Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Seara buna si d ela noi.
Andreeap, si mie mi-e dor de suetele din parc, azi ne-am intilnit cu Elenuca...Ieri n-am fost in parc, ma plimb de regula pe linga bloc, pe stradute ca sa fiu aproape de casa, dc e vremea nasoala..
Al meu Matei nu prea suporta infofolirea asta, si-mi face un scandal cind ii pun bluza/geaca si caciula...ma termina..
Sis, pup Mirci mi-e tare dor d eel, sper sa veniti sapt viitoare la noi.
Lorich, scumpa, ce te mai chinuie si Robertel...dar lasa ca se face el maricel si ai sa vezi ce cuminte va fi (ca si-a scos acum pirleala!)
Ralu_t, da sotul mi-a spus ca pe Drumul Sarii a fost pentru livret. Iti tb certif de nastere si buletinul. Sper sa nu ai aglomeratie!!
Alina, si al meu zice de mult mama, mai ales cind il apuca plinsul. maica-mea ma incurajeaza: cica urmeaza fetitza.hihi
Cleo, Nicole, constat ca nu prea se merita baby expo...Eu nici nu vreau pt bb, vreau pentru david mai mult, pijamale, trening de gradi, niste chiloti si dresuri...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Si noi am fost la babyexpo. Nebunie, sincer, nu mi-a placut.
Nu prea am gasit ce avem trecut pe lista. In afara de Z si Piciul, eu nu prea am vazut magazine de unde sa luam ceva.
Am luat totusi 1 salopeta cosmo pt iarna, pijamale, strampi si 3 body. Maine ma duc in mall sa intregesc lista...
Nu am vazut pe nimeni, oricum eram cu ochii la bebe care era un maraici.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Nicole, iubita, de unde ai luat salopeta si la ce pret??
Cleo scaune de masa ce optiuni erau???
Erau si reduceri, merita deplasarea??

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

chicco polly de la 550 roni -> 450 roni
si erau si unele mai simple, mai eftine.

scaune de mashina- cam cu 1 mil mai eftine decat pe net. Plus ca le pipai, le vezi...am si pus fifitsa in scaunul pt Mufitza de Rm. Valcea!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Seara buna si d ela noi.
Lorich, scumpa, ce te mai chinuie si Robertel...dar lasa ca se face el maricel si ai sa vezi ce cuminte va fi (ca si-a scos acum pirleala!)
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Corect!Corect!

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Simonacip, draga de tine! Te cred ca ti-e greu cu gradi, e firesc dar tot e bine ca e langa tine… Pup baietii tai frumosi!

Iulia, super fain ca mergi la baby expo.. In primul rand pt iesire si apoi pt cumparaturi..

Dflavia, tare scumpici e Stefania.. Imi place mult in poza aia in care doarme cu mainile intr-o parte, chiar ca e ca un ingeras.
Sanatate sotului tau!

Socrate, pupici pt Sebastian cel cuminte!

Miss Parker, imi pare tare rau ca a plans asa cu foc David. Nu cumva are nasul infundat si de asta nu suge? Iti inteleg starea, si eu sant la fel cand plange Stefana. Slava Domnului ca acum e mai bine…
Eu alaptez exclusive si parca si Cleo. Dar am senzatia ca mai era cineva. La mine mananca cam la 2 ore, uneori al 2 ore si ceva. Am avut 2 nopti in care a cerut la 1 ora jumate, acum 2 nopti s-a trezit de 6 ori pt papa. Asta noapte numai de 2ori. Sa stii ca eu nici nu ma straduiesc sa ii fac un program, cand vrea sa manance ii dau si gata.
Tin pumnii la doctor!
Hihi, si eu tanjesc dupa 5 ore de somn legate, macar 4…

Inais, nici noi nu am facut rotarixul dar nici nu il fac. Am tot citit pe aici despre el si nu mi-a placut. Plus ca e un vaccine f nou…
Hihi, si eu prefer caldura in locul frigului..

Ralu-t, primul vaccin pt rotarix a aparut acum 4 ani daca nu ma insel dar s-a constatat ca unul din efectele secundare a fost ocluzia intestinala. S-a retras vaccinul de pe piata si in 2006 a aparut cel care exista si azi.

Reallaura, sa stii ca i-am citit si aseara si asculta.

Lorich, te inteleg…pup sa treaca supararea!

Doloress, sanatate puiului!

Cleo, nu mai amana papanicolau!

Noi azi facem 3 ani de casnicie si 3 ani si o luna de cand ne-am vazut prima data
Am inceput sa fac tortul nostru preferat, rafaello, cu cioco alba si cocos iar stefana ne-a facut cadou o noapte de vis, cu doar 2 treziri

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Seara buna si d ela noi.
Andreeap, si mie mi-e dor de suetele din parc, azi ne-am intilnit cu Elenuca...Ieri n-am fost in parc, ma plimb de regula pe linga bloc, pe stradute ca sa fiu aproape de casa, dc e vremea nasoala..
Al meu Matei nu prea suporta infofolirea asta, si-mi face un scandal cind ii pun bluza/geaca si caciula...ma termina..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Maiculitza, se trage si Eva de caciula de ma sperie, mi-e frica sa nu se spanzure cu ea............ Imi venea sa rad de ea azi ca era intzortzolita de dimineatza i-am pus si un hanorac pe ea, parca era eschimos...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Lorich.imi pare rau ca e asa de....dificil puiul tau.Sper sa-i treaca mai repede ce are(burta,nervi....)ca sa te poti bucura si tu de perioada asta.oricum,ca sa te incurajez,al doilea va fi ffff cuminte daca primul a fost mai rau..la mine asa a fost( o sa pove mai incolo de ce nu prea mai e..)
Simona,a venit Elenuca?sapt.viitoare sigur va fi frumos si ne vedem
Sara mea a dormit cam 2 ore si 1/2 si apoi am iesit pe afara un pic..bineinteles ca a urlat in carut....daca incepe si asta ca aia 'batrana'..moooooor.a reusit soacra sa o adoarma si a dormit...10 minute..acum maraie,o mai tin 10 minute,baie si somnic
mai vb mai incolo...ma rasfat zilele astea,sa ma satur de net!

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Andreea, ma bucur ca te resfetzi si vb mai mult cu noi. Si eu abia astept sa ne vedem sapt viitoare
Vianne, multi ani inainte fericiti si impliniti. Bun tortul, mai pui o felie si la mine??. CU gradi, da intr-adevar, e bine ca mi-e aproape...deci sa nu ma pling ca mai aproape decit linga blocul meu nu se putea.. Ah, si miercuri avem si sedinta cu parintiiNa, c-am ajuns s-o fac si pe asta!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Simo, multzam fain! La fel si voua!!
Cum sa nu, trimit si doua felii

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Vianne multumim! sper sa fie mai bine, desi parca din ora in ora tot mai rau ii este, are ochii rosii injectati, tuseste incontinuu, offf! Si cum zicea si Desiree medicii canadieni cand ii intrebi zic ca totul e normal. Pana nu face febra nu te baga nimeni in seama.

Multi ani fericiti impreuna! Ati avut o nunta foarte frumoasa, rochia ta a fost superba. Visai tu vreodata ca limba portugheza o sa-ti aduca alesul? Si mie imi place mult portugheza, aici in Montreal mai intalnesc pe strada, in metrou brazilieni in general. DAr este si o comunitate importanta de portughezi de la mama lor. Ma uit fascinata la ei cand vorbesc.

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Vianne multumim! sper sa fie mai bine, desi parca din ora in ora tot mai rau ii este, are ochii rosii injectati, tuseste incontinuu, offf! Si cum zicea si Desiree medicii canadieni cand ii intrebi zic ca totul e normal. Pana nu face febra nu te baga nimeni in seama.

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Of, of, sanatate multa!!!!
Noi ne bagam la baitza, papa + somn. Va pup pe toate fetele, imi pare rau ca nu gasesc mereu timp sa fiu activa pe forum...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput