Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(81)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Miky-ea multumesc! La eco am fost luni, astazi am rezultatele la testul de glicemie provocata (am scris deja).

carmendu Casnicie indelungata si fericita!!

manumanu la mai mare! Ma tot gandesc la voi gravidutele cu gemeni... cum va simtiti voi cu suturi in dublu exemplar...! Doamene ce lupte in burtica!

BraveGirl

brie Si mie imi plac la nebunie sarbatorile de iarna! Sunt grozave!

eli felicitari pt. rezultatele bune! Suntem mai multe cu BB cu cravata . Si sunt si baietei... Probabil s-au gandit sa o poarte din timp, sa fie eleganti la nastere .

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Anes- ma bucur din suflet pt tine, ca la cate ai avut de trecut. Acum bucura-te de burtica, ca mai e putin si vine marea intalnire cu bebe!!!!

==========
Corina 29+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Babyzapi cum sa ma simt pe tocuri .."grozav" si cand ma gandesc ca acum 3-4 luni inca puteam alerga pe tocuri , pot merge si acum dar simt un disconfort sub burtica atunci cand pasesc , sper sa aprovizioneze magazinele cat mai repede cu cizme si botine ...totusi e friiiiig !!! nu mai e vara .

Criss 30+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

mai scrisesem un mesaj.... pt. fiecare cate ceva, dar cand am dat "trimite raspuns" s-a pierdut!!

Va multumesc fetelor ca ati fost alaturi de mine si ati sperat ca va fi bine. Si eu simteam asta pt. ca nu aveam antecedente de diabetici in familie si eu am fost o bebeloaica mare la nastere. Ca dupa aceea eram inalta si slabuta, este alta poveste!

33+

Mergi la inceput

Miky_ea fain de tot bancul

Criss 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Elilov felicitari pentru grasunel...
Azi m-am incumetat si am luat si eu pampers 1....hihi...ce mici sunt, in comparatie cu 5 cit poarta Bia!

Bianca Andreea
Larisa Elena32+
A M R numai 8 saptamini

Mergi la inceput

Eli si Anes felicitari pt. rezultatele bune de astazi si bine ca ati reusit sa va linistiti

Criss 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Eli ma bucur cu tine de vestile bune.......

Anes felicitari..........

Eu am fost la epilat ....si am obosit asa ca NU m-am mai dus la babyexpo....asa ca.....Ramo respira usurata.....Mai e si maine o zi de shopping....

Acum zac in pat cu ochii la voi

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 31+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Offf, mai Alexa eram curioasa ce-i pe acolo, daca se merita si cam cat dureaza sa vizitezi tot.Eu ajung sambata cu sotiorul si nu stiu cata rabdare o sa aibe...

Ramo 27+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

...adevarul e ca sambata ma astept sa fie fffff aglomerat...de aia am vrut sa ma duc de azi....nu mi-a iesit....maine pe la pranz...ca eu nu rezista psihic la agitatie de cumparaturi......si ma astept la o gloata de gravide nebune si spumoase ca mine...una mai ciufuta ca alta ....Credeti ca vanzatorii isi primesc sporuri de stres si periculozitate????...

Miky....

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 31+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 8 sapt

Mergi la inceput