Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 09 (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

multzam, naty
Deci nu sunt singura

20+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hello fetelor!

In primul rand vreau sa-i urez lui Tuchi La Multi Ani, sa fii sanatoasa si tu si bebeul tau, sa dea Dumnezeu sa ne vedem cu bine la sfarsitul odiseei cu bebeii in brate, sper din tot sufletul sa se rezolve problemele de sanatate actuale!

Eu sunt pe baricade, cu teza mea, am intrat in panica, nu am timp, ar cam trebui intr-o luna sa o termin si sincer sunt de abia pe la jumatate cu ea, nu cred ca am vreo sansa sa graduez in Decembrie. sper sa ma plateasca astia si pt semestrul de primavara, ca dc nu sunt in pom. MArti am intalnire cu avocatul care se ocupa de procesul cu compania de asigurare medicala, sa vedem ce branza o sa iasa. Maine ma duc la eco 4d, de abia astept, tot maine am intalnire cu doctorul, care o sa ma certe, fetelor am luat 7 kg, faza este ca oscilez, adica intr-o zi diferenta este de 5 kg, ziua urmatoare de 7kg, ceva e in neregula cu mine, retin lichide, habar nu am, hainele ma incap ca si pana acum, am blugi dinainte de pregnancy care inca ma incap, mi-e teama sa nu am diabet sau alteceva...
Vorbeati de haine, eu sunt o fericita, aici este cald, si din rochite nu am iesit toata vara, majoritatea sunt baby doll, ca sa le pot purta si dupa nastere, mi-am mai luat niste colanti si doua perechi de blugi pt sezonul rece care incepe in decembrie, adica la momentul nasterii...in rest tricouri normale si fuste pe elastec.

Iris ma bucur ca v-ati distrat la DisneyLand, si eu sunt fan Disney, avem aici in Orlando un Disney care are vreo 6 parcuri tematice, este imens, cred ca cel mai mare din state, e ca un oras, cu autobuze, hoteluri, restaurante...f f frumos. Am fost si la cel din California, dar era mai micut. Si SeaWorld este interesant, mai ales pt copilasi, ca pot vedea tot felul de animalute, inclusiv balenele ucigase.

Apropo de balene ucigase, aici o poza cu balena ugigasa
de mine

Bun venit fetelor noi si mult curaj si sanatate celor care au problemute! Fiti optimiste fetelor, sa speram ca se va rezolva totul.

Casa mea e plina de fire, ca barbate-miu fiind calculatorist, are o noua ocupatie, vrea sa instaleze un calculator la televizorul din sufragerie (care sa aiba ca monitor televizorul), ca sa-mi fie mie mai usor sa intru pe net, stand pe canapea, si sa putem vedea filme si show-uri direct de pe calculator pe televizor, o intreaga nebunie...v-am spus am casa plina de retele wireless si fire care intra te miri unde, i-am zis sa se bucure acum, ca dupa ce o incepe junioru' sa circule, adios fire si alte chestii periculoase....

Va pup si o zi buna!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Fetelor..nu stiu cum va simtiti voi, dar eu simt ca imi pocneste burta. Ma cam dor si salele azi..e grele tare!

Justme 24+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
http://community.webshots.com/album/565627790XVIufn?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976
[
Porumbita, ce ti-a zis Roxana asa e, eu insa as mai face in locul tau si o Sideremie (care arata nivelul fierului din sange). Anemia nu vine numai din lipsa de fier si trebuie sa vezi de la ce ea. De exemplu Ana mea avea nivelul hemoglobinei bun insa FE ii iesea mereu sub medie la Sideremie.
[b]

alina asa se numeste analiza? sideremie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

va dati seama ca tata pana si prin telefon ma scote din sarite...asta ca sa va imaginati cata rabdare am avut cat am fost in tara

mire...esti o mamica sexoasa tare!!! ce tot vorbesti de balena ucigasa???esti frumoasa foc!

uitati-va ce am gasit:http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/821172/A-fost-aprobata-clonarea-embrionilor-umani/, ce credeti despre asta?
21S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Cristi da de ce ne-am maritat? sa fim tot singure?.....mi-ai adus aminte de zilele trecute cand sotul meu a cumparat vreo 5 kg de caras cam cat palma.....cand a venit de la munca a mancat si imediat s-a apucat de curatat peste( treaba pe care o faceam pana acum eu), iar eu stateam binenteles precum closca in varfu` patului .....saracu a curatat vreo 2 ore( pai deh, n-ar dexteritatea unei femei), eu intre timp am tras un puisor de somn......si numai bine ce s-a terminat cu pestele, il anunt ca la baia mica curge ceva ca se aduna apa......saracu era de-acu cu toate cheile si pe burta in baie sa vina de hac inamicului......bineinteles ca a reparat si defectiunea la baie, numai ca se facuse vreo 9 seara......dupa ce termina, il vad cum se face culori si zice``mai am putin si clachez!``.......auziti si voi la ei? clacheaza! da` noi ce-ar trebui sa facem?sa ne faca carnet la balamuc si discount 50%? uite asa isi dau seama unii ca au si ei responsabilitati.....desi al meu nu cred ca a uitat vreo secunda de cand s-a insurat...de asta il si iubesc!

23+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

In general consider ca treburile se impart,la fel si responsabilitatile.
Mie una imi pare rau de al meu,ca dupa ce ca munceste de-i sar capacele si vine seara tarziu acasa,in loc sa se odihneasca are alte treburi.
Dar si dupa 3 luni cand o sa ne tinem sufletelul in brate o sa uitam de toate greutatile prin care am trecut.
ps:pe mine ma deprima statul asta asa..inainte abia aveam timp sa dorm putin si acum sa stau,sa stau si sa tot stau.....

POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian

de acord cu tine leditia, si noi impartim cam toate responsabilitatile si nu am "profitat" de loc de stara de gravi... stiu ca si el lucreaza ff mult, si eu de altfel... noi doar am reimpartt sarcinile astfel incat sa nu mai fac eu chestii care solicita mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Casa mea e plina de fire, ca barbate-miu fiind calculatorist, are o noua ocupatie, vrea sa instaleze un calculator la televizorul din sufragerie (care sa aiba ca monitor televizorul), ca sa-mi fie mie mai usor sa intru pe net, stand pe canapea, si sa putem vedea filme si show-uri direct de pe calculator pe televizor, o intreaga nebunie...v-am spus am casa plina de retele wireless si fire care intra te miri unde, i-am zis sa se bucure acum, ca dupa ce o incepe junioru' sa circule, adios fire si alte chestii periculoase....

Va pup si o zi buna!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Miere ce seamana barbatii nostri!
si noi avem pc-ul ala legat la tv, dar e asa de bine sa vezi maaare pe tv ce scriu fetele pe forum. la mine e naspa telecomanda de la pc, dar am rezolvat-o cu un mouse wireless.
sa-l stapaniti sanatosi!

arati super bine!
te invidiez ca ai vreme asa de buna, mie imi e frica de vremea friguroasa ca nu stiu cu ce o sa ma imbrac.

Andreea 23+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaflor03 spune:

da, e foarte important ca sotul tau sa te inteleaga, sa fie langa tine exact cand ai tu nevoie, eu o spun din proprie experienta, daca el nu ar fi fost langa mine sa-mi aduca si paharul de apa de care am nevoie cred ca nu as fi ajuns aici. Eu nu am voie sa fac nici un fel de miscare decat drumul pana la buda si inapoi, dar trebuie sa fim tari in special psihic sa ajungem la sfarsit cu bine si sanatosi .. ca apreciem ce avem langa noi, e mare lucru.va rog frumos sa=mi spuneti si mie cum sa-mi creez semnatura
Va pup

Mergi la inceput

raluca alexa merci de raspuns

azi am fost la eco;
- bb e ok (toti parametri sunt normali)
- colul e 4 inchis,
- placenta antero laterala stanga grupa 2, grosime 28 mm si grad 2 de maturitate (asta e ok?)
- bb nu mai are cordonul invartit in jurul gatului
si e in continuare baiatel

sincer nu am fost impresioanta de Iosup; in primul rand ca imagini 4 D ne-a aratat timp de vreo 10 secundel apoi m-a intrebat cum il cheama, i-am zis ca inca nu stim si cred ca de vreo 6 ori ba i-a zis baietelul fara nume, ba ma intraba dc mi-am amintit cum il cheama, ba zicea dc sigur nu am ume... cam agasant

in plus i-a sunat de 2 ori mobilul si s-a oprit cu chestia aia pe burta mea sa vb (un client si un coleg); nu mi s-a parut profesionist...

sincer nu se compara ca si comportamante cu dna alma gerogescu de l medlife sau cu dna enache de la euroclinic, la ele ecografia a fost o placere...

bine ca e totul bine .... a costat 350 eco si ne-a dar un CD cu o parte din ceea e am vazut pe ecran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bravo porumbita,ma bucur ca totul e bine! eu una ii ziceam doctorasului vreo 2,ca ai platit atatia bani si el te neglijeaza???
aaa ,cand eram in Romania, am mers la eco cu mama(v-am zis)...la gine,asistenta fuma bine-merci in salon fara nici o jena fata de femeile insarcinate. cat tupeu!!!

21S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput