Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 14
Nicole1980 spune:
Multumesc mult fetelor de urari Cleo, Simoncip,Mi bebelina, Reallaura,Gabitzam,Iulia, Inais, Miss Parker, Melly, Ylari, Mihaser, Andreeap, Andree27, Alina Anto, Adrana 78, Vianne (sper ca nu am uitat pe nimeni, daca da, atunci mii de scuze). Va 
Fetelor, azi am petrecut o zi minunata alaturi de feciorul meu drag. Am fost de la 11 la 16.00 in Mall Vitan si am facut cumparaturi si am servit masa. A fost un puiut exemplar si drept rasplata mami i-a cumparat o gramada de lucruri: pijamalute, costumase intregi din plus , caciulite, jucarii pt baita.
De fapt eu nu mi-am luat nimic pentru mine cadou, ci i-am luat numai lui. Ne-am simtit minunat. Acum astept sotul poate ne scoate la o portie de papanasi…
Iulia – mai dar tu ai cumparat tot Bucurestiul, de aia nu am mai gasit eu nimic azi![]()
Ylari- vezi cu ce te incalti la nunta , k si eu mi-am propus la ultima nunta sa dansez, dar am avut problem cu pantofii cu toc
Gabitzam – si eu am un mare gol in garderoba …mai ales k nu am slabit….
Mihaser – la multi ani pt Maria Eliana, la multe lunite, la fel si pt Ana-Maria si BogdanMiss – ce doctora cretina… nu o poti schimba ?
Laura –da , intr-adevar ce poveste aveti voi 4… Noi ne cunoastem din anul 1 de fac, prieteni din anul 3 si casatoriti de anul trecut, iar in octombrie facem 7 ani.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
alina_anto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefany_p Vianne, multumesc pt informatia pretioasa. deocamdata stau fara lactate dar le voi introduce prima data pe cele din oaie sau capra... nu-mi vine sa cred ca Iusti sta in leagan si "se uita" linistit la stiri, asta dupa ce a dormit o ora... ![]() ce mi-e foameeee...voi ce mai mancati? |
In seara asta mancam peste- pangasius cu salata. Am facut si placinta cu mere, foarte buuuna! Ieri am facut o ciorbita de pui si risotto cu pui si ciuperci.
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!Botez Sara-Maria
Nicole1980 spune:
Adriana 78 - scuze te-am botezat in Adrana...
oboseala asta bate-o vina ![]()
Poze
Nicole1980 spune:
| citat din mesajul lui alina_anto In seara asta mancam peste- pangasius cu salata. Am facut si placinta cu mere, foarte buuuna! Ieri am facut o ciorbita de pui si risotto cu pui si ciuperci. |
Noi aseara am servit rasol de fasole alba si fructe de mare scose in sos de usturoi si garnitura de ardei copti

In seara asta nu am mai gatit nimic, doar e ziua mea...ori va gati sotul ori iesim sa mancam....
Papanasii oricum trebuie sa-i mananc

Poze
YLARI spune:
| citat din mesajul lui Nicole1980 Multumesc mult fetelor de urari Cleo, Simoncip,Mi bebelina, Reallaura,Gabitzam,Iulia, Inais, Miss Parker, Melly, Ylari, Mihaser, Andreeap, Andree27, Alina Anto, Adrana 78, Vianne (sper ca nu am uitat pe nimeni, daca da, atunci mii de scuze). Va ![]() Fetelor, azi am petrecut o zi minunata alaturi de feciorul meu drag. Am fost de la 11 la 16.00 in Mall Vitan si am facut cumparaturi si am servit masa. A fost un puiut exemplar si drept rasplata mami i-a cumparat o gramada de lucruri: pijamalute, costumase intregi din plus , caciulite, jucarii pt baita. De fapt eu nu mi-am luat nimic pentru mine cadou, ci i-am luat numai lui. Ne-am simtit minunat. Acum astept sotul poate ne scoate la o portie de papanasi… Iulia – mai dar tu ai cumparat tot Bucurestiul, de aia nu am mai gasit eu nimic azi Ylari- vezi cu ce te incalti la nunta , k si eu mi-am propus la ultima nunta sa dansez, dar am avut problem cu pantofii cu toc Gabitzam – si eu am un mare gol in garderoba …mai ales k nu am slabit…. Mihaser – la multi ani pt Maria Eliana, la multe lunite, la fel si pt Ana-Maria si BogdanMiss – ce doctora cretina… nu o poti schimba ? Laura –da , intr-adevar ce poveste aveti voi 4… Noi ne cunoastem din anul 1 de fac, prieteni din anul 3 si casatoriti de anul trecut, iar in octombrie facem 7 ani. Poze Bebe David Adrian 16.06.2008 |
Aaaa, pai eu am un talent sa ma incaltz aiurea ceva de speriat.... Cu siguranta o sa merg in maini a doua zi...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
stefany_p spune:
LA MULTI ANI NICOLE......!!!!!
vin si eu la spartul targului...
mai dar voi gatiti nu va incurcati...
Doloress spune:
Nicole la multi ani! sa fii fericita si iubita alaturi de David si de familia ta! Si sa-ti fie toata viata ca ziua de azi. 
Stefany imi pare bine ca bebe Iustin s-a mai linistit, poate i-ai gasit leacul.
Patrickut e mai bine, tuseste mai putin, mucisori mai are la greu dar le venim de hac cu batistuta. Nu stiu ce ma faceam fara ea!
Nicole1980 spune:
Multumesc mult Stefany pt urari.
Vreau sa urez 

La multi ani pt Andreeap 

pentru maine . Andreea trebuie sa facem cunostinta am nascut in aceeasi zi, la acelasi spital si suntem nascute la diferenta de o zi (sau poate cateva ore...)
Poze
stefany_p spune:
eu n-am batistuta asta magica..cand o raci cine s-o jeli pe-aici?ha??
barbat'miu deja-i copt..
Nicole, cati ani ai facut?
sta in leagan de o ora...thuamneeeeeeeeeeeeeeeeeeee...n-a mai facut asta de vreo 2 luni..
Nicole1980 spune:
Noi maine plecam pt o saptamna la mama asa k nu vom mai intra.
Va pupam 

Poze