FIV in Austria cap ( 5)-Germania cap (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Elena, stai usor, nu te alarma. Eu stiu ca la nu stiu ce examen din asta mi-au iesit cam multe... barzaune din astea pe acolo si dr mea mi-a dat sa fac analize mai extinse si s-a dovedit ca nu fusese nimic sau in orice caz, se rezolvase de la sine odata cu menstruatia. e drept ca nici nu stiu ce inseamna chestiile alea de la tine, dar mai bine vorbeste cu dr tau curent.

Hepilica, nu te ingrijora cu injectiile in burtica, asa eram si eu (inclusiv cu dipherelin) si m-am uitat de vreo 50 de ori la filmuletele de pe youtube si am prins miscarea bine, inca nu am inceput sa le fac pe alea in burta, dar totusi...

Bryny eu zic ca mai bine intrebi la dr ce analize ar trebui sa mai faci, decat sa faci asa, dupa ureche. Fiecare clinica are alt sistem si ti se recomanda o analiza sau alta in functie si de "dosarul" tau medical, so...

Kitta, draguta, n-am uitat ca esti o pioniera si mai da-le incolo de analize, ca o chlamidia nu iei peste noapte, iar la rubeola daca ti-ai facut o data, ai macar o idee. ca rubeola banuiesc ca nu ai activa acum (nici n-a inceput sezonul), iar daca nu ai facut niciodata si nu esti imunizata, la ce bun? ca ori faci vaccin si bagi pauza 3 luni de orice, ori te "feresti" de ceva de care nu te poti feri
Aici cred ca sunt si eu de parerea Arinei, doar ca un pic diferit. eu nu mi-as mai reface analizele, ca sa nu ma mai stresez inutil. abia de imi vine sa le fac pe alea obligatorii de dinaintea stimularii.

Aldolina, ma bucur ca ai mai aparut. sper sa fie cu noroc incercarea din Ungaria si sa nu mai fie nevoie sa treci iar prin experienta totala a fiv.

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

gata. rasuflu usurata. prima zi de stimulare (a 2-a a CM). am facut primul gonal in burta. nu va puteti imagina ce senzatie tampita am avut inainte si cate ezitari..., dar pe cat de tampita a fost senzatia de a-ti baga un ac in burta, pe atat de simplu a fost. nu am simtit absolut nimic, este un ac foarte,foarte fin, temerile sunt de prisos. am urmarit filmuletul demo inainte de vreo 6 ori..eu n-am mai facut pana acum gonal si nici alte injectii in burta, cu atat mai putin sa imi fac singura injectii. am avut mari emotii, dar de maine va fi mai simplu.

mai aveti vesti noi?

h.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Buna fetelor,

Elanada, de ureaplasma se scapa cu antibiotic, dar trebuie tratat inainte de ET. Streptocul de grup B este mai important la femeile gravide in luna a8a, pentru ca este important sa se trateze, ca sa nu se contamineze bebelul la nasterea pe cale naturala. Nu e chiar asa de grav, dar de obicei cand se face mycoplasma si uraeplasma se face si antibiograma pentru ele asa ca banuiesc ca deja sti ce antibiotice trebuie sa iei. Nu te ingrijora.

Magduta, ma bucur ca pleci la consult in curand. Sa fie cu noroc. Iti tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Elenada,desi eu scriu ff rar,va citesc in fiecare zi si si eu urmeaza sa fac fivul tot la wunschbaby zentrum in octombrie-noiembrie.Daca m-ai trece si pe mine pe listutza m-as bucura tare.Eu de cate ori merg la control la ei ( si asta luna de luna in ziua 2 de cm din ianuarie incoace), ma tot uit si imi ciulesc urechile sa vad daca aud pe cineva vorbind roamneste.
Kitta,se pare ca vom fi impreuna in octombrie.Mie imi vor da protocolul lung de data aceasta.
Va pup dulce si numai bine la toate.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

hepilica, sa fie intr-un ceas bun. Sa reusesti iar cu puiutii austrieci ca sa ne intelegem o sa invatam germana
Arina, drum bun!Incepi acum sau doar faci o vizita la Clinica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Ma intorc inainte de a lua o pauza lunga de forum pentru ca ma simt datoare fata de fetele de pe forum sa impartasesc experienta mea.

La cami30 reusita in Germania va rog sa mentionati sarcina oprita in evolutie la 6 saptamani.

Mai mult nici nu stiu ce sa spun. M-am trezit intr-o dimineata fara niciun simptom de sarcina asta dupa ce incercasem 4 saptamani la rand sa vad mai mult decat un sac gestational pe ecranele ecografelor. Diagnostic: sarcina cu ou clar. Deci nici macar nu s-a dezvoltat un embrion sau sarcina s-a oprit inainte sa se vada ceva la eco.
Saptamana viitoare voi face chiuretajul. Am plans doua zile, inca imi mai vine sa plang dar probabil ca nu pot sa plang la nesfarsit.

Nu stiu daca voi mai incerca un FIV, deocamdata nu stiu nimic. Mi-as fi dorit mai bine sa nu fi reusit nimic, decat sa tin un test de sarcina pozitiv in brate, apoi o evolutie favorabila a betaHCG pentru ca intr-un tarziu sa mi se adevereasca presimtirile.

Povestea mea nu trebuie sa descurajeze pe nimeni. Oricum, la o varsta asa mica a sarcinii nu stiu daca e ceva de facut! Probabil ca nu o sa mai intru o buna bucata de vreme pana voi simti eu ca mi-am revenit complet. Imaginati-va ca incepusem deja sa ma cert cu sotul pe nasi pt copil!

Sfatul meu? Sa nu anuntati pe nimeni de reusita voastra pana in 12 saptamani de sarcina cel putin. Nu stiti cat mi-e mie de greu acum sa raspund la intrebarea "ce face bebe"

Va pup si va doresc mult mult succes si optimism.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Cami draga, nu stiu ce sa mai zic!
sa-ti ajute DD sa-ti revii si sa o iei de la capat!
Mult succes fetelor!

Bq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Fetelor va multumesc de incurajari.
sa speram ca o sa fie bine.
Luni vom sti.
Am antibiogramele si o sa vad ce zic si doctorii.
Nu imi taie mie avantul niste microbi nenorociti care acum ii gasi sa se bage in seama cu mine. Le arat eu lor.

Abia astept sa ma intalnesc cu doctorii
Am emotii
Melutzica te-am trecut pe listuta si iti doresc mult noroc sa ti se indeplineasca visul
Hepilica abia astept sa te trec la reusite ti-am rezervat un locusor acolo. iti in pumnii.
Si eu am o problema cu injectatul in burtica astfel incat la primul fiv mi-am facut injectiile in umar.
Poate acum voi fi mai curajoasa si o sa le fac in burtica.
Sa stiti ca pentru toate am rezervat un locusor la reusite.
Va pup dulce fetele mele dragi

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Cami imi pare tare rau. Sper sa aveti puterea sa treceti peste aceasta intamplare nefericita si luptati din nou pentru visul vostru.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Vai, Cami, imi pare tare rau. Din ce spui tu, pare a fi fost o sarcina molara, sarcina cu ou clar. E o anomalie foarte rara, are o incidentza de 1 la 10.000 de sarcini, dar nu e legata strict de fiv, se intampla si in sarcini obtinute natural. Am vazut o emisiune pe acest subiect, vezi ca in cca 10% din cazurile de sarcina molara e necesar tratatment si dupa chiuretaj, pentru ca placenta se dezvolta. :( Da un search pe web sa afli mai multe si neaparat intreaba medicul daca trebuie sa faci un tratament, ceva. Sansele sa ai o a doua sarcina molara sunt foarte mici, in emisiunea respectiva erau femei care trecusera prin asa ceva si apoi avusesera sarcini normale si bebelusi sanatosi.

Imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat, lasa sa treaca un timp inainte de a hotari ce o sa faci in viitor.

Depresia - din experienta ti-o spun - nu e o solutie...

Te imbratisez, fie si virtual.

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput