FIV in Austria cap ( 5)-Germania cap (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

Cami30, draga mea, imi pare nespus de rau, plangi, descarca-te si iti doresc sa ai din nou puterea de a o lua de la capat cu mai multa forta si incredere ca vei reusi.
Elenada, dupa consultatia pe care o voi avea pe 30 sept, iti voi spune sa ma treci si pe mine pe listuta.
va sarut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Of, Cami, cate se pot intampla...
Multa putere, sfaturi nu stiu sa dau pt astfel de cazuri, dar as asculta la LucaLuca...

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Cami - deci nu mi vine sa cred ! iti doresc sa gasesti in tine puterea de a o lua de la capat ! imi pare tare rau pt tine si cuvintele par f. mici acum;

te pup si cand vrei sa vorbesti sunt aici !

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Cami ...trebuie sa iasa soarele si pe strada noastra...mai devreme sau mai tirziu...iese indotdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Cami din pacate cuvintele sunt goale acuma, dar sa iti dea Dumenzeu puterea sa treci peste sa iti revii si sa incepi un alt demers de a avea un bebik al vostru. Doamne ajuta!

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

cami, incredibil! imi imaginez prin ce treci. doamne, ce ghinion! ce durere. fii tare si incet, incet incearca sa te mobilizezi...
draga de tine,o intamplare cumplita, cumplita.
h.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Cami, imi pare asa de rau; trebuie sa fi tare acum si sa ai incredere ca pana la urma vei avea copilasul tau. Acum lasa-ti putin timp sa te refaci, apoi lasa deoparte regretele si lupta-te in continuare pentru ceea ce-ti doresti. Noi fetele care trebuie sa apelam la FIV pentru niste lucruri care pentru alte femei sunt atat de naturale suntem mai puternice decat oricine. Sunt sigura ca ai sa descoperi in tine dorinta de a reusi, puterea si curajul de a trece peste toate obstacolele si la final, chiar AI SA REUSESTI, pentru ca VREI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Elanada, Arina,Magduta, Hepilica, Fireyes
Pup toate fetele, dragele mele curajoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Fetelor am intrat sa va zic la revedere ne auzim miercuri.
Hepilica spor la injectat. mai ai putin si te trec la reusite.
Arina drum bun. poate ne intalnim la clinica.
Pup toate fetele

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Cami:

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput