Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 09 (54)
Raspunsuri - Pagina 12
danaflor03 spune:
PORUMBITA: acum vreo luna am fost si eu la dr Iosup, iar la gradul de maturitate al placentei mi-a iesit la fel gr. 2, ceea ce la varsta aia de sarcina si anume 16 sapt nu era prea bine, se presupunea un anumit tratament, dar ce vreau sa spun e ca marti am fost la eco la alt doctor am facut un 3d si mi-a iesit gradul de maturitate 0 ceea ce e foate bine spune medicul ginecolog. Parerea me e sa mai faco o eco si inalta parte pentru ca din cate am citi pe net la Dr. Iosup mai mereu ies IR-urile mari si gradul de maturitate mai mare.
Sanatate multa iti doresc
Naty spune:
miere maaama ce bine arati! Unde vezi tu balene?
porumbita ma bucur ca bebe e OK. Am auzit ca Iosup are un fix cu numele.
Apropos, nici noi nu avem numele complet, adica am stabilit primul nume dar ne tot gandim la al doilea (eu am o dambla cu doua nume, ca daca n-o sa-i placa unul sa poata fi strigate pe al doilea; in plus, primul nume ales nu e de sfant si vreau neaparat sa poarte si un nume de sfant).
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 22+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
miereamara spune:
Ciufik, boala grea au sotii nostrii! Adevarul e ca pe mine ma incanta traba asta cu calculatorul avand ca monitor televizorul, ca ma pot juca stand pe canapea. Amandoi suntem impatimiti dupa computer games, inca mai pierd noptile jucand in retea, poate de aia nu merge teza mea asa cum ar trebui:)))
Porumbita, ma bucur ca e totul OK, don't worry, Iosub are un fix cu placenta imbatranita si IR crescute.
Naty multumesc...dar sa stii ca e ceva ciudat cu mine, tocmai m-am cantarit si am diferenta mai putin de un kg si jumatate fata de ieri, chiar atat de mult lichid sa retin in tesuturi? Ma simt umflata, greoaie, e clar....nu sunt in forma mea maxima, de ma jelesc atata. Ma bucur ca s-a mai rezolvat problemuta cu gradinita Ioanei, cat de cat, ai sa vezi ca se va obisnui, poate au fost prea multe schimbari pt ea deodata, bona, bebe, gradinita...e greu si pt copilasi sa faca fata...
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
flowerbee spune:
Azi am avut o zi cu ghinion. Trebuia sa imi iau ochelarii si aia de la laborator nu mi-au facut lentilele subtiate la 1.74 si au iesit ca niste funduri de borcan. Nu mi-au cerut consimtamantul, deci i-am refuzat.
Apoi mi-am luat un rimel si cand sa il incerc, vad ca tubul e gol. Si e de mare firma, deci nu conteaza. Seriozitatea nu tine de firma. Ma duc sa il schimb.
Acum sunt un pic suparata: nici ochelari, nici rimel. Sanatate sa fie!
Ecografiile 4D se fac la acelasi ecograf ca si cele 2D? Poate stiti de eco la Euroclinic.
Bee20+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
miereamara spune:
Flowerbee, depinde de cat de avansat este aparatul, se pot face ambele dc este un aparat mai nou.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
Aidan
flowerbee spune:
Miere, eu merg sapt viitoare la eco morfo dar nu am specificat dc e 2, 3 sau 4D. Eco morfo se face 2D?
Si eu am fluctuatii de greutate, insa depinde de ce mananc sau beau. Daca mananc multi struguri, clar ca a doua zi am cu 1,5 kg mai mult.
Bee20+
miereamara spune:
Toate masuratorile se fac in 2d.
Ecografiile 3d si 4d sunt doar pt amuzamentul parintilor, mai sunt poate folositoare si datorita faptului ca se vede f bine fata si astfel pot fi observate niste defecte.
Se face confuzia destul de des, mai ales ca suna mai pompos 3d si 4d si normal costa mai mult.
Martin Luther King Jr.
Aidan
flowerbee spune:
Poate trece si pe 4D sa ii vad si eu fetisoara puiutei. Mama, ce dor imi e sa o vad!
Ce mai faceti, fetelor?
Bee20+