Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(81)
Raspunsuri - Pagina 18
Amalia spune:
Miky super bancul!!![]()
Elilov ma bucur tare mult pentru vestile bune! Sa fie sanatos voinicul si tu la fel si sa va vedeti cu bine la termen!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
33+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Mirtha tot la servici? Te-a ajuns oboseala..
Concediu de odihna nu mai ai dreptul sa-ti mai iei pe anul asta?
si
33+
Luca Gabriel
anes spune:
Fetelor, intru mai intai ca sa va spun ca rezultatele la analiza glicemiei provocate SUNT BUNE!!!
Nu va mai dau cifrele, dar se vede clar cum scade glicemia dupa prima ora de la inghitzirea glucozei.
Diseara il sun pe dr. ecografist ca sa ii spun. Concuzia lui va fi ca BB ii mosteneste pe parinti, care au fost babani la nastere!

Acum va citesc....
33+ 
anes spune:
oceanborn
Multumesc mult pt. urari, sa dea DD!
Wndy am uitat sa iti spun ca bebelina ta este foarte draguta si falcoasa!
Eu am facut ecografia de trim. II la o varsta mai mica a lui BB si al meu nu este asa de falcos, iar la cea de trim. III nu mi-a mai dat poze 4 D
.
Andreyutza
LA MULTI ANI cu sanatate si bineinteles ce iti doresti acum cel mai mult... un BB frumos si sanatos!
babyzapi ce descriai tu referitor la senzatia aceea in timp ce stateai pe pat...si eu patesc (alea sunt contractii, probabil ti-au spus intre timp si fetele). Ti se intareste burta, se accelereaza bataile inimii si parca ai o senzatie ca te strange ceva de gat (este destul de dificil de descris). Important este sa nu dureze mult si nici sa nu fie dese. Citeam ca in trimesstrul III sunt din ce in ce mai dese astfel de manifestari.
Amalia
nici tu nu ai fost scutita de probleme, dimpotriva... ai facut amniocenteza pe care eu nu am facut-o. Tu macar te-ai linistit in privinta asta.
33+ 
Amalia spune:
Anes super vesti!! Ma bucur din suflet ca te-ai linistit si nu este nici o problema!
si
33+
Luca Gabriel
Miky-ea spune:
Anes felicitari pentru vestile bune!! Doamne ajuta ca e totul in regula!![]()
Burtici,ma bucur ca v-a placut bancul....![]()
![]()
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
brie spune:
anes, uffff bravo, bine ca te-ai linistit acum!
eli, felicitari pt grasunel.
33+
Androniki
Ramo2007 spune:
Mai fetelor, chiar cred ca Alexa cumpara tot de la Babyexpo...daca n-a intrat pana acum 
Ramo
27+ 
Puiutul meu scump