Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 09 (54)
Raspunsuri - Pagina 5
mvb spune:
Tuchi LA MULTI ANI SI SA FITI SANATOSI (pana la adanci batraneti), FRUMOSI( mai frumosi decat luna si toate stelele la un loc) NOROCOSI SI VESELI!.....iti doresc sa fii puternica si sa duci la indeplinire misiunea asta frumoasa cu care te-a binecuvantat Dumnezeu!......eu tot ii spun sotului``sa stii ca nu-i meserie usoara sa fii gravida!``.......asa e viata, unele au o ``meserie`` mai usoara, altele mai grea!
te imbratisez cu drag!
23 + si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
andre_ea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanaz
Andreuta in mesaj scrisesei sala palatului si eu stiu ca e la polivalenta... de aia am scris. scuze daca am incurcat borcanele.[ |
Nu tu ai incurcat borcanele. Io am scris gresit. Da' nu v-am zis ca-s gravida?
De aia am si pus link-ul cu site-ul, ca daca se lua fata dupa mine rata de tot expozitia.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200523+ Am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristi_2003 nu stiu - intreb si eu da ideea era ca am inteles ca doctorii nu te lasa sa astepti pana la termen ci fac cu o saptamana (poate 2) mai repede. si vroiam sa stiu daca e adevarat. 23+ cu T. Carol sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png |
Nu neaparat.Depinde de caz..de gravitatea situatiei..Daca este la cerere,fara ca bb sa sufere,sau mama sa aiba probleme,se face in sapt 40,deci la dpn.
POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian
andre_ea spune:
citat din mesajul lui cristi_2003 nu stiu - intreb si eu da ideea era ca am inteles ca doctorii nu te lasa sa astepti pana la termen ci fac cu o saptamana (poate 2) mai repede. si vroiam sa stiu daca e adevarat. 23+ cu T. Carol sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png |
Al meu dr. la prima cezariana asteapta pana se declanseaza nasterea natural (se intampla pe acolo niste procese utile). Abia la a doua recomanda in saptamana 39, da' io ma oftic ca vreau la 40 saptamani.
Delu Prichindelu'
Prichinduta
andre_ea spune:
Claudia, la multi ani! Sa dea Dumnezeu sa ai parte de un bb sanatos si sederea in spital sa-ti fie cat mai usoara!
Iris, ma bucur ca v-ati distrat la Disneyland si mai ales ca i-a placut Francescai.
Delu Prichindelu'
Prichinduta
cristi_2003 spune:
am inteles
deci cand se declanseaza normal se face si cezariana
23+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
mvb spune:
LEDITIA cum te mai simti?....mai simti cotarctiile?.....voiam sa te intreb daca dupa cerclaj mai iei utrogestan sau gata cu ele!.....eu am vreo trei zile de cand au revenit contractiile.....simt intepaturi in jurul burtii si toate se termina jos in labii, parca mi-ar zvacni ceva acolo......acu sunt pe utrogestan+gynipral+nospa.....si inca ceva....cand stau intinsa pe spate, cateodata, pret de max 10 secunde, simt cum parca cineva imi videaza burta si simt ca o greutate pe ea.......or fi contractiile nedureroase?......
23 + si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
RalucaAlexa spune:
Neata burtici!!
La multi ani, tuchi!!! Sa traiesti mamico, sa fii sanatoasa (cat mai repede daca se poate), fericita, cu bebe sanatos si frumos in brate!! Ca bine zicea una din fete - iti dai seama: anu viitor pe vremea asta o sa ai (avem) pui marisor!!
lavini - sa ai gura aurita mama!! Si noi am ales o culoare care sa ne permita utilizarea in caz de surioara!! Of, nici n-am terminat de facut 1 si deja ma gandesc la nr 2!! :)))
porumbita - rezultatele mele seamana foarte bine cu ale tale. Din cate am inteles colesterolul marit e ok in sarcina si oricum nu e marit cu mult... iar cu anemia... eu iau fier din luna a 3-a, in momentul de fata iau asa: 2 pastici de ferretab/ zi (la distante cat mai mari si cu cat mai mult suc de portocale, poate poate se retine ceva - app imi refacusem analizele dupa 1 luna de fier - concluzia: nimic nu arata mai bine ca inainte!!) si 1 pastica Elevit! M-am saturat de ele ca de mere padurete!!!!
mvb - lasa mah copilu acolo, de ce sa-l scoti la 37-38 de saptamani??? poate el vrea sa stea pana la 40.... din cate stiu atunci acumuleaza destul de mult in greutate ceea ce il ajuta cand iese afara :))) daca stie altcinva altfel sa spuna!!
Iris - eu si barbatu ne-am promis sa ducem copilu/ copii (mai stii...) la Disneyland cat mai curand!! Abia astept!!!! E atat de frumos cand vezi un copil bucurandu-se!!
Naty - la treaba asta nu m-am gandit - toate bonele stand in curte.... E bine ca acum e mai bine!!
MIEREEEEEEE???????? Bah, voi iar lipsiti nemotivat??? Faceti treaba asta pe rand cate una... hmmmm.... intru la banuieli: sigur mergeti undeva secret si nu-mi spuneti si mie!!! (se numeste teoria conspiratiei!)
24+ cu Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui mvb LEDITIA cum te mai simti?....mai simti cotarctiile?.....voiam sa te intreb daca dupa cerclaj mai iei utrogestan sau gata cu ele!.....eu am vreo trei zile de cand au revenit contractiile.....simt intepaturi in jurul burtii si toate se termina jos in labii, parca mi-ar zvacni ceva acolo......acu sunt pe utrogestan+gynipral+nospa.....si inca ceva....cand stau intinsa pe spate, cateodata, pret de max 10 secunde, simt cum parca cineva imi videaza burta si simt ca o greutate pe ea.......or fi contractiile nedureroase?...... 23 + si voinicul mamii DENIS CRISTIAN |
da sunt contractii nedureroase
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA