Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Andreap, mersi de pupic si ca sa-ti raspund: plange de burtica, de somnic si pur si simplu ca asa e el. Nu stiu cat va mai dura asa situatia asta, sincer nu stiu cat mai rezist singura asa.

Inais ca sa-ti descriu ziua de ieri: venit aia cu gauritul pt hota la 8.30; iesit in parc sa feresc cupilu de zgomot intr-un frig teribil, m-am plimbat o ora cu el in marsupiu, m-au prins doua ploi, am venit in casa, nu era gata, dar am zis ca mai bine speriat decat racit si bine am facut pt ca avea picioarele bocna. Asaaaaa... si apoi plans pana la 3-4 cand a adormit pt 2 ore si am luat-o de la capat pana la 10 seara cand a adormit somnul de noapte pe umaru' lu ta-su.

Exact cum zicea si Andreap simt ca gresesc cu ceva dar nu stiu cu ce, nu stiu ce sa schimb; nu-l pot lasa sa planga, ca el nu se opreste, nu adoarme, plange pana vomita tot...ieri la un moment dat avea voma si-n urechi, ca deh... a trebuit sa pun si eu rufele la uscat.

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Off, offf .. Lori, si eu eram in faza asta pana cand a implnit Sara 2 luni. Si simteam ca daca nu fac ceva sa nu mai planga o sa plec in lume si nici ca ma mai intorc Dar de cand am venit la Breaza, Sara s-a schimbat total. Acum, nu stiu care e cauza: ca schimbat aerul, ca m-am schimbat eu si automat ma simte ca sunt mai linistita , habar nu am. Dar cred ca ti-ar face bine o mini-vacanta la munte, la er curat.. macar 2 zile in care sa-l tii cat mai mult afara si sa-l adoarma aerul tare de munte. Eu o mai linistesc pe Sara cand o legan, cand ii cant, cand o las fara pampers. Apropo, stiu o mamaica de baietel plangacios, care a descoperit ca micutul plangea din cauza pampersului..pur si simplu nu suporta scutecele..Si il tinea cu funduletul gol cat mai mult psibil si punea sub el o paturica impermeabila.
si iti doresc din suflet sa treaca odata perioada asta nasoala, cu plansete..

Sara la Breaza

Scortisoara

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

hello fetele, am o problema...
deci am avut lohii dupa nastere, apoi ciclu care a tinut 2 saptamani, apoi liniste si pace 2 zile iar acum niste chestii cand maronii cand rosiatice in cantitate mica, de fapt doar pe hartia igienica.
ce sunt astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

hello fetele, am o problema...
deci am avut lohii dupa nastere, apoi ciclu care a tinut 2 saptamani, apoi liniste si pace 2 zile iar acum niste chestii cand maronii cand rosiatice in cantitate mica, de fapt doar pe hartia igienica.
ce sunt astea?

brrr. cat alaptezi e posibil sa nu vina ciclul, sau sa vina fara regula, neregulat adica....,. mie mi-a venit 2 zile, nishte urme, asha, cand maronii, cand mai rosiatice, si apoi... nik.

io zic sa mergi la un control. Pwe mine m-a chemat la 3 luni pt papanicolau, si sterilet... dar cum nu sunt sigura de vreau sterilet, aman si pe papa si pe nenea nicolau.

despre babyexpo, pai... nebunie. Mai fain e la romexpo, ca e mai aerisit. am fo cu noemi, m-am intalnit cu iulia, de la rm valcea, m-am intalnit cu vecina de pe scara, miine ma intalnescu cu restul bucurestiului, da!!?!!! ca ma gandesc sa merg la 10 dim, poa apuc sa gasesc salopeta cosmonaut, de iarna... si sa ma decid cu scaunu de mashina si cu cel de bucatarie.
a, si nu am capatat nik moca!!! ca in primavara .

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Si noi am fost la babyexpo. Nebunie, sincer, nu mi-a placut.
Nu prea am gasit ce avem trecut pe lista. In afara de Z si Piciul, eu nu prea am vazut magazine de unde sa luam ceva.
Am luat totusi 1 salopeta cosmo pt iarna, pijamale, strampi si 3 body. Maine ma duc in mall sa intregesc lista...
Nu am vazut pe nimeni, oricum eram cu ochii la bebe care era un maraici.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Si noi am fost la babyexpo. Nebunie, sincer, nu mi-a placut.
Nu prea am gasit ce avem trecut pe lista. In afara de Z si Piciul, eu nu prea am vazut magazine de unde sa luam ceva.
Am luat totusi 1 salopeta cosmo pt iarna, pijamale, strampi si 3 body. Maine ma duc in mall sa intregesc lista...
Nu am vazut pe nimeni, oricum eram cu ochii la bebe care era un maraici.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Nicole, iubita, de unde ai luat salopeta si la ce pret??
Cleo scaune de masa ce optiuni erau???
Erau si reduceri, merita deplasarea??

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

salutare

Lorich: daca e santier acasa ar trebui sa nu mai stai prin parcuri ca e frig....ia tot ce e necesar si mergi la mall sau la oruda, o prietena.
cu pplinsul si eu m-am chinuit la primul. pai la 5 cind venea soacra mea acasa il pasam la ea c`a nu mai puteam! atita l-am legant, pe picioare, in carut, in marsupiu mers si tot agitat era. nu avea nik, nu era bolnav, pur si simplu m-a terminat. ma scoteam cu carutul afara cit si in casa. la 6 luni l-am pus in premergator si am scapat de osinda! deci mai ai putin! rabda si cauta un ajutor. mai citeam ca ii calmeaza jocul si baile cu apa calda. daca ai posibilitate si ii place fa-i baie. pe la 1 an ma exaspera si ii faceam baie si dimineata si seara. baia e recomandata pt copii agitati.

altceva? a, merci ca ati vizionat poze, vroiam sa va arat ce cald e la noi. uneori simt ca-s intr-o vesnica vacanta ca port slapi 9 luni pe an!

hai ca trimit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui cenia

salutare

altceva? a, merci ca ati vizionat poze, vroiam sa va arat ce cald e la noi. uneori simt ca-s intr-o vesnica vacanta ca port slapi 9 luni pe an!

hai ca trimit

Vezi ca s-ar putea sa te pomenesti cu mine si scortisoara in vizita..cu slapi si rochite.

De vre 3 zile Sara se uita la mine si spune MA-ME-MA!!!!! Am crezut ca m se pare, dar continua sa spuna cand ma vede sau inainte sa inceapa sa planga, ma striga!!! Altfel, vorbeste ca si inainte: AE-O-IUI etc... dar cand ma vede zice MA-ME

Sara la Breaza

Scortisoara

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

De vre 3 zile Sara se uita la mine si spune MA-ME-MA!!!!! Am crezut ca m se pare, dar continua sa spuna cand ma vede sau inainte sa inceapa sa planga, ma striga!!! Altfel, vorbeste ca si inainte: AE-O-IUI etc... dar cand ma vede zice MA-ME

si Mirci! DAr inca nu am facut o asociere cu prezenta mea. As vrea eu!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui cenia

salutare

Lorich: daca e santier acasa ar trebui sa nu mai stai prin parcuri ca e frig....ia tot ce e necesar si mergi la mall sau la oruda, o prietena.
cu pplinsul si eu m-am chinuit la primul. pai la 5 cind venea soacra mea acasa il pasam la ea c`a nu mai puteam! atita l-am legant, pe picioare, in carut, in marsupiu mers si tot agitat era. nu avea nik, nu era bolnav, pur si simplu m-a terminat. ma scoteam cu carutul afara cit si in casa. la 6 luni l-am pus in premergator si am scapat de osinda! deci mai ai putin! rabda si cauta un ajutor. mai citeam ca ii calmeaza jocul si baile cu apa calda. daca ai posibilitate si ii place fa-i baie. pe la 1 an ma exaspera si ii faceam baie si dimineata si seara. baia e recomandata pt copii agitati.

hai ca trimit

Sa stii ca daca s-ar putea ar sta numai in caditza! Numai ca acum e f frig in casa; am cam suspendat baitza, foar la fundulet. Dar asa e, cum il bag in cadita, cum rade.

Alina wow, ce precoce!Sa fie sanatoasa!

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor, eu citesc pe diagonala... Am tras eu concluzia dintr-un post ca e criza de NAN 1 si am dat fuga la farmacie si am luat 2 cutii. Macar am inteles corect??? Aaaa si am profitat ca sunt in farmacie si am cheltuit punctele pe o cana AVENT!!!! Sunt tare fericita din cauza asta!!!!
Noi avem apa oprita, cred ca nu o sa ii pot face baitza la bebeluna azi...
Eu m-am gandit si nu mai merg la niciun baby expo, ma duc duminica la Mall - Plaza - Feeria, vad io. Si asa azi i-am luat de la un magazin de cartier vreo 3 caciulite foarte simpatice, un trening super dragut si care sigur tine de cald, inca un dres si o salopeta de blugi dementiala. Bine, am cheltuit 2 milioane cat aveam la mine dar nu-mi pare rau, deci am lucrusoare mai groase nu mai e asa acuta nevoia asta...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput