Sezatoarea canadiana (105)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

draga mea, mesajul meu a fost ca o reactie la discutia: ce multe/putine facem cu copii

Citat:
citat din mesajul lui simi

Maru, cred ca nu m-am exprimat foarte bine, eu nu fac nimic, dar absolut nimic in plus cu Alice, totul e "tema" nu "extratema". La anul dam si doctoratul dac-o tinem tot asa! Vorba Simonei, parca Charles Perrault ala ii iubea pe copii... nu-i asa?

Smile,tomorrow could be worse!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

draga mea Laurajr, ce spui tu acolo de Greyhound care nu merge pe iarna? ia sa trimit email lui Jacqueline sa ma lamuresc. Da, asta e ideea, ca daca astia o pun de greva, o tai spre Toronto in Matrix-ul personal (Matrix e pe lista saptamana asta, da cine stie?)

La multi ani pentru Ioana, sa iti creasca mare, sanatoasa, fericita, norocoasa, iubita! Sa va bucurati de tot ce va ofera viata impreuna cu ea si David.
Si sper sa nu uit la we sa dau un telefon sa ii zic La multi ani lui Iulian!

cat despre mers la inot, pai pana nu laum a doua masina suntem consemnati seara la domiciliu

Am sa las nr vostru lui Andrei ca nr de urgente, si o aduci imediat pe Ioana sa rezolve problema lui grashoper care s-a ascuns la el in camera. Stiti ce e ciudat? el crede in fantome, si nu ii e frica cand se mai aud zgomote prin dulap sau prin casa, dar daca zareste un gandac, e pe tavan de frica!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Stiti cum e cind tara arde si baba se piaptana, nu? Ei, casa mea e cu ala-n sus, mincarea e inceputa, dar nu e terminata, rufele din masina asteapta sa fie scoase si altele puse... diseara am cursul la care am saptamina viitoare examen... si eu stiti ce fac de doua ore, spre uimiea feciorului care se uita stupefiat la ma-sa!?! Aerobica pe muzica si din asta am dat in dans... Imaginati-va numai un pic scena, pe linga cele descrise mai sus, o ditamai de 74 de kile si 40 de ani, dansind rock, cha-cha, samba si passo-doble... Dar stiti ce mai bine ma simt? Sa vedeti ce febra musculara fac io... Miine nici miinile pe tastatura nu le voi putea ridica.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

buna fetele, nu am mai dat de mult pe la voi din lipsa de timp
nelia la multi ani ! sa fii fericita alaturi de cei dragi
simi imi tot aduc aminte sa-ti scriu, dar numai cand sunt in tren; acasa nu apuc sa ma asez de loc la calculator, iar la munca am niste proiecte de terminat si nu prea am timp de intrat pe net
Tudor al meu face anul asta karate si tenis, deci 2 zile pe saptamana, sa vedem cum se descurca; deocamdata e incantat de scoala, isi face temele pana ajung eu acasa, seara numai verificam -mai mult Mihai decat eu ca nu ma lasa fetele sa plec o clipa de langa ele seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

De mult adica de vineri vroiam sa va scriu ca am fost la Consulatul Roman din Montreal pe Sherbrook si am facut procura ptr depusul CM in Romania.
Costa 55$ si dureaza 5-10 minute.
Problema e programul consulatului, trebuie neaparat invoire de la serviciu.

Asa, si mai am o intrebare: ce stiti despre colegiul Beaubois ?

Vad ca este pe lg. casa noastra, nu e nici f. scump ptr o scoala privata, si este de la maternelle pana la colegiu inclusiv.
Se intra greu ?

Sambata au porti deschise, asa ca ne-am gasit program.

Multumesc,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

sa vezi maine ce liniste la sezatoare cu nelia off din motive de aeropbica?
azi am fost la dr de familie sa vad ce naiba fac cu vaccinarile( imi trebuie la noul job). M-a trimis la lab sa fac teste de sange si m-a chinuit o ss-ista (fascista) de m-a innebunit. Bineinteles ca nimic, nici un drop de sange. Apoi a trimis pe alta, o draguta, o blanda, o dulce, care mi-a recoltata tona de sange! Ei, nu-i asa ca am motiv sa beau o jumate de pahar de vin deseara?

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Cristina, eu stiu ca Beaubois este un colegiu foarte bun, nu stiu nimic despre examene.

Maru, cind am iesit din spital dupa operatie eram vinata pe ambele miini aproape in totalitate, de la degete pina la coate; a fost o chinuiala, la un moment dat ma intepau la incheietura miinii (doare de faci pipi pe tine), si tot nu mai gaseau vene, intr-o seara am trimis doua fete la plimbare dupa ce si-au invirtit fara rost acele prin miinile mele- ramasese un singur tip (un indian aborigen simpatic cu parul intr-o coada pina pe fund) care era meserias si gasea venele din prima incercare-singurul pe care-l mai acceptam in ultimele zile;
uof...mai bine uit

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Ana, brrr, mai bine nu te gandi!
acu stii care e jalea? ca dupa teste vor trebui sa ma imunizeze la ce ies slab, si sigur trebuie sa fac antitetanos! Pai e drept? de cate ori poate sa lesine un om?

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Cristina (cge), ne vedem atunci sambata la Beaubois. In ce clasa-i Victor? Pentru clasa a 5-a (2009) se dau examene pe 25 oct. Colegiul este cam pe locul 50 in ultimul clasament.

Nelia, la multi ani! Sanatate si tot ce-ti doresti!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Roxana, Victor e mai mic cu un an decat Seba, am vrea sa il inscriem in clasa a -4-a.
Ce stii despre examene ?

De vazut, sigur ne vedem sambata, aducem si canuta Isabelei.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput