Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Andreap, si eu am iesit azi pe la piata si am cautat ca disperata o cutie de Nan 1, cica nu se mai gaseste.......in final am gasit, am cumparat ultima cutie.......poate gasesc sa ma aprovizionez la expo?
Si nu, cred ca Simonix nu vb de SF, si Delia a inceput sa adoarma singura seara........valeu, nu-ti mai povestesc ca ma bati cand ne-om intalni. Sara sa fie fetita cuminte. Si si pe Maria. Oricum ies si in seara asta, daca ploua ies cu umbrela in jurul blocului......sa nu stric rutina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Ralu_t, hai ca iti trimit un pm in legatura cu menajera,k dar un pic mai tarziu ca mi se arde mancarea......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

mi_bebelina,seara si Sara adoarme la tzatzi...fara bataiala!ziua e o problema..cred ca maine beau o bere,poate are somnul mai lin

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andreap, mersi de pupic si ca sa-ti raspund: plange de burtica, de somnic si pur si simplu ca asa e el. Nu stiu cat va mai dura asa situatia asta, sincer nu stiu cat mai rezist singura asa.

Inais ca sa-ti descriu ziua de ieri: venit aia cu gauritul pt hota la 8.30; iesit in parc sa feresc cupilu de zgomot intr-un frig teribil, m-am plimbat o ora cu el in marsupiu, m-au prins doua ploi, am venit in casa, nu era gata, dar am zis ca mai bine speriat decat racit si bine am facut pt ca avea picioarele bocna. Asaaaaa... si apoi plans pana la 3-4 cand a adormit pt 2 ore si am luat-o de la capat pana la 10 seara cand a adormit somnul de noapte pe umaru' lu ta-su.

Exact cum zicea si Andreap simt ca gresesc cu ceva dar nu stiu cu ce, nu stiu ce sa schimb; nu-l pot lasa sa planga, ca el nu se opreste, nu adoarme, plange pana vomita tot...ieri la un moment dat avea voma si-n urechi, ca deh... a trebuit sa pun si eu rufele la uscat.

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mai Andreap am reusit si vad si eu pozele de la semnatura, frumoase mai sunteti toate trei capritele, tati cred ca are o inima cat un cozonac!

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreap

mi_bebelina,seara si Sara adoarme la tzatzi...fara bataiala!ziua e o problema..cred ca maine beau o bere,poate are somnul mai lin

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE

Stii cum o mai adorm eu ziua? Stau pe canapea, cu picioarele sprijinite pe o masuta, iar pe Sara o pun pe genunchi, o batai 2-3 min si gata! e adormita..apoi o pun usooor de tot in carut, il mai legan putin si gata..doarme cel putin o ora! Intre timp eu pot sa ma uit pe net si sa vorbesc cu voi

Sara la Breaza

Scortisoara

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Ylari - voi ce reactii ati avut la Rotarix ? I-ai dat debridat ?

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Nu a avut reactii deosebite, sa vedem la rapel. Doar ca dupa o saptamana de la vaccin mi s-a parut ca s-a "sparcait" mai ciudat - mai moale, si mai mult de 1 pe zi cum face ea. Aaaa, si eu si mama ne-am deranjat intr-n mare hal la burta... Atentie la igiena celor care manipuleaza scutecul kkt...

Buna fetelor. Sunt la mama si spre rusinea mea azi am fost cam puturoasa, abia acum am dat drumul la computer, ca eu am lasat laptopul acasa.
Ralu_t, imi pare rau, ce am citit, ati avut de a face cu pacatorsul de rotvirus... Bine ca la bebe nu a fost forma severa.
Miss, sa stii ca si Eva a facut zilele astea crize de genul asta, mai ales ieri asa aiurea, nu stiam ce sa ii mai fac, am incercat sa imi pastrez calmul dar dupa 10 minute am izbucnit si eu in plans, moment in care fata a tacut si s-a uitat cu niste oki mari la mine. Nu stiu de ce, cred ca vroia atentie si nu i-am acordat-o cand a vrut ea, ii era si foame si eu asteptam sa se incalzeasca biberonul (acum de cand cu vremea asta naspa si rece il incalzesc, pana acum nu). Eu inca tin carutzul pe pozitia "bebe" si a mea e uriasa, crede-ma ca nu mai are loc in el de mult... Cand are nervi o ridic un pic sa vada si ea lumea.
Simonix, pupici, am primit pupicul virtual de la Robertel si i l-am dat Evei, a fost fericita, mi-a soptit mie la ureche in ziua aia.
Alina_anto, merci ptr raspunsul referitor la sucul de morcovi.
Stiti ce am facut azi? Am luat un borcanel de la Nestle cu Pere Williams (de altfel e sigurul sortiment din etapa 1 pe care l-am vazut vreodata pe rafturi in magazine...) ca sa il gust sa vad cum e mi s-a parut cam dulce. Mai e cineva care face gesturi extreme ca ale mele?
Saraca mama incearca sa adoarma pe fata si aia face niste vocalize, ma duc sa vad ce si cum si ma intorc.

Aaaaa, am vazut poze de cenia, dragute, superfrumoase!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Lorich imi pare rau de bebe Robert ca e asa plangacios..........oricum ii va trece , vorbeste mult cu el ca poate da rezultate.
Noi stam acum in brate deja in fundulet la calculator si suntem pur si simplu fascinati.......................e nebunie cu asta micu vrea numai in brate in fund sta ca omu mare sprijinit de spatele meu, ceva teribil, eu vb f mult cu el si e extrem de intelegator , cateodata ma doare si gura de vorbit, ce sa facem , jucarii nu mai vorbesc are deja o tona , numai eu am comandat de 20 de milioane pnan acum, asa ma mai distrez si eu cu el, iar cand rade ma topesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Citat:
citat din mesajul lui andreap

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE

Stii cum o mai adorm eu ziua? Stau pe canapea, cu picioarele sprijinite pe o masuta, iar pe Sara o pun pe genunchi, o batai 2-3 min si gata! e adormita..apoi o pun usooor de tot in carut, il mai legan putin si gata..doarme cel putin o ora! Intre timp eu pot sa ma uit pe net si sa vorbesc cu voi

Sara la Breaza

Scortisoara

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Botez Sara-Maria

Si eu fac la fel bravo e o metoda extraordinara si mai poti face si tu ceva...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Offf, Lori, imi pare rau ca nu ti-am zis sa vii cu Robert la noi, sa nu umbli pe afara in frigul ala. Au terminat treaba?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput