Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri-9
Raspunsuri - Pagina 4
irlandeza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danangie [b]Scriu repede ca sunt in graba....IRLANDEZA uite ca nu mi-am dat seama ca bbi sunt pusi in ordinea asta. remediez imediat ce pot. Sau daca reusesti tu, poti modifica tu. |
dACA MA PRICEPEAM , POATE O FACEAM, DAR CUM NU MA PRICEP.......las pe altii mai in masura ca mine. Si apoi nu-i nici o urgenta, am mai scris, sunt doar piticii mei
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
Irene, FELICITARI,[flo] sa aveti parte de multe bucurii din partea ei. Sunt sigura ca e cel mai frumos si vesel copil. Si imi place numele tare mult, Dumnezeu sa va aiba in paza.
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
irlandeza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ninia81 Irlandeza, deja Paty are 8 lunisoare? Wow, dar ce repede mai trece timpul...mai aveti putin si impliniti 1 anisor! http://tt.lilypie.com/5JRSp3.png |
Da, e mare , 8 luni si aproape 3 sapt.Nici nu-mi vine sa cred. Cand ma uit la ea, arata ca un bebelus, dar parca se poarta deja ca un copilas.Si e foarte alintata
Las' ca ai sa vezi si tu, .......
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
elilov3 spune:
ninia sunt sigura de asta ai sa vezi
irlandeza ma tot uit la pozicile cu fetita ta frumoasa si nu imi vine sa ma dezlipesc din fata calculatorului, i-am arata si sotului....si el care nu ii prea plac fetitele a schitat un zambet in coltul gurii...ce fetita frumoasa ai tu sa iti traiasca sa va bucurati de ea ..imi plac mult cele de la 7 luni
32+Dimitrie
irlandeza spune:
Multumim frumos. Si tati ar cam fi vrut baietel,nu mi-a zis dar am simtit asta , dar din momentul in care a vazut-o nu i-a parut rau ca e fetita.Cred ca si daca era urata, noi tot frumoasa am fi vazut-o.
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
danangie spune:
Dupa ce amscris un mesaj de 1 km s-a sters asa tam nisam!!
Revin....
ALESSIO comoara mea, 07.06.2008
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
danangie spune:
IRLANDEZA nu e greu. Daca vrei te invat. Am vazut si eu pozele cu Patty si e un copil extraordinar de frumos. Albastru ochilor e superb! Sa va traiasca! Am vazut si ca ai braduti ca bradutul pe care mi l-am cumparat daunazi. Tu ii ai de mult? Vroiam sa stiu...iarna....rezista afara? Cate grade sunt la voi iarna? Si ai o priveliste faina....nu sunt blocurile ca aici: cur in cur.
ELILOV bine ca a mers totul bine la eco. Ai reusit sa-i vezi fatzuca? Ca noi niciodata nu am reusit ca statea mereu cu mainile facute pumni in fata. Cand vei naste? Vei naste natural? In rest? Cum te simti? Noaptea reusesti sa dormi?
NINIA da si stresul poate fi devina in cazul dereglarii. si eu il aveam destul de naspa ciclu....cand de 25 zile cand de 30 de zile...si cand am zis acest lucru doctoritei...mi-a zis ca asta nu-i ciclu neregulat......cine ii mai intelege pe docotrii astia? De exemplu acum primul ciclu mi-a venit la 28 zile, acum al doilea mi-a venit la 26 zile. Si poate am mai povestit de colega mea Francesca. A ramas gravida, a facut n teste si toate negative. Da da!! Erau negative. Pana cand s-a dus la doctor cam prin luna a 3-a sa vada de ce nu ii mai vine ciclu si cand colo era . Acum are un baietel. Poate ai si tu cazul colegei mele!
MUSETTE eu am purtat un fel de burtiera si tare bine ma simteam tare bine. si stiu ca si cumnata mea care a facut cezariana a purtat burtiera si i-a fost bine.Dar cum ii dai suplimentul? In biberon? Sau cu lingurita?
ALESSIO comoara mea, 07.06.2008
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
musettepink spune:
scriu repede ca piticul are cred colici
Danangie si eu am pus centura,cam la o saptamana dupa operatie si tare bine mi-a prins,mi-au trecut toate durerile,acum imi pare rau ca nu am pus-o din a doua zi dupa cezariana dar imi era frica sa nu apese operatie,deh piticii astia.Suplimentul il dadeam cu biberonul,cam 30 de mililitri dar acum de 3 zile ii dau numai san caci a inceput sa se produca lapte din greu,sper sa ma tina tot asa.
cristina ana ma bucur ca esti bine!
fug la pitic!!!!!Pupici la toata lumea!
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra