Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

pfuuuuuuuuuuuaaaaaaaaiiiiiiiiiiiii da mai fetelor seria 3!!!dar cand o mai aparut restu ca tare innapoiata mai sunt!!!descarc si io acu ni!!!!pffffffuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Miss - uitasem, si eu sunt fan landou si sunt intru totul de acord cu Inais care a rezumat f bine "sentimentele" mele pentru landou hihi Eu l-am tinut pe Robert pana la 4 luni in landou, de fapt pana inainte sa plecam in tara. De atunci - in scoica de masina, sta super acum (da sa stea in fund si nu ii mai place intins, deci e solutia perfecta). In landou era practic pt ca el statea intins, era acoperit si ferit de ploi/vant etc, dormea bine, iar in casa a dormit in landou pana la 3 luni si ceva. Il puneam pe jos langa patul meu si ii urmaream orice miscare. Acum doarme in patutzul lui - adoarme singurel cu suzeta sau chiar fara. Se mangaie pe cap pana adoarme

Deci, declar landoul una dintre cele mai bune achizitii de pana acum

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Lori, scumpa, saracuta de tine!! Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi daca David ar plange asa mult, m-ar dispera!! Si cica trebuie sa fim noi tari, sa le transmitem calm si siguranta... of, ca greu mai e... Mergi si tu cu Robert la pediatru, sa vada daca nu are ceva la stomacel, la intestine, la esofag, stiu si eu... daca zici ca plange asa mult si se chinuie cu digestia... Tu ce faci in cazurile astea? Il plimbi numai in brate? Ca eu nici n-as sti sa-i fac altceva, zau... Cand e cuminte, ii mai distrag atentia cu jucarelele de pe paturica de activitati, daca incepe sa se smiorcaie ii vorbesc la modul serios: „Hai, mami, nu plange, ca uite si tu, mama trebuie acum sa calce hainutele lui bebe“ sau „Hai sa nu fim plangaciosi, mama, hai sa ne jucam, sa ne uitam ce avem aici“ si observ ca reusesc sa-l calmez, are de-a face nu cu ce spun, ci cu tonul pe care spun, adica am incredere in el ca poate sa fie cuminte, ca ma intelege... Nu stiu, asa imi inchipui eu... Cand eu ma observ tematoare si obsedata sa-l fac sa taca, mai abitir plange... Ei se alimenteaza de la starea noastra emotionala, am constatat asta de nu stiu cate ori. De pilda, inainte de a pleca afara, il iau in baie si-l pun pe comoda, apoi incep sa ma dusez, sa ma imbrac, sa ma pregatesc de plecare, in acelasi timp povestindu-i tot ce fac, razand la el, cantandu-i si tot asa... si sta cumintel-cumintel... Apoi are si momente cand sta singur cate 20 de minute, se holbeaza la jaluzele, la mobila etc. si abia apoi incepe sa chiaune (nu sa planga, nota bene), strigandu-ma... Dar repet, nu vreau sa-mi imaginez prin ce treci tu daca zici ca Robert plange asa mult. Bebicii nu plang niciodata fara motiv, asa ca mai bine du-te si fa-i niste controale, lasa sa iasa inutile in final, dar macar sa stii ca ai eliminat toate potentialele cauze. Bafta multa Eu pe David nu-l pot plimba in marsupiu, ca e aranjat pentru dimensiunile lui Bogdan si 1,93 fata de 1,61 ai mei va dati seama ca n-am chef sa-l tot schimb (si inca nici nu stiu cum). Dar chestia e ca David nu se mai lasa pacalit nici asa. Ieri am fost la doctor pt. trimiterea la ortoped (cand naiba reusesc sa merg si acolo) si la intoarcere am zis sa mai trec prin parc, sa intarzii putin cu masa pentru David. Ei, mi-a plans de mama focului din parc si pana acasa!!! Asa ca renunt la asemenea intentii, ma consolez ca va fi mai bine cand se va face mai maricel.

Simonix, saru’mana pentru incurajari, te iau pe cuvant si sa dea sfantu’ sa nu se adevereasca promisiunea ta Ah, si eu sunt fan landou, total!! Ma gandeam numai sa nu fiu eu ultima demodata care-si tine cupilu' acolo...

Cleo, mi-am luat Babycook-ul ala, sa fie acolo pentru peste 3 luni. O sa-l incerc mai intai zilele astea, ca sa vad daca nu sunt motive sa-l trimit inapoi. Deci o sa ma diversific putin pe mine pe post de cobai

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Miss am mai avut crizele astea si-n asa-zisa vacanta de la Galati, am fost atunci la pediatru, cica n-are nimic, nu gat, nu urechi, i-am facut chiar si analiza la kaka, sa nu aiba ceva la intestine, nu a iesit nimic; o sa o mai intreb pe pediatra cand ma duc, poate e stafilococul ala, poate ala ii da dureri, desi tot dr. a zis sa-l las in pace cu ala, ca toata lumea l-ar avea. Eu voi mai repeta si anlizele si mai bagam si o tura de antibiotic ca ochisorul tot nu e ok inca.
Oricum... ca m-am lalait, nu cred ca are ceva, ca sunt si momente de veselie, rare, recunosc dar sunt.

A si, da, il car pe umar... si cate o ora intreaga; deja ma dor si talpile si calcaiele.

Apropo, pe bebicii vostri ii apuca cumva sughitul cand rad in hohote ? La noi de fiecare data (DA, Robert mai si rade )

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

pai azi cand am net,am copil ce doarme(deocamdata..) si soacra de ajutor..nu mergea DC-ul..incerc cam de 1/2 de ora sa intru..
cine a fost la babyexpo?????cum e?
Simona,saru'mana mult de oferta..deja am cumparat un marsupiu......nu se mai incalzeste?ca mi-e dor de suetele din parc
Miss...succes azi cu pediatrul.sper sa fi fost numai o criza cauzata de somnic
Lorich,te inteleg...asa era Mariuca.imi venea sa mor de nervi(si sa o strang de gat pe ea,sa-i pun ceva la gura).dar..va trece,asta ti-o spune mami de copil zgubilitic rau.plange cumva din cauza de burtica sau de somn sau pur si simplu ca asa e el?nu te pot ajuta decat cu un virtual.

pupici si mai vb

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Asteptam detalii despre targ...maine cand merg sa am traseul facut, da?! Glumesc...mi-a detaliat putin Cleo...o las pe ea sa va povesteasca!

Lori ce se intampla mai? Din cauza de Robert ai fost ieri asa sau te-au suparat nenii aia cu termopanele? Eu sunt aici daca vrei sa vb...

Reallaura hai ca de fiecare data cand scriu uit sa-ti raspund si cand ii fac laptele praf Iasminei imi amintesc de tine. Cu schimbatul formulei. Pai mi-am dat seama citind pe cutie si comparand cu fosta cutie. Mi-a atras atentia faptul ca si-au schimbat ambalajul si am zis sa vad eu daca au schimbat si formula...si au schimbat-o...pe ici, pe colo...Dar inca o data noi folosim NAN HA 1 .

Merg sa sterg prafu'...n-am chef! Ma doare mijlocul de aspirat 4 camere, 3 holuri, 2 bai + bucataria + balconul. Na ca ma vait si pe forum! Hihi!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Chiar asa......cum e la babyexpo? Hai fetelor, spuneti-ne si noua, va rugam!!!!! Sau sunt asa multe de vazut ca nici nu v-ati intors inca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

vai Lori, cred si eu ca-ti e greu. pe mine ma lasa nervii pentru mai putin de atat. al meu mai nou tipa . dar nu oricum, tipete isterice, cand nu-i convine ceva. si de fapt singurul lucru care-i convine e sa fie plimbat in brate prin casa. ma doare coloana de mor, cu marsupiul nici gand sa-l pot plimba, ma doare umarul pe care-l tin. cred ca a avut f multa lume-n jurul lui care i-a dat atentie in vacanta, cat a fost bonlav si eu si tati am stat numai de fundul lui...si acum e vai de al nostru, sau mai bine zis al meu. e isteric isteric.nu-i trebuie nici o jucarie, nici carusel,nimic. am iesit la cumparaturi acum si cand am vazut ca a adormit am venit fuga acasa sa mai fac si eu treaba. am facut o curatenie "generala" asa de suprafata, mai nou am ramas si fara femeie la menaj, apropos- anunt umanitar!!! daca aveti pe cineva de recomandat, careia-i convine sa vina-n militari, va rog mult, caut si intreb in stanga si-n dreapta. sunt distrusa. am aceeasi femeie de 2 ani, si m-am certat cu ea cand era copilul bonlav ca se oferise sa stea-contra cost bineinteles- cu cainele alor mei cat erau in franta, si fix cand noi eram mai rau si mai rau cu bebe, se trezeste ca ea nu-l mai tine, ca miroase urat, ca i-a ros ziarele etc. am rugat-o cu ceru si cu pamantul sa astepte cateva zile sa se faca copilul bine, si dupa pleaca sotul cu cainele la campulung,ca nuputem tine cainele in casa cu copilul, ca nu ne poate lasa sotul singuri sa-l duca, dar nu ne-am putut intelege. ca pe ea n-o intereseaza copilul nostru, sa venim sa luam cainele. a venit soacra-mea sa-l ia cu un harb de masina, a facut pana pe autostrada pe o ploaie...s-a dus tot barbata-miu dupa ea, ca la nebuni, in timp ce eu pe acasa abia ma taram cu bebe bonlav. si ghiciti tupeu!!! cand vine ziua de curatenie ma intreaba daca nu vreau sa mai vina?!?! doamne ce nesimtire pe unii oameni, am zis ca mai bine mor decat sa-i mai dau vreun ban, ca oricum am ajutat-o mereu cu bani,sa-si ia si d-aia si d-aia, imprumuturi peste imprumuturi, ca se plange de mama focului. dar asa-s oamenii, nu-si vad decat interesul. i-am zis sa n-o vad prea curand pe strada...
despre landou, si noi am tras de el cat am putut. dar bebe la 66cm la 3 luni statea in el ca intr-o cutie, nu se mai putea misca deloc. e cam mic asta de la inglesina. asa ca suspinand, am trecut la varianta sport. e ok pt coloana, de la 2 luni cica au voie inclinatie 30grade, la 4luni 45 de grade. dar nu-i la fel. noi inainte il lasam sa doarma acolo toata noaptea in serile in care vroiam sa nu-i facem baie si ne plimbam mai mult, ieseam la suc, etc. deci si eu aduc omagiile mele acestei inventii. insa e pe locul 2 ca preferinte, pe primul e pompa de muls, cea care nu m-a tinut inlantuita ca pe-un sclav ca am decis sa alaptez si care mi-a permis sa mai las laptic muls sotului, mamei, etc, si sa ma mai duc si eu la sport, shopping, alea alea.
melly -ai ceva de vizionat draga mea.
fetelor, eu sunt in CIC de pe 22 iulie ca am fost in spital cand eram gravida si m-am retras devreme din campul muncii. nu am trecut nici macar copilul in livretul de familie, daramite sa depun de CIC si alocatie. ajutati-ma si pe mine. simona, banuiesc ca tu stii, unde ma duc sa inscriu copilul in livret la sectorul 6? pe drumul sarii aproape de razoare? sau unde? si ce acte imi trebuiesc? nu vreau sa raman fara bani...putini cum sunt, sunt f buni.
mai am o intrebare si va las. sunt scumpe borcanasele cu piureuri diverse pentru copii? eu de azi dimineata mananc intr-una -sa le testez cica pe unele mostenite de la baiatul sor-mii de cand au fost in ro, si sunt bune de nu se poate. cred ca tudor o sa aiba o concurenta apriga. am inteles ca sunt oricum f inregula, ca sunt din fructe si legume bio, netratate, fara conservanti, deci poate chiar mai bune decat cele facute-n casa , ca nu stii ce fel de fructe cumperi.am luat si eu babycook miss, mi-a fost recomandat ca fiind indispensabil. acum, om vedea
ma duc sa mai bag un ochi la ultimul episod din prison break, aseara am adormit.ofof

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Mi_bebelina..am iesti un pic azi,pana la Prosper,sa duc fata la gradi si apoi sa iau marsupiul...acum vad ca e cam nasol..nu cred ca mai ies,aseara m-a prin rapaiala aia de ploaie
Simonix,ce vb tu acolo????suzeta..adormit singur in patut..sigur nu-i SF????stii ce fac eu acum?cu o mana scriu si cu cealalta batai scoica,altfel trezirea!!!!!!!!!doarme 1/2 ora maxim linsitita,dupa acre trebuie bataita zdravan,altfel face ocii mariiiiiiiiiiii....si acum e o liniste desavarsita daca zgubi nu-i..ce sa fac?batai!felicitari ptr.un baiat asa cuminte
Cleo,cume ?cum e?
Inais,maine sunt pe acolo pe la 10.30..ma recunosti ca venim 'in gasca'.deci daca vezi una nebuna cu un BB in marsupiu lergand si tipand dupa o capra..eu sunt!
nu va mirati ca scriu asa mult???

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Miss si al meu aseara a plans de mama focului, era ud tot de lacrimi si a suspinat vreo ora dupa aceea, papa si suspina. Nu inteleg ce i-a apucat pe toti deodata asa! Eu cred ca era obosit, ii facusem baita si l-am tinut cam mult, ori ca l-am scos din baita, ca lui ii place tare apa si cand l-am scos a inceput concertul. Am inteles ca mai fac asa cum ai zis tu, sa planga cand papa, cand ii doare gatul sau au vreo ciupercuta in gura, insa daca a fost numai un episod izolat cade varianta asta. La mine, ca si la Lori si Ralu singura solutie cand maraie asa e sa il plimb in brate. Si de foame si de tot uita cand il plimb. Desi cand ma trezesc dimineata imi vine sa urlu de durere de spate, n-am ce face.

Simonix si al meu cam tot atata papa, vreo 120-140 la masa si are aceleasi dimensiuni aproximativ, 66 de cm si 6.700. Doctorul mi-a zis ca arata foarte bine. Rar de tot cand bea si el 200 de ml. Bine la mine e cu aproximatie ca eu ii dau si san. Deci dupa ce suge la san mai ia vreo 70-80 de ml si eu la san am cam 40-60 de ml, ca am facut proba cu mulsul. La muls scot vreo 20 de ml, deci el trage mai mult, am aproximat eu ca vreo 40-60, sa zic asa. Mie insa mi-a zis doctorul sa incep diversificarea, dar eu cred ca nu e pregatit inca. I-am luat ieri cereale de orez si i-am dat si le-a scuipat cat colo. Asa ca am sa mai incerc saptamana viitoare cu morcovel. Daca tot nu vrea, ma las pagubasa pana la 6 luni, desi toata ziua roade cate ceva si se uita la noi cu jind cand mancam.

Ralu bine ai revenit! Imi pare rau de Rotavirus. Bine ca a scapat puiul cu bine.

Cenia superbe pozele! Ma uit si eu cum se joaca nazdravanul tau sa vad ce mai asteapta acusi. Naomi e asa de simpatica! Seamana cu tine. Vacanta placuta in California!

Dflavia am vazut si pozicile tale, ai o fetita superba! Numai al meu nu se intoarce oare? Nici pe burtica nu-l pot pune ca e de jale, ce nervi il apuca.

Fetele "dixtractie" placuta la Babyexpo

Eu sunt tare suparata ca Patrick a racit din nou. Cu toate precautiile a luat raceala de la tati, desi l-am exilat pe tati in alta camera, i-am pus masca pe fata de cate ori intra cat de cat in contact cu bebe. Si tot a luat raceala E a doua raceala din viata lui, cum intra in contact cu cineva bolnav, cum ia si el. Vai de noi cand o sa inceapa gradinita. Azi noapte abia respira saracul, tusea incontinuu, febra insa nu a facut. I-am dat si eu tempra si sa vedem cat ne tine. Bag si eu la greu portocale in ideea ca o sa treaca in lapte si o sa il ajute. Imi vine si pe tati sa il duc undeva in padure, ca el raceste toata ziua, cum il picura o picatura de ploaie cum raceste, ca sa vedeti un copil nascut prematur, ca si el e nascut la 7 luni, asa se chinuie toata viata. De aceea el nu se baga niciodata la mers prin munti, cu cortul sau din astea. Pai ar fi bolnav permanent. Asa ca la fel am sa trag si eu cu Patrickut...

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput