Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 09 (54)
Raspunsuri - Pagina 6
mvb spune:
Anca dragoman imi vine sa de mai multe ori....si ce masuri luam impotriva lor?
23 + si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
mvb spune:
Ce faceti cu capitolul prelevare de celule stem?.....ati vorbit deja?....eu joia viitoare pe 25 sept ajung la Iasi pt 4D si tot atunci voi vorbi cu dr de celulele astea.....se ia legatura cu reprezentantul care iti furnizeaza prin curier kit-ul sigilat.....m-as simti mult mai in siguranta sa stiu ca am kit-ul ala undeva prin casa!
23+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Anca dragoman imi vine sa de mai multe ori....si ce masuri luam impotriva lor? 23 + si voinicul mamii DENIS CRISTIAN |
pe mine tot pe la 23 de sapt m-au apucat si m-au tinut toata sarcina ,din cauza lor de la 28 de saptamani am stat cu colul deschis la pat ...la inceput luam no-spa dar mai tarziu nu isi mai facea efectul si am trecut la injectii cu no-spa+scobutil.Succes si poate nu se repeta,dar important este sa te odihnesti ,sa nu cari si sa eviti scarile.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
roxanaz spune:
momentul cezarienei depinde de dezvoltarea fatului si de situatia particulara a mamei. nici un medic bun nu o sa faca ceza la 37 de saptamani la cerere... mai ales daca copilul NU este dezvoltat cum trebuie sau daca nu exista semne de apropiere a nasterii (inmultirea contractiilor, scurtarea sau chiar stergerea colului, deschiderea lui, pierderea dopului gelatinos, chiar fisurarea sau ruperea membranelor). cel mai indicat - repet, daca nue xista motive patologice de efectuare a cezarienei - este sa se astepte declansarea contractiilor sau intrarea propriu-zisa in travaliu pentru efectuarea cezarienei. in asa fel copilul este chiar la termen si se considera ca se actioneaza in concordanta cu mersul natural al lucrurilor.
mvb - nu poti face nimic ptr contractiile nedureroase. ele, din trim III au chair un rol important - pregatesc uterul pentru nastere. un tratament antispastic lejer - nospa de 2-3 ori pe zi de exemplu - poate rari ritmul lor.
Porumbita, cu placere.
Andreea, ok, am inteles... exista intelegere pentru gravide oricum
CADIA spune:
BINE V-AM REGASIT, BURTICILOR!
Am revenit din concediu, si sunt din nou pe baricade.
Am fost 10 zile la munte unde am prins o vreme superba, exceptand ultimile 2 zile cand am reusit sa racesc.Ca urmare mi-am luat o sapt. de medical, timp in care am reusit sa ma oparesc cu apa clocoita pe aproape toata mana dreapta.
Din fericire am avut la indemana o crema pe baza de propolis care mi-a facut extraordinar de bine.
Vreau sa va spun ca atat dr. dermatolog la care am fost, cat si farmacista mi-au dat niste creme care nu erau indicate in sarcina, desi le spusesem ca sunt gravida in 5 luni.Noroc ca am citit prospectul inainte sa le folosesc.
Acum sunt ok, si ca urmare m-am premiat ieri cu niste hainutze de de la mothercare, scumputze dar frumoase foc.
LA MULTI ANI, TUCHI, SA FII SANATOASA SI LA PUNGA GROASA
Iris, si eu am fost in Disneyland, in Franta in iunie, si vorba ta, am plecat fasinata de acolo.Daca eu eram in al 9-lea cer, dar Francesca.Imi venea sa cant sa dansez, m-am dat in orice era posibil, am cumparat o groaza de suveniruri.Merita, intr-adevar, este un loc SUPERB.
va pupicesc pe toate
18+cu CLARA
mvb spune:
Anca dragoman abia astept sa ajung joia viitoare la Iasi sa vad exact care e starea colului si a placentei......marti acu am fost la noi la spital si la controlul pe masa colul era inchis......tu glumesti cand spui sa stau linistita!?...stii cum sunt? ca o closca pe cuibar.....sunt de pe 1 sept in concediu medical, stau mai tot timpul in pat, iar de ridicat nu am ridicat aproape nimic in sarcina asta.......tot ce tine de hei-rup e treaba sotului!....ca mai fac un pic de mancare, Doamne fereste doar nu ridic oale de 15-20kg.....iar de scari ce sa mai zic, stau la etajul 1 si ies din casa o data la 2-3 zile!.....ei zi tu, nu-s precum closca pe cuibar?......dr de familie mi-a zis ca ASA E VIATA! si ca tre sa fiu pozitiva....iar asta mic, colocatarul meu sare ca pe patul cu arcuri mai toata ziua!...il simt intruna cum se zbenguie...incerc si eu sa dorm cat mai mult, pt ca si el doarme atunci!
23+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
CADIA spune:
Aaaa... si inca, ceva, ne-am schimbat semnatura
Bun venit fetelor noi, si sarcina usoara si frumoasa
20+cu CLARA
ancadragoman spune:
Da tu chiar esti closca maica
Daca iti face eco o sa iti spuna exact daca colul este inchis si cat este de lung .
Eu la 23 aveam colul de 1,4 cm si de la 28 a ramas deschis pana am nascut ,cu toate astea am mers la munca pana la 31 de saptamani ,iar de la 31 patut pan ala 38 ...imi venea sa ii bat pe toti
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb LEDITIA cum te mai simti?....mai simti cotarctiile?.....voiam sa te intreb daca dupa cerclaj mai iei utrogestan sau gata cu ele!.....eu am vreo trei zile de cand au revenit contractiile.....simt intepaturi in jurul burtii si toate se termina jos in labii, parca mi-ar zvacni ceva acolo......acu sunt pe utrogestan+gynipral+nospa.....si inca ceva....cand stau intinsa pe spate, cateodata, pret de max 10 secunde, simt cum parca cineva imi videaza burta si simt ca o greutate pe ea.......or fi contractiile nedureroase?...... 23 + si voinicul mamii DENIS CRISTIAN |
Eu zac in pat...ma plictisesc de mor si ma dor toate oasele.
Da,eu iau inca utrogestanul..si o sa-l iau pana in sapt 34 de sarcina.Ieri am terminat si injectiile,deci acum doar pastile..multe,multe..dim,la pranz,seara..
Contractii am si eu,nedureroase,n-am ce le face.Mie gynipral nu mi-a dat inca,cred ca nu a considerat ca e nevoie de el momentan.
La mine mai e o problema..zvapaiatul meu ma loveste in col..si nu reusesc sa-l conving sa urce mai sus.
POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian
cristi_2003 spune:
apropo de closca
ieri nu mai puteam de somn si m-am pus pe canapea. face cristi treaba prin casa - pune haine la spalat, scoate-le, pune altele, fa ordine in dormitor, spala vasele
la sfarsit zice saracul "a woman's work is never over"...
23+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png