Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(81)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Cred ca va fi nebunie sambata...dar atunci are sotul timp... si cum eu nu mai sofez...trebuie sa stau dupa el
Ies acum ca vine si pun sa papam ca sa fac nani bine...dar sigur mai bag ceva pana ma culc pe la 11-12...mere acre la greu.

Ramo 27+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mai Alexa....pai e frumos? Noi toate te asteptam cu impresii si cand colo tu ne-ai tras teapa? Las ca ne vedem noi maine pe acolo...n-ai cum sa ma ratezi. O sa fiu aia cu bratele pline de lucruri si isterica sa nu se bage careva in fata ei. Urasc aglomeratia!!!!

==========
Corina 29+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Abia va astept si eu cu impresii si cumparaturi de la Babyexpo maine! Uf ce as mai veni si eu..dar n-am cum..pe langa ca sunt singurica cu David...luna asta a fost luna de rechizite...si tot ne-ar mai trebui o uniforma...deci mai bine nu vin sa-mi bag unghia in gat!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 33+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

anes- felicitari pentru rezultatul bun la glicemie. deci pana la urma suntem voi babani.
eli- ai vazut ca e totul bine. ma bucur pentru tine. sa fie intr-un ceas bun.

30+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

BUNA SEARA MAMICILOR SI GRAVIDUTELOR! OBERV CA SUNTETI F MULTE CARE ATI INCEPUT CUMPARATURILE PT BB SI VA INVIDIEZ PT CA EU AM SA INCEP SA LE FAC ABIA IN NOIEMBRIE DEOARECE SOTUL MEU SPUNE CA E PREA DEVREME SI CA AVEM INCA F MULT TIMP LA DISPOZITIE!BINENTELES CA NU MA-M LUAT IN TOTALITATE DUPA EL SI CA AM MAI CUMPARAT SI EU CEVA CD MAI INTRAM INTR-UN MAGAZIN DE COPII CA DE CINE POATE SA REZISTE TENTATIEI?!
POLIASIMARC SAU MARIO

evl p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

poftiti la CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Anes felicitari pentru rezultatul de la analiza glicemiei.... super veste ... bine ca nu mai esti nevoita sa faci alte analize.....Super...........

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 26+
AMR 14 saptamani

Mergi la inceput