Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 09 (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

tuchi la multi ani

iris tare fain ai descris mini vacanta

mie mi=au venit ieri analizele la sange (v-am zis sa capt trecuta m-am dus si eu prima data la medicul de familie sa ma ia in evidenta);

colesterolul seria a iesit 234 (limita era 230) da zau ca nu pricep de ce ca nu mananc deloc gras, unt maxim de 2 ori pe sapt...

glicemia a iesit bine, spre limita de jos (desi mananc aproape zilnic ceva dulce )

hemoleucograma nu prea e ok, sunt multe valori care is mici/amari

hematii sunt 3,58 si minimul e 4
hemogrlobina e 10.54 si minimul e 12
hematocrit e 31.13 si minimul e 36
netrofile e 74 si maximul era 70
limfocite sutn 19 si mimimul e 25

doctora de familie zice ca-s anemica (da eu chiar nu ma resimt, nu am ametelei sau orice altceva) si sa iau fier (dar nu mi-a dat nimic)

pe dr ginecolog am intrebat-o lunea trecuta cand am fost la urgenta de fier si a zis ca imi da cand ne vedem in octombrie...

roxana rezultatele astea asta indica? lipsa de fier?

voi cand ati inceput sa luati fier? si de care?

aveti o lista de legume, fructe care contin mai mult fier ce poate fi asimilat de organism?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

si blugii mei de gravida cad rau de tot de pe mine

asa ca port altii care stau pe mine desi cu fermoarul laaaaarg deschis

vero ii iei body daca se poate cu maneca lunga ca se naste iarna

si deasupra sau pantalonasi cu tot cu talpa + bluzica sau cel mai comod salopeta din aceea completa. eu am gasit si cu maneca lunga si cu talpa. de vara sunt salopete care sus sunt gen maieu.

unde gasesc sa cumpar un cosmonaut?

23+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

LA MULTI ANI, TUCHI!

Fetele, va multumesc din nou pentru sfaturi si pentru ca sunteti alaturi de mine in povestea cu gradi.
Ieri am avut o victorie, se pare ca nu a mai plans dupa ce a plecat bona si chiar s-a jucat cu copiii. S-ar putea sa fie pentru ca bona i-a promis ca ramane sa o astepte in casuta de jucarie din curte . Azi dimineata a plans, dar parca nu asa de rau.
lavini e vorba de o gradi particulara, micuta. Am ales-o tocmai pentru atmosfera mai familiala, sunt doar 3 grupe a maxim 10 copii.
Tu unde il duci?
andreea merci de pont, o sa vorbesc cu educatoarea sa incerce asa.
Si eu am plans la gradi, 4 ani, zi de zi, intr-una. Nu m-am acomodat DE LOC.
raluca am vrut sa o lasam pe bona acolo dar nu ne-au lasat si le inteleg caci sunt multi copii care plang si s-ar umple curtea de bone/mamici/bunici.
In alta ordine de idei, super mobila!

Eu am stat ieri intr-o intalnire de la 10,30 la 18,00 cand am plecat la doctor si am lasat o colega in locul meu. Imi venea sa il omor pe ala, era cel mai enervant om cu putinta si nici foarte inteligent. Ce m-a scos din minti a fost ca am stat pentru niste tampenii de-a dreptul, macar de am fi negociat chestii serioase. A fost a doua oara cand mi-a sarit tandara asa de rau ca am tipat intr-o intalnire, de obicei reusesc sa imi pastrez calmul. La-m facut chiar nebun si pe el si pe clientul lui .

In fine, am fost la controlul lunar, totul OK cu bebelusha.

Dupa care am tras si o partida de shopping. Ca bine zicea
cristi nici o data nu da gres!

anculet felicitari pentru fetita!

veronica cum adica nu-i plac bebeii? Trebuie sa invete sa ii placa si sa te ajute!

nelaio, pitzica bine ati venit!

porumbita deocamdata am rezolvat cu job-ul, se pare ca nu va fi nici o schimbare, ramanem cu suntem. Nasol e ca nu stiu pentru act timp.
Succes la eco!

bee te rooog zi-mi de unde ai luat rochita.

tuchi eu merg la Horhoianu, cu el am nacsut-o si pe Ioana si am deplina incredere in el. E un doctor excelent, eu una am numai cuvinte de lauda si nu l-as schimba pentru nimic in lume. Plus ca daca ai fi pacienta lui ai avea parte de un tratament un pic mai bun in spital.

eli imi pare rau de problema cu zona zoster.

alina am auzit de fundatie.

iris ma bucur ca v-ati simtit asa de bine.

billy eu am folosit hainute 0-3 luni pana pe la 2 luni. Dupa aceea i-am luat tot timpul mai marisoare, fiindca Ioana a fost intotdeauna lunguta, desi slabanoaga asa ca nu ii veneau cele de varsta ei. Acuma, am mai zis, depinde si de firma. Nu toti au aceleasi marimi. De exemplu eu nu pot sa cumpar mai nimic de la unele magazine fiindca au hainute pentru copilasi mai dolofani si pe Ioana atarna.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 22+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
Andre_ea hai ca inteleg ca ai incurcat week end-ul... dar si locatia...

Mey, n-am incurcat locatia. Erau in renovari pentru week-endul asta.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200523+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Raluca ce bine imi pare... eu cred ca totusi este vorba de perioada de acomodare la voi. as indrazni sa zic ca daca nu apare vreun accident nedorit o sa fie super okm peste maximum o saptamana. tin pumnii in continuare!
micola si mie imi cad pantalonii de maternity... ma rog, aluneca . asta inseamna ca nu suntem destul de gravide
Porumbita - rezultatele arata intr-adevar o anemie (nr scazut de hematii, hgb mica, hematocrit la fel). fierul din alimente este extrem de putin asimilat si nu exista prea mari smecherii petnru a-l face mai asimilabil (este vorba pur si simplu de procese fiziologice de asimilare). poti incerca cura de carne fripta cu mult patrunjel deasupra, urmata de suc de portocale sau citrice simple proaspete - vitamina C mai ridica putin disponibilitatea de asimilare a fierului. in rest... nici macar rontaitul cuielor nu ajuta . veste "buna" e ca nici din suplimentele medicamentoase nu se asimila extrem de mult. dar in sarcina un anumit grad de anemie este relativ normal iar din ce vad din rezultatele la tine nu ai o problema majora. (ps : anemia nu se "simte" mai niciodata )
Cata, nu, alea de 0-3 luni nu-s de prematuri sigur
Vero, body-urile sunt tricouri cu maneca lunga sau scurta cu capse intre picioare (tot torsul adica) si salopetele sunt cele overall - cu tors si membre, cu sau fara acoperire pentru labutele picioarelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea
Mey, n-am incurcat locatia. Erau in renovari pentru week-endul asta.

Andreuta in mesaj scrisesei sala palatului si eu stiu ca e la polivalenta... de aia am scris. scuze daca am incurcat borcanele.[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Buna fetelor,
Am avut cateva zile netul defect si pana n-au venit cei cu service-ul ne-am tot agitat pe langa calculatoare.....e posibil ca si de la vremea asta nenorocita se se fi stricat butonu`
Cristi de unde stii ca cezariana nu se face decat pana in saptamana 39?...eu abia astept sapt 37-38 ca sa fac cezariana.....copilul se considera la termen dupa sapt 37

Nu stiu care din voi a scris ca i-a aparut niste bubite rosii pe burtica.....si mie mi-au aparut pret pt o seara ca am intrat rau la apa, de ma gandeam ca am contactat vreo boala a copilariei( eu neavand nici o boala a copilariei pana acum, mai putin varsat de vant pe care l-am facut toamna trecuta la 29 de ani).....am citit undeva ca acele bubite apar cand se intinde prea tare pielea pe burtica....unele fac bubute, altele niste dungi rosii....deci hidratare forte cu multa crema!

23+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Naty, ma bucur ca ieri ati obtinut prima victorie, poate e semn ca lucrurile se vor indrepta treptat.Eu nu il duc inca, va merge din primavara, o sa incep in curand sa studiez si eu gradinitele private, ca nu m-am documentat deloc.

Vero, ce te invidiez ca ai gasit hainute pt tine.Eu am scos de la naftalina singura pereche de pantaloni pe care am purtat-o si sarcina trecuta...e asa de bine sa nu te stranga nimic...din pacate altii nu am mai gasit, nush cu ce o sa ma imbrac...
Cu hainutele lui bebe, sunt bune si acele salopete in care intra cu totul si au nasturei sau capse pe picior, dar mie cea mai buna varianta pt iarna mi se pare body cu maneca lunga pt partea de sus si pantaloni cu botosei eventual pt partea de jos.Asa nu risti de exemplu sa ramana cu spatele gol in timp ce il manevrezi.Acele salopete de sus pana jos mie mi se par putin mai incomode, cand il shimbi de exemplu trebuie sa ii ridici toata placinta de salopeta si sa o pui cumva sub el, ca nu o sa-l dezbraci de tot, si mie mi se pare incomod...cu un body e mai simplu...

Lavinia, 17+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

nu stiu - intreb si eu

da ideea era ca am inteles ca doctorii nu te lasa sa astepti pana la termen ci fac cu o saptamana (poate 2) mai repede. si vroiam sa stiu daca e adevarat.

23+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Multumesc fetelor de lamuriri Acum stiu ce sa cumpar
Erau seturi de cate 7 body-uri la 30 eur din bumbac. Pentru preturile de aici sunt foarte bune, dar astept vizita la medic...ca nu stiu ce culori si modele sa iau- erau cumva grupate pt. baietei si pt. fetite, sper sa gasesc si pantalonasi frumosi.

http://bd.lilypie.com/cfMjp2.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">

Mergi la inceput