Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 09 (54)
Raspunsuri - Pagina 13
CADIA spune:
Seara buna, fetelor!
Bee, eu ma cam plicti....Sunt acasa in medical sapt asta si m-am tot invartit pe aici degeaba, adica cu ceva treburi de-ale casei
eu m-am programat la Pop pt ecomorfo, dar nu stiu cum o sa mi-o faca: 2/3/4D.O sa vad la fata locului.Oricum ma duc si la o eco la Medlife, la un superapart, cica si o sa cer acolo 3/4D
20+cu CLARA
Leditia spune:
Danaflor,imi pare rau ca ai o sarcina dificila..Din pacate eu nu am gravibinon,slava Domnului ca nici nu mi s-a recomandat...Este foarte greu sa mai gasesti caci am inteles ca nu se mai fabrica de foarte mult timp.Insa prietena ta nu poate vorbi cu dr sa-i recomande altceva?Un inlocuitor ,ceva?
Asparagus,nu te ingrijora,mai ales ca-l poti asculta pe bb,ai fost la dr si totul e ok.Si eu am placenta anterioara,fundica...dar eu il simt,acum de ceva vreme e cu cracii sau capul jos..nu stiu cu ce ma loveste in col,da ma pocneste zilnic si nush ce sa-i fac sa nu mai stea asa jos.
Cadiaaaaa,bine ai revenit,ca tot intrebam de tine si uitasem ca esti in vacanta.
Miere,ma lasi!Tu vrei sa murim aci de invidie?Auzi la ea balena!Eu abia iti vad burtica,ca doar aia e de tine,in rest subtirica,subtirica...
Just,de acu de plangi de spate?Cumnata-mea saraca a 32-33 de sapt se plange ca nu mai poate dormi cu nush cate perne pe sub ea...Deci se pare ca incep altele in trim 3.
Porumbita,fa o sideremie sa vezi Fe-ul din sange.
Ma bucur ca totul a fost bine la eco,ca bb nu mai are cordonul infasurat(nu ti-am zis eu atunci sa nu te ingrijorezi ca bb doar se joaca cu el?)
Si da.Iosup are un fix cu numele si cu IR-urile.Oricum daca era ceva de ingrijorat cred ca-ti spunea.Mie mi-a zis dna dr de aici de col,bb era bine,placenta,lichid totul ok..mai putin colul..Deci banuiesc ca daca nu era ok ceva iti spunea.Si felicitari pt colul lung si inchis,ca tot erai tu stresata cu asta.
Flo,ce zi ai avut si tu.Eco 4d e mai mult de fitza,toate masuratorile se fac in 2d...dar e acelasi ecograf.Bine,depinde cat de performant e..
Eu n-am specificat ca vreau 2d..3 d..etc,stia ca vin pt eco de 22 de sapt si stia ea face.In 4d,am vazut f putin,eco costa asa mult pt ca e mai complexa,ii mosoara toate chestiile,se uita la fiecare organ,oscior in parte sa vada daca e ok..De ex la mine s-a chinuit un pic sa-i vada aorta,ca statea bb cam aiurea..pana la urma a vazut-o si a zis ca e ok.
POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian
CADIA spune:
Leditia, esti o scumpa, mersi frumos
Tu ce ma sfatuiesti, cand merg la ecomorfo sa-i spun dr. ce sa-mi faca (2/3/4D) sau sa-l las pe el sa faca ce stie ca tebuie?
20+cu CLARA
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CADIA Leditia, esti o scumpa, mersi frumos Tu ce ma sfatuiesti, cand merg la ecomorfo sa-i spun dr. ce sa-mi faca (2/3/4D) sau sa-l las pe el sa faca ce stie ca tebuie? 20+cu CLARA |
cadia dr stiu ei ce trebuie facut la o eco de 22 de sapt.
Nu cred ca e nevoie sa-i precizezi,in schimb poti intreba daca ti se da cd...Mie acum mi-a dat cd,dar doar in 4 d se vede fatuca lu bb cum doarme..in rest toate pozele sunt cu masuratori...adik ce-a facut ea acolo.
POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian
CADIA spune:
multzam ,frumos
ti-am zis ca-mi place mult numele ales pentru pustiul tau?
pe baietelul prietenilor nostrii cei mai buni il cheama David, iar eu sunt moarta dupa el, are 2 anisori
20+cu CLARA
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CADIA multzam ,frumos ti-am zis ca-mi place mult numele ales pentru pustiul tau? pe baietelul prietenilor nostrii cei mai buni il cheama David, iar eu sunt moarta dupa el, are 2 anisori 20+cu CLARA |
Mersi.David e ales de mine,Christian de ta-su,e unul din numele lui si si-a dorit mult daca e baiat sa-i puna numele lui:))
POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian
CADIA spune:
Ledi, cred ca numai noi 2 am ramas pe aici.Restul fetelor or fi mers la ????
eu abia astept sa merg la ecomorfo s-o vad pe pitica mea, ca tare este miscareatza.
20+cu CLARA
tuchi123 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pt.urarile de bine, asemenea si voua
23+BogdanDoamne ajuta
Leditia spune:
Da,probabil au mers la nani,sau or fi obosite dupa job,treburi..
Eu am laptopul in pat si ba ma uit pe net,ba la tv...
Cred si eu ca abia abia astepti sa-ti vezi minunea.
Te pupic.Noapte buna tuturor.
POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian