Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 09 (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nelaio spune:

Citat:
citat din mesajul lui iza79

Buna fetelor.
Sunt o burtica de martie (de fapt inca nu se stie :inceputul lui martie sau sf februarie) si imi cer scuze ca dau buzna pe la voi cu o intrebare. Am facut bitest si mi-a iesit risc crescut de SD.M-am gandit ca voi fiind mai maricele decat fetele de martie aprilie, sigur ati mai facut bitest si poate s-a mai confruntat cineva cu situatia asta..Daca s-a intamplat asa, imi spuneti si mie ce ati facut in continuare? Eu amnio nu prea vrea...
si sarcina usoara tuturor

16+

Buna! Eu n-am facut dublu test pentru ca nu mi-a spus doctora; in schimb, saptamana trecuta (pe 9 mai exact) mi s-a luat sange pt triplu test (nu am fost cu rezultatul sa mi-l interpreteze, dar sper ca totul sa fie ok).
Mai pe scurt, vroiam sa-ti spun ca la 16 saptamani am facut eu TT; deci ai putea sa-l faci si tu. Din cate am inteles, DT si TT este o statistica bazata pe niste cifre (sper ca nu am inteles gresit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Iza - n-ai de ce sa-ti fie frica sa faci TT. O sa te mai linisteasca - desi, exact asa cum mi-au spus si mie doctorii la care am fost, numai amnio sau cand il vezi pe bebe bine mersi la tine in brate o sa te linistesti de tot! Si la mine existau diferente intre varsta cronologica si cat era bebe de mare - al meu a fost mereu mai mare cu aprox 1 sapt, o sapt si ceva - doctorita mi-a spus ca si asta ar putea fi o cauza!
Si mai exista si semne secundare care se vad la eco - iar daca alea sunt ok din cate spune doctorul nu ai de ce sa-ti faci probleme!
Dute si fa TT si spunene si noua cum a iesit!! (desi deja stiu raspunsul :)) )
Nici eu n-am vrut amnio si nici doctorita nu mi-a cerut s-o fac!!
Eu una am plans cand am vazut rezultatul la TT!! :)))

24+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Leditia de ce spui ca BB sare pe col? ce simti? si eu am placenta fundica si ma gandesc ca si al meu sare pe placenta ca pe patul cu arcuri ca ma tresare mai tot timpul!....cand sare pe col te doare?

23+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

Adik ma loveste jos si simt durerea..nu ma pot exprima pe forum.

POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mi-au venit blugii de la tara..si cand i-am desfacut si i-am vazut am crezut ca lesin..par imensi..Si eram ingrijorata ca-mi luasem marimea mea dinainte de bb si ma gandeam ca-s mici.Eh,i-am pus pe mine...concluzie,sunt ok..si eu sunt imensa.

POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Si eu am avut risc crescut la SD la bitest, dar apoi Drytestul si TT-ul mi-au iesit Ok.

Fetelor, eu sunt in urmatoarea situatie: dr. mea gineco, de care imi este f. drag, nu mi-a facut pana acum nici o eco (ea personal).Toate eco le-am facut la dr.ecografisti (Iosup, iar urmatoarele la POP).Este normal acest lucru?Ar trebui sa imi faca si ea sau este sufcient ca interpreteaza ceeea ce ecorafistul imi da pe hartiutza????

20+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Incerc sa mai citesc ce ati scris zilele acestea, sa fiu la curent cu ce ati mai facut.
Ledi, bine ca ai trecut si de mica operatie, acum stai linistita pentru bebe.
Andreea si Anculet si parca mai era cineva cu bebe cu chist, sper sa se absoarba si sa aveti in curind vesti bune doar!
Flowerbee, am pierdut ziua ta de nastere! Cu intarziere si de la mine si la multi si fericiti ani!
Fetelor, tot va aud de contractii, sunt normale, si eu am zilnic, si mi se intareste burta...doctorul a zis sa ma odihnesc cand sunt dureroase, in rest ok. La cat am umblat zilele astea aveam si dureroase si ma mai opream un pic...
Daiopri, deci voi aveti surprise! Si asa e frumos, nu? Nu faci nici un echo de fite?(noi facem unul pe 19 oktombrie)
Naty, imi pare rau ca fetita nu s-a obisnuit la gradi. Poate dupa o perioada e mai bine, cred si eu ca ti se frange inima cand o lasi acolo. Nu ar putea educatoarea sa ii acorde (citeva minute cel putin) dupa ce o aduci atentie deosebita? Francesca mea trebuie data din brate in brate, atunci e ok si dupa 5-10 minute merge sa se joace linistita.
Lisa, nu am avut timp sa te felicit pentru fetita!
Tuchi, tot in pat vad, dar macar ceva mai bine...
Auzi la Lisa, pe taxi in Chicago noaptea! Lisa, mie Chicago noaptea imi aduce aminte de Sears Towers, de Lake Michigan vazut de acolo de sus.... ce priveliste de vis....si mai stiu ca in Chicago si in Hollywood am mancat cea mai buna pizza din viata mea(parca Gino`s East Pizzeria ii zicea)!!!!! Oricum esti o curajoasa! Si Chicago e un oras superb, vibreaza de viata, arhitectura e superba (in ciuda trecutului cu incendii, etc) si acolo incepe, sau se termina, Route 66 (am parcurs-o in mare parte).
Ioana, la multi ani si bebe sanatos! Ce de-a sarbatorite zilele acestea!
Nelaio, bun venit!
Porumbita, de acum incepe marea crestere in kilograme! Lasa ca tu esti bine, nu ai motive de grija, ma gandesc la altele care au mincat dulciuri in nesimtire la Disneyland si nu indraznesc sa urce pe cantar!
Fetele, in weekend pun poze cu Francesca in Disneyland!

Nu am timp sa mai citesc dar recuperez eu zilele astea... inapoi la minele se sare!
Va pupacesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

Tt-ul mai tine cont de diferenta dintre varsta echo si varsta dupa um? Daca e asa, oricum imi iese aiurea, pt ca ei zic ca l-am conceput pe 16 mai, eu stiu ca in prima sapt din iunie..

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Am un brat de camasi de calcat.....ma duc sa prestez, de fapt prestez de ieri.....calc cate o camasa dupa care stau o ora in pat....poate reusesc sa termin pana maine!...cand termin de calcat o iau de la capat, le iau de afara de la uscat!

Maine va scriu de conflictul cu ai mei.....au la tara( la 5 km de BT, tara pe care o frecventeaza zilnic) o javra de caine( un caine lup cat un bivol), care nu are tratament de caine, ci de vedeta......ideea e ca e plin de purici( desi e dat cu toate smacurile) si ai mei au adus purici acasa.....le-am spus ca tre sa se lepede ori de caine, ori de noi!....continuarea maine!

23+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna dragelor,

Nu am putut intra deloc pe forum, nu stiu ce a avut. Pana la urma am folosit un alt browser si a mers, desi f lent.

Naty, rochita am luat-o de la Irina Schrotter de pe Victoriei. Acum caut pantofi de lac, dar m-au ingrozit preturile. Am mai vazut rochite dragute (si au si reduceri inca) la Peek and Cloppenburg in Baneasa si la Debenhans.

Iris, ma bucur ca v-ati simtit bine la Disneyland. Normal ca Francescai i-au placut personajele, ca doar fac parte din universul ei.

Tuchi, La Multi Ani si multa sanatate tie si lui bebe!!!!

MvB, eu am avut bubite si tot o zi. Am crezut ca mor de frica pt ca eu nu am avugt decat oreion si rubeola cand eram mica.. Au trecut de la sine si cred ca a fost o intoxicatie. Mai mult, unul din profesorii din comisia mea de doc a avut zona zoster acum vreo 2 sapt si eu peste o sapt am examen. Oare mai e contagios?

Cristi, referitor la cezariana, nu e o regula sa te duci la 38 sapt. Pe mine ma cheama la eco la 37 sapt sa vedem cant mai are bebe de stat si in functie de asta se stabileste cand se face operatia. Eu asa am inteles.

Eu stau in patut si incerc sa atipesc dar nu prea imi iese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Si DT si TT tin cont in calculele lor de varsta ecografica nu cronologica!!

24+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput