Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 9

dflavia spune:
Vianne multumim si La multi ani in casnicie
, waw v-ati casatorit dupa o luna de cand v-ati cunoscut? super .... pozele de la nunta sunt superbe si va potriviti
andreap asta inseamna ca al doilea la mine o sa fie rau?
Doloress sper sa nu fie nimic grav, sanatate maxima
simonacip bafta la sedinta cu parintii, sa-ti iei monetar cu tine ca sigur o sa ceara asa fac toti o stiu de la sora-mea
somnic usor
Mami de
Stefania 11.05.2008
Poze

Vianne spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Vianne multumim! sper sa fie mai bine, desi parca din ora in ora tot mai rau ii este, are ochii rosii injectati, tuseste incontinuu, offf! Si cum zicea si Desiree medicii canadieni cand ii intrebi zic ca totul e normal. Pana nu face febra nu te baga nimeni in seama. Multi ani fericiti impreuna! Ati avut o nunta foarte frumoasa, rochia ta a fost superba. Visai tu vreodata ca limba portugheza o sa-ti aduca alesul? Si mie imi place mult portugheza, aici in Montreal mai intalnesc pe strada, in metrou brazilieni in general. DAr este si o comunitate importanta de portughezi de la mama lor. Ma uit fascinata la ei cand vorbesc. Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008) |
Doloress, dragul de el...
Si aici e la fel, nu suni doctorul daca nu are febra..
Da, am avut o nunta frumoasa, mica, 30 persoane...A fost tare fain!
Iti dai seama ca nu ma gandeam ce poate sa imi aduca limba portugheza

Portugheza braziliana si portugheza din Portugalia difera destul de mult.
Sanatate puiului!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Nicole1980 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Reallaura
Nicole, iubita, de unde ai luat salopeta si la ce pret?? Cleo scaune de masa ce optiuni erau??? Erau si reduceri, merita deplasarea?? |
Laurita - eu i-am luat salopeta de la Piciul, si am dat 60 RON, merita zic eu, insa eu am piciul la o statie de mine, asa k nu a meritat deplasarea.
Daca te duci pentru haine, cum m-am dus eu, nu merita deplasarea, daca vrei si altceva (scaun auto, de masa, carucior) atunci poate da.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

iulia83 spune:
buna seara si de la noi. am ajuns de vreo 2 ore, dar am stat mult sa ne prindem creierii cum sa montam balansoarul mufitei. e inebunita...ii place la nebunie in el. ii canta, o balangane , studie curioasa totul, acu vad ca trage de ochi. sincer mi-era frica sa nu stea in el, sa chiraie, dar e incantata tare. a fost foarte cumintica, asa a zis mama, a respectat intocmai orele de somnic si papica.ingeras, nu alta.asa de bine mi-a prins plimbaceala, de numa. am luat tot ce nu puteam gasi aici. am plecat cu masina ticsita. si colac peste pupaza, am oprit si la mall-ul din militari. am lasat si pe acolo o carca de bani. dar se merita. de mult n-am mai iesit
revin...scuze.dau send ca sa nu pierd mesajul
Pozici Mufitza
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

Doloress spune:
Iulia sa-ti fie de bine cumparaturile, sa le stapanesti sanatoasa.
Asta sfat voiam sa i-l dau si lui Lorich cu balansoarul, pe noi ne salveaza mult. Deci cand nu mai rezolvam nimic cu el, il punem in balansoar si tace ca prin minune. Bine, sunt si momente cand nici acolo nu sta si maraie, insa de cele mai multe ori ne scoate din incurcatura. Deci incearca sa ii iei un balansoar poate merge si asa. Daca nu ii place nu il poti da inapoi? Aici orice se duce inapoi. Ma gandeam ca poate si in Romania s-a schimbat politica, eu cand am plecat in 2004 nu se primea nimic inapoi.
Multumim de urari fetelor, sper maine sa va dau vesti bune ca Patrick e sanatos!

Andree27 spune:
Hellooo,
In sfarsit am reusit si eu sa intru!!Cand am avut timp nu putem sa intru pe DC nu stiu ce e avut azi,iar apoi m-am luat cu treaba si apoi la nani!Azi Ericutul meu a cam tusit,o tuse seaca ,si cam deasa.Am suna pediatra ,mi-a raspuns asistenta ei si mi-a zis ca azi e ziua ei si ca numai pe luni ma poate lua ,ca dupa parerea eu nu poate sa imi dea nimic daca nu mi-l consulta doctorita,o femeie acra din fire!M-a cam demoralizat!Am sunat-o si pe dr lui de fam care mi-a zis sa ii dau Panadaol Babdy sau Nurofen,dar nu am plecat la farmacie fara sa ii cer si parerea lui Gabitza,ca pe dr asta de fam nu ma prea baza eu!!
Sa vedeti ce am patit aseara:in jurul ori 1 noaptea,se trezeste puiul meu,dau nu de foame sau ceva ,ci avea un chef teribil de povesti!Si gangurea si tipa ,radeam cu sotul meu intr-o veselie.Atata de dulce a fost de numa!Si azi a tinut-o la fel,il face mama tenor de opera!!!
Recunosc ca v-am cam citit pe diagonala!!
Lorich imi pare rau ca Robertel a fost mai plangagios!!!Ii trimitem multi,multi sa-si revina!!Cum a zis si Alina,posibil nu suporte scutecelul.De exemplu Eric face alergie la Pampers,la chestia aia albastra ce o are,ii apar bubite peste tot acolo sus in fata deasupra la putulica si inclusiv pe putulica!Asa ca cine stie,incearca sa vezi si cu altceva!!!Sau fetita lui Anisiap era maraita daca era murdarica!!!Incearca sa vezi!Oricum noi ii trimitem multi
Miss imi pare rau si de Daviducu care si el a plans asa cu foc!!!Iar despre batista bebelusului daca doresti la noi sunt cate vrei si daca ai vrei poti sa iti trimit eu!Iti fac pachet si ti-o trimit colet prin posta!Vrei?Sa nu stai pe ghimpi?
Gabitzule !!!!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!

andreap spune:
acum chiar ca va zic somn usor!
ne auzim maine probabil dupa baby expo
pupici
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

iulia83 spune:
gata. am spalat fata si funduletul cu musetel k facu kk de 2 ori azi..mare realizare. am inceput iar cu humana milchzuker. am zis sa-i mai dau o sansa, si merge. facem kk neasistat odata pe zi. azi baturam recordul. nu i-am mai facut baita k e tarziu, ne luaram cu balansoare si alte alea. oricum mi se pare frigut in camera fata d cum era pana acum. acum am 20 grade si mi se pare racoare. e tot cu manutele si nasucul rece.dar stiu k e temp ideala.
in fine..am avut placerea de a ma intalni cu cleo si mara, care e o scumpa.am intrat in vb cu cleo fara sa-mi dau seama k e ea apoi cand am vazut-o,am apucat-o de mana..cleo ce faci? fara sa zic cine sunt.nebuna si eu, deh.daca vb de atata vreme, e ca si cum ne-am fi cunoscut personal. parca ma oftic ca n-am luat si eu fata. eh ! data viitoare.ca acu avem scauneeelllll....
foarte misto la baby expo. pt multe dintre voi am vazut ca nu se merita sa mergeti pana acolo, dar voi aveti magazinele aproape, eu inebunesc ca nu gasesc nimic aici si o ocazie ca asta, n-o ratez usor. noroc cu mi_bebelina, ca mi-a vandut pontul k altfel daca aflam dupa ce se termina, ma ofticam
buunnn...cred ca ma bag la nani, ca azi noapte nush ce a avut mufitza ca s-a trezit la 2 si pana la 4 n-a fost chip sa adoarma si se culcase la 12, tot asa cu cantec si lugu-lugu...trilu-lilu, si la 6.30 fu urlatica. cred ca simti gagica ca noi vrem s-o tulim fara ea la Buc si ce zisa: lasa ca nu-i las eu p-astia sa se odihneasca sa nu plece fara mine, sa stea acasa . hihi sunt cam franta
ah! ce am patit cand am ajuns la buc!!!! atunci am realizat k trecusera 2 ore si ceva de cand n-am mai vazut mufita si ma vazui asa departe si ma pusa un drac sa ma uit pe tel la niste filmulete cu ea cand gangureste si ma apuca un dor de ea incepui sa matzai...e naspa sentimentul...nu mai vreau sa trec prin asa ceva. de acu o iau cu mine oriunde as merge.
gata, inchei k pic de somn
pupici la toate
Pozici Mufitza
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

Reallaura spune:
Am reusit sa-l culc si sa-l pacalesc sap ape in somn 150 ml pt ca azi nu a vrut deloc, toata ziua(bine, l-am mai pacalit la 12 tot asa.). Urla de zici ce-I aia daca simte biberonul pe buze..
Cleo, multam de raspuns merita atunci!..hm hmm. TU te-ai hotarat ce-i iei? Si asupra scaunului de masina?
Nicole mercic si tie de raspuns, mda, eu vreau si scaun de masa si o alta cadita ca asta i-a ramas mica…oricum o sa iau si salopeta si cateva hainute daca tot sunt acolo…
Vianne, wow, asa repede v-ati casatorit dupa ce v-ati cunoscut???Ce poveste frumoasa! Si eu am pus okii pe sotul de cum l-am vazut ca intra pe usa amfiteatrului in clasa a IX-a. Cand am vazut ca se aseaza unde era clasa noastra m-am bucurat tare. Apoi, dintr-a X-a am fost impreuna, dar numai peste 10 ani ne-am casatorit… Noi am fost toti 4 in aceeasi clasa la liceu, eu, Sis si sotii...Felicitari, sa aveti o viata frumoasa
Sis, nici o sansa sa ma aduca Bogdan in Drumul Taberei. Ne vedem duminica sa-ti dau actele si-mi depui tu dosarul de CIC!
Ylari, felicitari pentru shopping! Si eu neaparat trebuie sa iau, am o listaaaa.
Am observat si eu ca nu prea mai e NAN si unde e, e mai scump. Dar oricum, cred ca incerc si Milupa si daca nici asta nu-l papa, il diversific mai repede.
Doloress sper sa se faca bine puiul! Mama ei de raceala!
Iulia sa stapaneasca Mufitza sanatoasa toate achizitiile!
Acum ma bag si eu la nani ca a papat bb si poate doarme neintors
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Doloress spune:
wow Laura, si voi ati fost deci "highschool sweethearts"? si noi la fel, ne-am cunoscut in clasa a X-a, am devenit prieteni in clasa a XI-a si de atunci tot impreuna. Am crescut impreuna practic. Din anul doi de facultate ne-am mutat impreuna si ne-am casatorit in anul 3. Am facut 8 ani de casatorie pe 19 august, o gramada de ani!