Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 09 (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

si eu cu un ochi la tv si cu unul la forum
noapte buna si tie, eu mai stau ca sunt in CM si sunt odihnita.

20+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

danaflor o sa o mai fac pe 23 octombrie la dr pelinescu

naty eu am exact aceeasi dambla vreu 2 nume si unu neaparat de sfant (da unu mare care se serbeaza )

din raspunsurile voastre deduc ca nu e ok gradul 2 la placenta iar IR alea nu am idee ce sunt... oricum ma bucur ca mai am una programata; sper sa fie ok dr Pelinescu

bee nu mai fi suparici ; la euroclinic fac si 4D (dr dinu parca face)
masuratorile se fac mereu in 2D, dar dc aparatul e performant iti arata si imagini 4D (asa pt mamici stresate ca noi care vor sa vada bbeii mai bine); dar masuratorile se fac in 2D

miere sa stii ca si la mine variaza asa... de ex ieri m-am cantarit si aveam 60.5 (ca de aia ma plangeam ca am pus 5 kg) dar azi m-am cantarit din nou si erau 59,3

ledi repet intrebara care am pus-o si aline; asa cer, analiza sideremie? sau are alt nume? asa e, eram stresata cu colul si cu contractiile ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Buna seara gravidutelor!

Pe mine ma macina aceasi problema, cea cu chistul, si as avea o rugamintele la fetele care trec prin acelasi lucru,sa nu uite sa scrie,cum mai evolueaza lucruri,cand au ceva vesti.
Eu m-am interesat cam peste tot unde puteam: la profesorul doctor cu care lucrez si la un neurochirug...si ambii mi-au zis,sa stau linisita . Intr-un fel,sunt ceva mai calma...dar nerabdatoare sa se rezolve totul cu bine.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaflor03 spune:

Leditia: din pacate acest medicament nu are inlocuitor, si mie mi-a fost foarte greu sa fac rost de el.multumesc pentru interesul tau

eu sunt programata la eco morfo pe 10 oct si abia astept sa o vad, dar pana atunci trebuie sa fim optimiste ca vom trece peste toate greutatile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

am trecut testzul...mai merg sa fac cursul de pregatire si voi fi la cea mai tare companie...de taxi...
dar nu ma voi mai stresa ca astia nu au de a face decat cu lume mai serioasa. e o companie mai de lux

21S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

va invit la un papricas de pui cu mamaliga si ca desert,ia ghiciti:PAPANASI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Lisa, ma iei si pe mine de la aeroport atunci? glumeam.
Porumbita, vezi in emailul ala al nostru ca am trimis cartea aia in care scrie ce alimente sa se ia pentru fier.
Fetele voi faceti exercitii zilnice de ceva sport? mie mi-e o lene cand ajung seara de la serviciu( bine,ca mai si gatesc si spal) dar ma simt asa de vinovata ca stau toata ziua in fund si nu ma misc mai deloc, cand as putea( adica nu-s legata de pat).Si am uitat sa-mi iau cantar ieri cand am fost la magazin, asa ca habar n-am cate kile am pus pe mine, dar stiu sigur ca am pus o gramada. Mi-am luat si eu pantaloni de gravi ieri, niste blugi mari de tot de la Target( scumpi rau si aia, si nici nu aveau cine stie ce sa alegi). Si am mai vrut sa-mi iau o minge din aia mare-mare pe care o umfli si pe care sa stai, ca cica sunt foarte bune, mai ales daca te doare spatele, si poti sa si faci sport cu ea, si cand are bebele toane te asezi pe ea si te balansezi si cica ajuta, asa mi-au zis fetele de aici...dar am uitat sa o cumpar.
Tuchi, la multi ani draga mea, sa cresti mare si tare si la fel si puiul tau!
Aa, si sa nu uit. Caut de cateva saptamani nume de baieti, nu gasesc nimic care sa-mi placa, si la cat de uituca sunt, nu imi vine in cap nici un nume..voi de unde va inspirati?

Crisss 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Mai da-o incolo Lisa cu papricasul tau, acuma te razbuni pe mine ptr faza cu papanasii...nu-i nimic, ca azi fac ghiveci..daca gasesc reteta, ca am o gramada de legume in frigider si cum plec la Chicago nu vreau sa se strice....dar vreau papricas!!!!!!!!!

Crisss 21+

Mergi la inceput

stau cu burta la soare acum,stau si aproape de aeroport deci esti bine-venita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anculet

Buna seara gravidutelor!

Pe mine ma macina aceasi problema, cea cu chistul, si as avea o rugamintele la fetele care trec prin acelasi lucru,sa nu uite sa scrie,cum mai evolueaza lucruri,cand au ceva vesti.
Eu m-am interesat cam peste tot unde puteam: la profesorul doctor cu care lucrez si la un neurochirug...si ambii mi-au zis,sa stau linisita . Intr-un fel,sunt ceva mai calma...dar nerabdatoare sa se rezolve totul cu bine.

19+

Hai ca o sa fie bine.
Eu nici nu ma mai gandesc la asta. Sunt convinsa ca va fi bine.
Peste 3 saptamani am programare la eco sa vad cum a evoluat.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200523+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput