Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 09 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

la echo a fost ok , doar o dif intre um si varsta echografica mare, dar eu aveam cm neregulat si stiu exact cand l-am conceput, iar dif nu e mai mare de 1 sapt intre cew zic ei si ce zic eu.
pliul e 1.62mm

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Parca Selene a noastra s-a confruntat cu asa ceva....sau Raluca... sa ma ierte fetele daca le-am inurcat...oricum, la primul dublutest a iesit risc ridicat de SD si cand a repetat analiza s-a dovedit a fi o eroare si o mare incurcatura.....ar fi bine sa repeti in alta parte analiza.....stiu ca la mijloc sunt niste banishori, dar trebuie sa te linistesti si tu intr-un fel!

23+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

trebuie sa vorbesti cu ginecologul tau iza

dar eu stiu de cateva fete la care dublul test a iesit cu probleme, dar pliul nucal era ok (ca al tau) si nu au avut nici o problema cu bebele.

eventula poti sa repeti testul - desi vad ca ai 16 saptamani. mi se pare ca acuma poti sa faci triplu test

dar testele acestea sunt doar un fel de statistica - rezultatele nu sunt 100% valabile.

24+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Sa dea Dumnezeu sa fie bine si la noi!
Bitestul nu cred ca il pot repeta ca e tarziu, dar ma gandeam sa fac tt, poate iese bine, desi tot statistica e si acela si daca nu iese bine..

16+

Mergi la inceput

O saptamana nu e diferenta mare....si BB al meu a fost tot timpul mai mititel la eco, cu 4-5 zile..... BB-ii au ritm diferit de crestere...intre timp a ajuns sa fie exact cat masuratorile eco, chiar un pic ma marisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

mergi eventual la alt laborator

si e foarte important sa vorbesti cu doctorul tau

24+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Multumesc, fetelor pt raspunsuri, sunteti niste dragute
Ma mai gandesc si ma mai informez si daca am vesti bune o sa va spun si voua.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Iza - cam tarziu, da' mai bine mai tarziu zic eu....
eu am avut un DT cu risc crescut de Down! Pliul nucal e foarte ok, iar mie doctorita mi-a spus ca nu am motive sa-mi fac probleme!
Am facut si Triplu test si a iesit ok, adica risc scazut!! Asa ca: Mult curaj!!!! Ai sa vezi ca nu-i nici o problema! Intreaba ce altceva mai vrei sa stii!!

24+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Leditia de ce spui ca BB sare pe col? ce simti? si eu am placenta fundica si ma gandesc ca si al meu sare pe placenta ca pe patul cu arcuri ca ma tresare mai tot timpul!....cand sare pe col te doare?

Mergi la inceput

Multumesc, Raluca pt raspuns, tocmai asta ma linisteste, ca au mai trecut si altii prin asa ceva..Ma gandesc la tt, desi mi-e frica, normal si de acela...

16+

Mergi la inceput