Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 4

Reallaura spune:
Fetele, eu as incerca sa ies afara acum nitelus, dupa ce postez...
ralu_t ce nasoala faza cu rotavirusul!!! M-ai cam speriat
Si eu si sotul am avut diaree, febra frisoane – fiecare separate in saptamani consecutive-, dar macar a fost indigestie. Cat despre stat cu bb, soacramea e disperata dupa el, ar veni la orice ora, numai ca eu nu am nevoie deocamdata. O singura data am avut intr-adevar nevoie – ca era botezul lui sis si voiam sa ma epilez, coafez, pedichiurez si a fost la tara… Altminteri, ne roaga ea sa o chemam, draga de ea..
Nici eu nu-l sufar pe dan chisu[#61514;]
Sa stii ca si noi am dormit cu mama pana la 12 ani cand a ramas insarcinata cu surioara mai mica si o loveam in burta…ca amandoua dormeam cu picioarele peste ea…POate incerc sa-l pun si eu pe Mirci in patutul lui, l-am tinut cam mult cu noi…
Nicolebravo pentru diversificare! Cred ca o sa incep si eu mai devreme…daca tot asa ma tine si nu papa cum trebuie biberon. Ca san mananca mai tot timpul. Ce vis frumos ai avut!
Cenia foarte frumoase pozele! Mini vacant frumoasa in Califormia!
Vianne, buna ideea cu cititul povestioare si rugaciuni pt copii, o sa-mi iau si eu o carticica d-asta! Decat s avorbesc toate aberatiile pamantului..ca nu mai stiu ce sa mai scornesc…
Nicole, Iulia, ralu, Andreuta si eu tot vineri voi fi pe acolo! POate ne vedem.
Desiree si al meu la fel papa, la o ora, o ora jumate, niciodata la 4 ore!
dflavia felicitari pentru rostogolire…al meu inca nu…am vazut si pozici de Stefania zambareata
Socrate Da, si eu zic Hornbach, au multe chestii, daca nu gasesti ceva misto, faci un drum pana la IKEA…ca la Mobexpert sunt tare scumpe.
Miss si eu cred ca de la oboseala a plans puiul. Tot in jurul a 3 luni asa a inceput si al meu cu plansul necontrolat…si pana m-am dumirit ca e oboseala, mai rau faceam, ma jucam cu el, il fortam sap ape bibe…
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

gabitzam spune:
Nicole, in Baneasa sunt 12 grade.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Nicole1980 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Nicole, in Baneasa sunt 12 grade. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Gabitzam - Multam! acum am luat termometrul si sunt 14 la noi. Ma duc sa ne imbracam si sa plecam la babyexpo.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

MissParker spune:
Adriana, pai ma gandeam ca la 3 luni li se maresc stomacelele, sug mai mult la o masa si apoi mai trec 3-4 ore pana la urmatoarea, dar la noi vad ca nu e cazul. Tanjesc si eu dupa 5 ore dormite legat noaptea, ce sa fac
andreap, saru’mana pentru sfat, si eu tot la asta ma gandeam, ca era epuizat si ii trecuse ora somnului, dar problema e ca tocmai se trezise cu un sfert de ora inainte, ceruse papica si – dupa ce l-am schimbat si l-am pus la san – a inceput concertul groazei... Sa vedem ce zice pediatra azi...
Nicole, si David a inceput de cateva zile sa scuipe laptic pe gura si pe nas, noroc ca e doar putin...
ralu_t, hai, ca m-ai mai linistit, deci e normal sa fie asa cand e alaptat exclusiv... Si eu tot la cerere ii dau, ma uit la ceas doar ca sa am eu un program Si ca vorbim de vaccinuri, eu ma duc la pediatra cu dorinta sa-i faca lui David Tetravac-ul (adica impotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive si poliomielitei – sunt singurele care m-au „convins“ cat de cat) si i-l voi face cand va implini un an, nu mai devreme. HiB si hepatita le vom sari, nu mi se pare realist riscul sa se imbolnaveasca de asa ceva... Consider ca in felul asta am facut un compromis acceptabil.
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii

melly23 spune:
www.imdb.com/title/tt0455275/" target="_blank">aici poti sa vezi cate episoade are prison break si de ce intrebam de ep 14!!!iar pentru cin se plictiseste pe o vreme asa de spurcata va recomand www.conquiztador.ro/index.php" target="_blank">cuceritorul un joc de minte!!!sa ne ziceti si noua id-urile noastre daca vreti sa dam un joc!!!
al meu e melly2415
Noi si fluturica Amelia

ralu_t spune:
pai ultimul iesit pe 15 sept e ep. 4. ep 5 apare pe 22, asa zic astia pe imdb. deci cum le-ai vazut tu pan la 13 inclusiv ca io nu mai inteleg? noi la vizionam imediat ce le dau americanii
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU- de minune TUDOR
poze tudor

simonacip spune:
Dflavia, frumoase pozici!!
Miss, nu stiu ce sfat sa-ti dau. Mateius papa si el destul de des, cred ca foarte rar a papat la 4 ore, numarate pe degetele de la o mina. Insa noaptea nu prea am probleme. Doarme de la 7.30-8.00 si se scoala doar de vreo 2 ori. Eu zic sa nu-i bagi lapte praf.Cred ca tot s-ar scula des ca sa-l iei la san...
Andreeap, parca voiai un marsupiu..Ti-l pot imprumuta cu placere pe-al nostru.Nu l-am fol nicciodata, ca n-a fost cazul sia cum e cam mqaricel pt el.. David la program prelungit, da, pai venea de la acelasi program de la cresa, n-avea sens sa-l stric...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Simonix spune:
Buna neatza si de la noi
Mai, dar a venit vremea belgiana peste voi ?? La noi e frrrig, dar soare - asa ca profitam la maxim, cine stie cand om mai vedea noi soare.
Miss - imi pare rau ca David e cam plangacios, dar sunteti inca mici la 12 saptamani si al meu miorlaia de zor. Insa va trece (stiu, stiu, te-ai saturat sa tot auzi asta
dar vorba aia... trust me
) Cat depre incercarea de a-l hrani mai rar - nu te prea pot sfatui, eu am problema inversa
Daca il las... Nici macar nu plange, habar nu am cand ii e foame, eu incerc sa ii dau ziua cam la 3 ore - nu reusesc mereu, caci uneori refuza bibe, nefiindu-i foame. Iar noaptea, se culca la max ora 10 si il scol eu la 6 sa ii dau sa manance. Doctorul mi-a zis sa nu il mai scol, sa il las in pace, caci ia bine in greutate si se pare ca ii ajung mesele de peste zi.
Mda, am fost la doctor si avem 6 730 grame, 65 cm, cica e perfect. In plus e f sociabil, e f tonic si toate sunt bune. Singura chestie e ca nu isi ia cantitatile de laptic pe zi, imi ia cam 120-140 ml pe masa, dar din moment ce creste bine, nu are rost sa ne ingrijoram. Nu vomita, nu regurgiteaza... deci e bine. Buuun si acum vorbiram de diversificare - noi o sa incepem cu fructe (mar, banana, piersica). Timp de 1 luna numai fructe, ii introduc cate un fruct pe saptamana. Cica sa rad marul si eventual sa ii diluez piureul asta cu niste suc de portocale, daca am eu impresia ca e prea gros sau nu il primeste. Fara cereale la inceput, oricum, am fost un pic surprinsa, caci mie Robert nu mi se pare un bebe mare si credeam ca o sa incepem cu legume, care ar fi mai calorice. Dar pediatrul chiar mi-a zis ca e la latitudinea mea sa incep sau nu diversifcarea - cica el ar amana-o cu totul ! Desi acum suntem si noi pe lapte praf (+ un bibe de lapte matern pe zi, din rezervele de la congelator ). Eu am insistat sa diversificam - s-a uitat la mine asa, mai cucoana... daca vrei matale ...
In fine, citind apoi Mama si Cupilu' a lui Capraru, am vazut ca si acolo se recomanda la fel Parca pediatrul meu ar fi citit carztoiul inainte
Asa ca o sa incepem de luni cred, cu merishor la masa de la ora 10. In rest, nu prea mi-a dat multe detalii nenea doctorul, sa vedem cum primeste fructul.
Noi mai avem o mare problema Constipatia asta fir-ar sa fie - face kk numai cu supozitor, si in plus, face f putin :( Dar are f multe gaze, mereu da bombe atomice
cand se agita mai tare etc Sau cand mananca - uneori de aia intrerupe biberonul, caci il deranjeaza activitatea intensa din burtica lui. Dar kk - ioc
Incerc sa ii dau ceai Baby Calm - nu il ia intotdeauna, iar doctorul mi-a zis ca mai bine ii dau apa - cica ar fi o problema de hidratare, si avand in vedere ca el oricum nu isi ia cantitatile de laptic, sa nu il mai incarc si cu ceai. Dar io o sa incerc cu ceiutzul, caci de la voi stiu ca i-ar face bine - o sa vad :(
Ralu - imi pare rau sa citesc despre aventurile voastre neplacute of of Eu pana sa imi zica doctorul sa fac Rotarixul nu auzisem de rotavirus. Noi suntem vaccinati acum - cine intreba de efecte secundare?? Noi nu am avut Un pic de febra si scaun mai moale - ceea ce la al meu bb a fost super
A propos e vaccin - noi iar am facut 2 ieri - ultimele pana la 1 an :) Bebe s-a comportat f frumos, deja nu prea mai plange - iar acasa nici macar febra nu mai mi-a facut :) Acum am scapat !
Trebuie sa fug, s-a trezit prichindelul si vrea sa ascultam cutiutze muzicale
OOO si mai voiam sa ii multumesc Gabitzei pentru cartile despre diversificare
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Lorich spune:
Missil las pe Robert sa caraie si maraie sa-ti raspund: noi inca mai suntem pe laptic de san exclusiv si am trecut la program de 3 ore ziua, ca noaptea cere el, dar mai rar. Sa-ti spun ce a mers la noi, ca el ar vrea si la o ora daca i-as da: cand mai e o ora, o jumate de ora pana la papa bag plimbarica, in marsupiu merge cel mai bine, uita de tot si toate. Asta cu programul ca in rest... el plange cam non-stop, asa cu lacrimi, cu vorbe, cu ochi de om in dureri, apoi face ceva, un kk un partz, dar dupa ore si ore de plans.
Ieri am fost atat de suparata ca nu mi-a mai trebuit nici forum , nici viata aproape. Ce mai, e momentul meu sa fiu deprimata!
De carut, noi am avut de la inceput din ala sport, care se lasa si la orizontala... abia l-am tinut asa 2 luni, acum e ridicat o treapta altfel urla, pe cine mint, urla oricum,... gata dau send ca-i in tuse!!!
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert