
si eu incep maine natatie, aquaforme, sper sa ma mai tzina apa , la cat m-am ingrasat, si tare as merge si la sala dar nu ma motivez deloc singura
pa pun la dodo, ca maine am o zi plina Orl, reuniune, inot
nu v-am uitat cu Toronto- quebec, dar catre wk cand o sa fiu mai mult acasa
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
laurajr spune:
Lorelaim, multumim de urari ! Si cum mai merge cu suedeza, te mai duci la scoala sau ba? Tu cand pli iar in voaj, luna asta au cea viitoare ?
Ange, sanatate la copiii, te inteleg tar bine, si noi am tras-o we trecut dar acum Ioana e bine iar David de cand ia antibiotic e vorbaret, jucaus si a inceput sa manance.
Maru, pe mine m-ar aranja teribil un Pontiac Vibe din 2003-2004, daca se poate albastru, si cat mai ieftin…eu mai sper ca dau lovitura la Loto si il iau si maine daca e deschis la dealer .
Noi asigurari platim in draci : la casa, masina, de sanatate, de viata…are sotul o ciuda pe astia cu asigurarile, mama, mama . Mentionam ca nu platim asigurare cu banca ci cu o alta firma.
Multumim de urari pt dubla aniversare din familie, Iulian petrece din greu de ziua lui, vopseste holul iar Ioana ii canta la orga…sa aibe spor !
Chiar sa-I dai nr nostru lui Andrei, daca vreodata are o problema, sa sune la noi…comandoul de killeri de insecte se deplaseaza momentan doar insotiti de parinti dar ofera sfaturi elaborate prin telefon.
Try, nu e cam devreme la 12 intalnirea ? Ma gandeam si eu asa, speram la vreo ora mai tarzie…unde e n-are mare importanta pt mine, ca si-asa tot cu GPS-ul ajung acolo…sa fie ambianta placuta totusi…si deci fara copii
Mqqm, stiu eu pe cineva care ar fi tare bun de tutor la mate pt liceu, numa ca sta in Cambridge…dar vine des in Toronto. Daca te intereseaza, zi-mi de cate ori pe saptamana ai nevoie si cand, si poate se aranjeaza ceva .