Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 09 (54)
Raspunsuri - Pagina 7
asparagus spune:
salutari la toate burticile!
In primul rand "La Multi Ani!" Tuchi, precum si sarbatoritelor de zilele trecute!
Noi sa zicem ca suntem bine. Ne apropiem de saptamana 22 fara probleme deosebite. In schimb suntem tristuti, caci inca nu l-am simtit pe Lucas deloc!
Intrasem chiar in panica, cred ca sunt singura de pe forum cu problema asta.
Acum 2 saptamani am fost la doctor si era totul ok, doar ca am placenta anterioara, si probabil de la asta ni se trage.
Noroc ca ne-am cumparat un babywatcher, si odata la 2 zile facem babyradio. Functioneaza super, si pe ecran vedem chiar frecventa batailor inimii lui bebe. Asa ne linistim de fiecare data, caci altfel cred ca as fi intr-una la doctor.
Lunea viitoare avem programare la morfofetala 3D. De-abia astept!
pupici la toate fetele!
Ioana
20+ cu Lucas
Poze samburica
Alina1976 spune:
Buna fetele,
Iris, foarte frumos. BRAVO :-) Sper sa ajung si eu cu pitica mea curand...dar sa mai creasca si asta mica noua :-)
Porumbita, ce ti-a zis Roxana asa e, eu insa as mai face in locul tau si o Sideremie (care arata nivelul fierului din sange). Anemia nu vine numai din lipsa de fier si trebuie sa vezi de la ce ea. De exemplu Ana mea avea nivelul hemoglobinei bun insa FE ii iesea mereu sub medie la Sideremie.
TUCHI, LA MULTI ANI!!! Sa ai puterea sa duci sarcina cu bine pana la capat!
Alina24+ cuEMAde ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
mvb spune:
Cristi da de ce ne-am maritat? sa fim tot singure?.....mi-ai adus aminte de zilele trecute cand sotul meu a cumparat vreo 5 kg de caras cam cat palma.....cand a venit de la munca a mancat si imediat s-a apucat de curatat peste( treaba pe care o faceam pana acum eu), iar eu stateam binenteles precum closca in varfu` patului .....saracu a curatat vreo 2 ore( pai deh, n-ar dexteritatea unei femei), eu intre timp am tras un puisor de somn......si numai bine ce s-a terminat cu pestele, il anunt ca la baia mica curge ceva ca se aduna apa......saracu era de-acu cu toate cheile si pe burta in baie sa vina de hac inamicului......bineinteles ca a reparat si defectiunea la baie, numai ca se facuse vreo 9 seara......dupa ce termina, il vad cum se face culori si zice``mai am putin si clachez!``.......auziti si voi la ei? clacheaza! da` noi ce-ar trebui sa facem?sa ne faca carnet la balamuc si discount 50%? uite asa isi dau seama unii ca au si ei responsabilitati.....desi al meu nu cred ca a uitat vreo secunda de cand s-a insurat...de asta il si iubesc!
23+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
RalucaAlexa spune:
tare cristi al tau... al meu oare cand o sa-si dea seama de treaba asta??? ca noi acu daca stam la mama lui iti dai seama ca el nu tre sa faca nimic!! De altfel nici eu asa ca nu ma plang!!
24+ cu Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
cristi_2003 spune:
mvb - noroc ca avem specimene bune. ca am auzit de destui la care nevasta statea sa nasca si tot trebuia sa le duca un ceiut si sa aiba grija de ei ca-s obositi de la servici...
de cristi nu ma pot plange ca pana acuma de fiecare data cand a fost nevoie a pus mana si m-a ajutat, doar la gatit nu se pricepe (nici eu). si mai ales in perioada asta chiar are grija de mine.
poate sunt si eu (recunosc da numai aici cu voi) un pic profitoare ca ma bazez pe bebe sa am un pic de pauza de la chestiuni casnice, cu care nu m-am prea impacat niciodata.
23+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Cristi da de ce ne-am maritat? sa fim tot singure?.....mi-ai adus aminte de zilele trecute cand sotul meu a cumparat vreo 5 kg de caras cam cat palma.....cand a venit de la munca a mancat si imediat s-a apucat de curatat peste( treaba pe care o faceam pana acum eu), iar eu stateam binenteles precum closca in varfu` patului .....saracu a curatat vreo 2 ore( pai deh, n-ar dexteritatea unei femei), eu intre timp am tras un puisor de somn......si numai bine ce s-a terminat cu pestele, il anunt ca la baia mica curge ceva ca se aduna apa......saracu era de-acu cu toate cheile si pe burta in baie sa vina de hac inamicului......bineinteles ca a reparat si defectiunea la baie, numai ca se facuse vreo 9 seara......dupa ce termina, il vad cum se face culori si zice``mai am putin si clachez!``.......auziti si voi la ei? clacheaza! da` noi ce-ar trebui sa facem?sa ne faca carnet la balamuc si discount 50%? uite asa isi dau seama unii ca au si ei responsabilitati.....desi al meu nu cred ca a uitat vreo secunda de cand s-a insurat...de asta il si iubesc! 23+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN |
In general consider ca treburile se impart,la fel si responsabilitatile.
Mie una imi pare rau de al meu,ca dupa ce ca munceste de-i sar capacele si vine seara tarziu acasa,in loc sa se odihneasca are alte treburi.
Dar si dupa 3 luni cand o sa ne tinem sufletelul in brate o sa uitam de toate greutatile prin care am trecut.
ps:pe mine ma deprima statul asta asa..inainte abia aveam timp sa dorm putin si acum sa stau,sa stau si sa tot stau.....
POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian
iza79 spune:
Buna fetelor.
Sunt o burtica de martie (de fapt inca nu se stie :inceputul lui martie sau sf februarie) si imi cer scuze ca dau buzna pe la voi cu o intrebare. Am facut bitest si mi-a iesit risc crescut de SD.M-am gandit ca voi fiind mai maricele decat fetele de martie aprilie, sigur ati mai facut bitest si poate s-a mai confruntat cineva cu situatia asta..Daca s-a intamplat asa, imi spuneti si mie ce ati facut in continuare? Eu amnio nu prea vrea...
si sarcina usoara tuturor
16+
cristi_2003 spune:
la ecograf ce ti-a zis doctorul? cat a iesit pliul nucal?
24+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iza79 Buna fetelor. Sunt o burtica de martie (de fapt inca nu se stie :inceputul lui martie sau sf februarie) si imi cer scuze ca dau buzna pe la voi cu o intrebare. Am facut bitest si mi-a iesit risc crescut de SD.M-am gandit ca voi fiind mai maricele decat fetele de martie aprilie, sigur ati mai facut bitest si poate s-a mai confruntat cineva cu situatia asta..Daca s-a intamplat asa, imi spuneti si mie ce ati facut in continuare? Eu amnio nu prea vrea... si sarcina usoara tuturor 16+ |
iza,DT nu-l mai poti repeta,ca deja esti 16+.
Eco de 13 sapt cu pliul nical ai facut?TT ai facut?
POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian
mvb spune:
Iza eu una nu stiu ce sa-ti raspund!....eu nu am facut dublutest, ci direct triplutest.....poate ar trebui sa repeti la un alt laborator...e posibil sa se fi strecurat o eroare!
Iti doresc multa sanatate tie si lui BB si sa va ajute Dumnezeu!
23 + si voinicul mamii DENIS CRISTIAN