Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 13
alina_anto spune:
Noi azi am stat in casa pt ca e urat si frig afara...
Dar nu ne-am plictist pt ca am mutat mobila prin casa.Noi asa facem saptamanal..Simtim nevioa tot timpul de o schimbare, de ceva nou, asa ca mutam lucrurile prin casa. Azi am mutat biroul de sus- l-am adus la parter, am mutat cateva plante din casa, am schimbat locul canapelelor..etc.. Sotul meu a apucat sa se odihneasca dupa atata "carat de mobila", dar eu nu. Si imi cam pica ochii-n gura..
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Botez Sara-Maria
alina_anto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefany_p alina _anto...eh...si cu bune si cu rele..ce sa-i facem...acu si cu bebe ![]() |
Toti avem si perioade mai dificille, apoi rasare din nou soarele.. Important este sa stii ca jumatatea ta e langa tine, ca te sprijina si te iubeste neconditionat. Iar bebe este implinirea dragostei dintre 2 oameni. Pentru mine nu exista implinire mai mare in viata decat sa fii parinte. Sa fii femeie este un ceva nemaipomenit, dar sa devii mama e o minune! Eu asta simt in fiecare zi de la nasterea Sarei. Incet-incet imi dau seama ca am si uitat greutatile prin care am trecut in primele 2 luni de la nastere, ca sa nu mai zic de micile inconveniente din timpul sarcinii (dureri de spate, arsuri etc..), asa ca ma gandesc serios la al 2-lea bebe.. Poate cine stie..o sa fie baietel..
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!Botez Sara-Maria
YLARI spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina_anto
Toti avem si perioade mai dificille, apoi rasare din nou soarele.. Important este sa stii ca jumatatea ta e langa tine, ca te sprijina si te iubeste neconditionat. Iar bebe este implinirea dragostei dintre 2 oameni. Pentru mine nu exista implinire mai mare in viata decat sa fii parinte. Sa fii femeie este un ceva nemaipomenit, dar sa devii mama e o minune! Eu asta simt in fiecare zi de la nasterea Sarei. Incet-incet imi dau seama ca am si uitat greutatile prin care am trecut in primele 2 luni de la nastere, ca sa nu mai zic de micile inconveniente din timpul sarcinii (dureri de spate, arsuri etc..), asa ca ma gandesc serios la al 2-lea bebe.. Poate cine stie..o sa fie baietel.. Sara la Breaza Scortisoara Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!Botez Sara-Maria |
Alina, chiar ca uitasem de nenorocitele de arsuri!!!!
Asa e, cateodata mie mi se pare ca Eva mea deja e e fata mare, domnisoara, ce sa mai, am uitat depresiile... Poate sunt gata ptr bebe 2?
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
socrate spune:
N-apucasem sa termin de citit dar o sa reusesc eu.
Lori parca tu ziceai sau Miss ca plange copilul dupa ce mananca 5 min dupa aia iar mananca si tot asa. Si ca plange inainte de somn.
Asa a facut si al meu. Parca in luna 2-3 dar oricum o perioada lunga. In fiecare seara inainte de culcare erau niste urlete de ziceai ca il jupoi. Mi-era si frica ca o sa ma reclame vecinii ca cine stie ce il fac. Nimic nu il facea sa inceteze, il plimbam in brate si tot asa. In fine, dupa aia a inceput chestia cu mancarea, 5 minute linistit, urlete, plimbat iar mancat si tot asa. Am incercat sa ii dau sa manance si pe burta.
Eu am ajuns la concluzia ca tb el sa isi planga offul. A trecut. Acum nu mai face asa.
Deci singurul lucru pe care il pot spune e ca tb ascultat, inteles si leganat, asigurat ca va fi bine.
Noi si acum maraim inainte de somn, ne certam cu Mos Ene mereu mereu.
Adoarme doar daca stau langa el, isi trage un scutec peste cap. Puteti incerca si asta, pe al meu il calmeaza.
Sebastian
aelita spune:
ANASOL-ce frumoasa esti !pupici lui David sa se acomodeze repede la gradinita ! e si el un frumos !
MISS-la noi nimic nou,Sofia a facut greva foamei cateva saptamani dar acum isi revine,si el la polul opus,o ajunge din urma,el are 8 kile aproape si ea putin peste 10. in curand sunt ca gemenii.
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
Adriana_78 spune:
buna ziua si de la noi!
la multi ani, Nicole!
Miss, sper sa gasesti doct. pt bebe cat mai repede si bun. din exp. se gasesc f greu.
La voi nu exista centre Elternberatungszentrum sau Mutter-Kind Zentrum? de obicei acolo vin si doct.
wow Laura, Simona -ati fost toti colegi, dragut. am auzit de gemene care sunt casatorite tot cu gemeni.
Sanatate micului Eric!
Anasol, felicitari pt. dintisori! ce precoce.
Annika baleste si ea mult, baga tot ce prinde in gura, insa doct. a zis ca nici urma de dinti.
Adriana
Vianne spune:
Dflavia, multumim!!
Reallaura, exact asa am fost eu cu primul meu sot, colegi de clasa, apoi de banca..dupa 10 ani ne-am casatorit dar la noi nu a durat. Pana la urma ne-am despartit. Stiu ca suna ca un cliseu dar acum chiar suntem prieteni.
Multi ani impreuna si tie si Simonei!!!!
Doloress, multi ani inainte si voua… Ce frumos!!!!!!!
Nicole, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si implinita!
Anasol, frumosi baieti!
Miss, nasol cu pediatra! Si eu as schimba-o imediat!
La multi ani pt puiutii care mai adauga o luna!
Andree27, ooof! Multa sanatate lui Ericutz!
Stefany, si noua ne-a spus pediatra sa scoatem lactatele facute din lapte de vaca atunci cand plangea mult, pe la 2 luni si ceva si intr-adevar s-a mai linistit. Eu si acum mananc doar lactate din lapte de oaie sau capra.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
stefany_p spune:
Vianne, multumesc pt informatia pretioasa. deocamdata stau fara lactate dar le voi introduce prima data pe cele din oaie sau capra...
nu-mi vine sa cred ca Iusti sta in leagan si "se uita" linistit la stiri, asta dupa ce a dormit o ora...
ce mi-e foameeee...voi ce mai mancati?