Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 12
Reallaura spune:
Gabitzule, stateam in banci separate cu prietenele noastre. Barbatii ne-au deosebit, rar au fost momente de confuzie, scurte...de exemplu, dupa petrecerea la care ne-am imprietenit eu si Bogdan, a doua zi dimineata m-a recunoscut dupa fusta...
.
Dar o sa ne deosebesti si tu cand o sa ne cunoastem mai bine.
Anasol si tu si baieteii suntei niste frumosi! si da, e primul dintos de aici! Sa-ti traiasca!
O sa merg si eu azi la targ, merci fetele de info!
Acum iesim nitel afara
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
anasol spune:
fetelor multzam de urari, e valabila chestia ;"dintii cu cat apar mai devreme cu atat se strica mai devreme?"
YLARI spune:
Buna fetelor!
La multi ani NICOLE!!!! Sa fii sanatoasa si fericita, si norocoasa si bucuroasa si tot ce iti doresti sa se implineasca!!!
Aelita, si eu am realizat ca poate nu-i lucru curat cu gestul socrului meu, iti dai seama ca sunt cu el cu okii ca pe butelie de atunci si la prima repetare jar mananca. Sotului i-am spus ca mi se pare "intr-o parte" gestul si nu m-a dezaprobat. Probabil ca nici lui nu i se pare lucru curat, ca doar nu este.
Iulia felicitari pentru achizitii, sa le stapaneasca sanatoasa mufitza!!!!
Ce mai vroiam sa spun? Se duce nasha nashei la Baby expo pana la urma si ne mai cumpara ea una-alta. Saptamana viitoare mergem la ei la nunta, mama ce hore o sa trag, daca nu o sa dansez pana o sa rup pingelele, ca un caine scapat din lesa ![]()
![]()
![]()
In rest ma simt bine, parca totusi as dormi in continuu, asa bine e la mama acasa...
Fata tot mucoasa, ceea ce nu mi se pare prea normal 
dar perseverez ce sa fac... Ii scot in continuu cu batista si de ieri ii pun ophtamesone N (cate o pic in fiecare nara de 3 ori pe zi) Sa vedem, daca nu ii trece pana luni fac programare la orl sa vedem, a zis doctoritza ca poate va fi nevoie sa ii facem aerosoli. Sotzul are probleme cu nasul sper sa nu il fi mostenit pe el.
Gabitzam, imi pare rau ca garderoba ta e "subtirica" In aceeasi situatie sunt si eu... Cand o sa incep serviciul nici nu stiu ce o sa ma fac, nu mi se mai potriveste nimic, ma duc in trening...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
mihaser spune:
Salut fetele!
mi_bebelina multumim din suflet ptr urare!
Azi am facut 4 lunisoare! Suntem deja domnisoare!
Eliana tot nu vrea sa bea cu biberonul si inca mai am lapte, desi ma vedeam fara de multa vreme...Nu vrea completare, mai are o masa noaptea si inca nu i-am intrdus nimic nou...Am vazut la milupa ceva lapte cu morcov care se da de la 4 luni si ma bate gandul sa-i dau...inca nu sunt hotarata...Tot sunt stresata ca nu papa suficient. Abia astept sa mergem la dr sa vad cum a evoluat...Vaccinul il facem pe 29 cred ca tati pleaca in delegatie 7 zile si nu risc sa-l fac acum cand raman singura cu amandoi copilasii...daca o sa aiba efecte...ce ma fac?!
Nicole
sa ai parte de multe bucurii! Esti nascuta in aceeasi zi cu socra mea!![]()
ptr Ana Maria si Bogdan! La mai multe lunisoare! 
Va pup si promit sa fiu mai mult alaturi de voi de indata ce vine tati si intram din nou in normal!
andreap spune:
salutare si de la noi,proaspat intorsi de la baby expo
in rpimulr and "LMA"Nicole,sa fii fericita,sanatoasa si sa traiesti multi ani langa cei dragi
Apoi "LMA" si celor mici ce implinesc azi un numar de luni:Maria,Bogdan.Sa cresteti mari,cuminti si sanatosi
Noi am plecat dimineata la babyexpo si am avut noroc,nu era foarte aglomerat.am luat ptr.Mariuca ghetute(Hochide,bune si relativ ieftinute,75 ron,piele),pijamalute(10 ron/buc),o jucarie
,ciorapei,pantaloni raiat si niste incaltari de casa,cu ciorapel(habar nu am cum sa-i descriu
).
pentru Sara am luat la fel incaltari din acelea cu ciorapel,pantalonasi,un costum de la Aziz mai gros(ptr.afara),un tricou(doar 10 ron si e super),ciorapei,plus jucarii:arcada muzicala ptr.carut\scaunel(doar nu o mai plange
),o saltetuta cu jucarii agatate pe ea(centru de activitate..intelegeti voi..),o luna cantatoare ptr.patut..si alte zornaitori.distractia a cam golit buzunarul,dar eu sunt fericita cand pot cumpara ptr.fete.![]()
lucruri de iarna deocamdata mai astept..mai e un baby expo in noiembrie.
Sara a fost super cuminte,a facut nani non-stop in marsupiu,mai putin momentele cand vreun bblus urla pe langa noi.Mariuca a pictat,desenat,jucat
acum gogosica face nani iar...de mancat aproape deloc azi..isi scoate ea parleala noaptea
mai vb
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Andree27 spune:
Heelloo si de la noi,
Am inceput ziua tare agitata!De buna dimineata asa am fost de stresata de numa,Eric s-a trezit azi noapte si asa tare tusea.Abia am asteptat sa se faca dimineata sa pot sa o sun pe dr lui!La ora 9 am sunat-o,care era la spital.I-am zis ce are copilul si mi-a zis sa merg cu el la 12 la spital.Azi tati nu a putut sa vina cu mine ca avea sedinta la servici,asa ca am sunat-o pe buni(buni a mea,sa nu credeti ca pe socrella) si am mers cu ea!Dupa ce l-a consultat mi-a zis ca are viroza respiratorie!!
Mi-a dat sa ii dau siropel de pin si sa ii iau aparat de aerosoli!Ala are un pret de iti pica plomele!Oricum nu conteaza numai sa se faca bine!!!
Vai si sa nu uit!!
Nicole La multi ani!!!Multa ,multa sanatate si fericire!!!!!

Laura ce frumos ca tot 4 erati intr-o clasa~!!!Super romantic!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
Andree27 spune:
Si LA MULTE LUNITE BEBEILOR ce azi isi serbeaza luna!!!!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
stefany_p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doloress wow Laura, si voi ati fost deci "highschool sweethearts"? si noi la fel, ne-am cunoscut in clasa a X-a, am devenit prieteni in clasa a XI-a si de atunci tot impreuna. Am crescut impreuna practic. Din anul doi de facultate ne-am mutat impreuna si ne-am casatorit in anul 3. Am facut 8 ani de casatorie pe 19 august, o gramada de ani! ![]() Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008) |
si noi tot din clasa a11a impreuna...
mai, am vorbit cu o prietna al carei bebe plangea mult si de multe ori aparent fara motiv. doctorul, baiat destept i-a zis sa scoata din alimentatia ei laptele si produsele lactate ca e posibil ca bb sa ai ba alergie la o proteina din lapte...bebe e super cuminte acum.
am zis sa aplic si eu, ca dipserarea-i mare..de 2 zile pauza lapte. ieri am reusit sa-l culc de 2 ori in timpul zilei, lucru imposibil inainte si parca nu mai plange asa tare...
alina_anto spune:
Nicole LA MULTI ANI!!

Iulia, Andreap Bravo pt cumparaturile facute!
Anasol Am vazut pozele ca baietii! 2 scumpi!
Gabitza, Ylari, si eu stau prost la capitolul haine, pt ca am dat foarte multe cand am ramas insarcinata, iar acum nu am nici timp, nici chef sa mer la cumparaturi pt mine. Pentru Sara, oricand!![]()
Andreea, si Sara a tusit si ne-a dat sirop expectorant humex si panadol. Apoi, fiindca nu-i trecuse i-a dat Zyrtec-picaturi, humex-apa de mare sa-i pun in nas de 3/zi si 5 zile de aerosoli. I-am facut o sedinta de aerosoli la policlinica, dar a urlet de m-a zapacit, asa ca nu am mai continuat cu aerosolii...De 2 zile i-a trecut, nu mai tuseste. Sper sa-i treaca repede si lui Eric
Laura, Doloress, stefany Ce povesti frumoase de dragoste aveti!
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Botez Sara-Maria