Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(81)
Raspunsuri - Pagina 15
oceanborn spune:
Eli , nu ma fa...ca dau atacu', arata tare bine.....acum serios, dupa cat timp se acresc muraturile ? le-am pus acum 2 saptamani..
Ramo
, ma amuz cand citesc ceea ce scrii..orice scrii tot la mancare ajungi![]()
29+
Thomas
Miky-ea spune:
eli,da tare harnicuta mai esti...
...esti o adevarata gospodina!
...cred ca vin la tine sa mananc...
...
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
carmendu spune:
ocean- multumesc pentru urari. sa ne ajute DD sa ne iubim si peste 20 de ani asa cum ne iubim acum. noi suntem impreuna de 17 ani. ne-am cunoscut in liceu si domnul meu a avut curaj sa ma ceara de nevasta dupa 14 ani ![]()
eu as vorbi mai mult despre mancare,sa ne mai largim si noi universul culinar, da' mi-e teama ca fac pacate pe aici.
ca daca ar fi dupa mine, e as manca doar carne cruda (prosciuto), peste crud, vita in sange, branza imputita si alte lucruri neortodoxe si incompatibile cu sarcina.
30+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
BraveGirl spune:
Am aparut si eu asa mai tarzior....de...cine era treaza azi noapte la 3?
Andreyutza-
Asteptam tortul si bauturica!
Aseara am stat cu husbandul cateva ore pe amazon.com sa vedem ce mai cumparam pt bebelina.
Eu de anl trecut m-am lenevit si nu mai pun nimic. Inainte puneam gogosari, castraveti, ardei copti, vinete...acum nimic, nimic.
==========
Corina
29+ 
My baby
Albumul meu
cata_myky spune:
hallo
ne-am trezit si noi.mult mai dormim.deci inca o cezariana programata.credeam ca numai dr meu are ceva cu mine si vrea sa ma taie asa de placere.hihi.
of cum trece timpul si uite cum ne trezim mamici.abia astept.dar cred ca o sa imi doresc sa fie inapoi in burtik daca o fi un BB oracaitor noaptea si nu o sa pot dormi.dar asta e vin apoi si satisfactiile.fetele care mai au puiuti stiu mai bine.
33+
Man-Dat Christian
AMR 4 sapt
oceanborn spune:
Carmen, macar tu ai gusturi mai ...shic... eu am innebunit, daca s-ar putea as manca in fiecare zi paine cu untura si cu castraveti murati, nu stiu de unde poftele astea ..untura mai mancam acasa , destul de rar dar nu cu castraveti murati...oricum pt mine a fost tot timpul o "delicatese" ca nu am pe nimeni la tara asa ca mancam cand primeam cate un borcanel.....si aici...m-am tot gandit la untura asa ca m-am dus si am luat de la magazinul romanesc...ma abtin cat pot sa nu exagerez cu ea dar tot la ea mi-e gandul...
29+
Thomas
BraveGirl spune:
Eli, Anes - tin pumnii! Va asteptam cu vesti bune!
Alexa cred ca e in extaz acum la Baby Expo. De abia astept sa ajung si eu.
==========
Corina
29+ 
My baby
Albumul meu
cata_myky spune:
eu nu pun nimic la borcan.poate doar pe dota vreo 6 sapt duma ce nasc.
nu stiu cum si ce sa fac si nu o am pe mama linga mine.asta e o sa maninc cind merg acasa in romania pt botez ce a pus mama.cred ca nici sarmale nu fac anul asta ca nu s-a anuntat nimeni la masa de craciun deci vom fi doar noi 3 si nu are rost sa gatesc de nebuna cum se face in romania.asta e mi-as dori dar nu am pt cine.
33+
Man-Dat Christian
AMR 4 sapt
carmendu spune:
buna untura cu o ceapa sparta cu pumnul pe masa.
nesanatoasa untura.![]()
30+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA