Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 11
anasol spune:
ce faceti gagici?
noi cam rarutz pe aici, dav merge la gradinitza si e jale cu el plange de rupe.si cu pregatiri de gradinitza , concedii si ce au mai fost nu mai am timp de forum....
Sa va zic de ianis, e un frumusel , nu mananca nici el f mult, cam intre 100-140 ml la masa.......noi am trecut la divesrificare, masa de 10 o avem cu mar si piersica cu tot cu pulpa....noi papam nan 1 HA si cate un pic de tzatza, cat o mai fi.......kilograme cred ca avem intre 6500-7000g, nu sexact, il cantaresc acu la 5 luni cand ma duc..........
aaaaaaaaaaa avem doi dintisori, a mai iesit cuiva sau suntem noi cei mai dintzosi......cam atat.....va pup........
iulia83 spune:
neatza. ne-am trezit si noi de la 8 dar am trebaluit. intru scurt si zic si eu un calduros La multi ani lui Nicole sa fii fericita alaturi de cei dragi! 
vad ca fata crapa ochii in leagan, oricum se apropie ora de somnic asa ca o las sa se balangane pana mai adoarme iara.eheee, pana am scris, a inchis ochiul..uraaaa
mai trag si eu un somn daca mai pot. daca nu, asta e.

Pozici Mufitza
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

gabitzam spune:
Mai ce frumuseti de baieti ai tu acolo, Anasol
Cel mare are niste ochiiii... Si nici cu ai tai nu mi-ar fi rusine, se cunoaste de unde i-a mostenit piciul.
Baietii nostrii vad ca au avut acelasi costum la botez ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
inais spune:
Nicole!! Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de cei dragi tie!
Iulia sa stapaniti sanatosi ce ati cumparat de la targ! Sper ca ati mai lasat si pentru altii, da?
anasol ff fumosi baieti! si parintii la fel!
eu ma pregatesc sa plec spre targ...sa vedem daca mai zaresc pe cineva pe acolo. pe andreap poate...vreau si eu cadita mai mare. nu mai stiu cine spunea ca are cadita mai mare de care este super-multumit...simonix? melly?? ce marca este?
va 
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!
gabitzam spune:
Ina, eu am OKBaby, si e mare si are formele acelea reliefate inauntru.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
inais spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Ina, eu am OKBaby, si e mare si are formele acelea reliefate inauntru. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |

mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!
MissParker spune:
Sunt f.f.f. dezamagita si furioasa dupa vizita la „duamna“ doctor de ieri. L-a dezbracat, l-a ascultat cu stetoscopul, s-a uitat in gurita si in urechi si a constatat ca totul e ok, nu are nimic!! Cand am vrut sa discut cu ea 5 minute despre vaccinuri, a ramas in picioare, mai baga niste date la PC (care nu ne priveau pe noi!!!!), se uita in toate partile numai nu in ochii mei, iar la orice fraza de-a mea facea „ihim, ihim, ihim...“, ca si cum ar fi ascultat cu atentie, dar zicea foarte repede si sacadat, aveam impresia si eu si Bogdan ca acum-acum o ia la fuga. Toata „consultatia“ a durat exact 7 minute!!! O dobitoaca sinistra, care mai e si tanara (cred ca e mai tanara ca mine). Cand i-am zis ca nu vaccinez in primul an si ca dupa aia vreau doar Tetravac-ul impotriva difteriei, poliomielitei, tusei convulsive si tetanosului, ea zice: „Deci renuntati la Hib? Va este clar ca el ar putea muri din cauza asta?“
Mi-e clar ca si tu, si eu putem muri maine daca da autobuzul peste noi, cretina dracului, la ce te-ai mai inscris la „Medicii pentru deciziile individuale de a vaccina“ daca nu stii decat sa faci frica pacientilor? I-am spus direct ca imi face frica ce spune ea, dar ca mi-e frica si de componentele vaccinurilor (formaldehid, aluminiu etc.) si deci de efectele secundare si mai ales de efectele de lunga durata care vor aparea in timp (alergii, slabirea sistemului imunitar etc.). Ea o tinea pe a ei: „Da, puteti sa faceti si pe ala de 4, si de 5, dar eu sunt datoare sa va lamuresc ca totusi copilul poate sa moara din cauza acestor boli impotriva carora dvs. nu vreti sa vaccinati“!! Am crezut ca-i sparg dintii!! E clar, imi caut alt pediatru... Aia cica s-a vrut consiliere, cand ea de fapt nu a facut altceva decat sa-mi bage pumnul in gura, sa vaccinez dracului odata si s-o las in pace, sa mearga rapid la urmatorul pacient si sa-si incaseze si acolo bani pentru "serviciile super competente"
Fi-mi-ar scarba!!
Ajunsi acasa, l-am alaptat pe David in jur de ora 18 si mi-a facut aproape aceeasi faza ca in zilele precedente, dar mai putin vehementa. Adica s-a inecat cu sanul si dupa aceea a urlat putin, i-am dat sa suga iar, s-a inecat iar la sfarsit si iar a urlat, dar s-a potolit mult mai repede si apoi a adormit singurel in patutul lui (l-am lasat in mod exceptional sa-si suga si degetutul). Asta e, o fi puseul, i-or aparea dintisorii (ca si baleste mult), voi vedea. Cert este ca pediatra e o incompetenta lipsita de empatie si eu de asemenea medici nu mai am nevoie. Asa ca pe cai, imi caut alta/altul!
In alta ordine de idei, m-am mai linistit si din alt punct de vedere. Am citit in revista „Parinti“ (Eltern) ca nu tb. sa ne stresam sa-i facem lui bebe mic program de distractie etc., un bebelus are nevoie doar de papica, apropiere fizica, pampersi curati si ... cam atat. Restul vine mai tarziu.
Andree27, saru’mana pentru oferta cu batista bebelusului. Nu stiu ce sa fac, eu am o pompa cu care se scot mucisorii, dar vad ca deocamdata totul e bine, slava Domnului. S-a facut frigulet bine si in casa, trebuie sa dam drumul la calorifere si sa punem vase cu apa, sa fie aerul umed, altfel racim si mai abitir cand iesim afara... Ma mai gandesc cu batista bebelusului, dar multumesc oricum!!
aelita,
chiar ieri ma gandeam la tine, sa te chem iar la apel. Mana ma doare, azi trebuie sa sun la un ortoped sa fac programare neaparat pt. saptamana viitoare, ca se termina cvartalul si apoi imi trebuie trimitere noua
La voi ce mai e nou??
leeloo, Dordia, hai, fetelor, voi pe unde sunteti?
Nicole, 
LA MULTI ANI cu sanatate, bucurii garla, fericire si dragoste, sa ai parte de tot ce-ti doresti!! 
anasol, dulci foc baieteii tai, sa-ti traiasca 
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
melly23 spune:
neata!!!am intrat numai sa ii raspund lui inais!!!modelul este CAM el mondo di bambino!!!modelul e italienesc!!!noi l-am luat din Auchan din Cj!!!
si un sincer si calduros la multi ani nicole!!!

Noi si fluturica Amelia