Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(81)
Raspunsuri - Pagina 16
brie spune:
Bonjour fetele burticoasele
diana, sunt bune filmuletele, multumim. Mai "fura" cand poti si ai timp.
amalia, multumim mult asemenea si voua va doresc !
anes, sunt curioasa de rezultatul analizelor. HAI ODATA....
carmendu, multi ani inainte fericiti. A fost emotionant acum 3 ani, dar sa vezi cum va fi acum Craciunul si ce senzatie de implinire vei avea cand veti impodobi bradul pt bebelus.
Offfff cat imi plac sarbatorile de iarna
sa-mi miroasa in casa a fel si fel de bunatati pregatite, sa simt miros de brad ...mmmmmm....de abia astept.
eli, mamaaaaaaa dar stiu ca esti o gospodina desavarsita. Si mie imi place sa bucataresc dar din pacate sau din fericire habar nu am sa pun muraturi. Din comoditate probabil pt ca stiu ca mama are mereu cate o rezerva de muraturi si de tot felul si pt noi.
Fetelor voi ati mai vorbit sunt convinsa de sute de ori pana acum, dar ma puteti ajuta cu un raspuns si pe mine? Nu stiu unde sa caut in capitolele anterioare despre saltele din fibra de cocos. Unde as putea gasi sa cumpar si cam care este pretul?
Baby expo pana cand este deschis.....pana sambata cumva?
33+
Androniki
criss703 spune:
Ceau fetele
intru si eu putin de la servici.
Andreyutza La multi ani ! Un bebe sanatos si frumos 
Babyzapi si eu tot cu colanti sunt azi imbracata si cu cizme cu toooc 
, am cautat in disperare cizme cu toc jos sau botine si gasesc doar sandaleeeee
ca de ' ..e miezu verii , am niste nervi 
Chestia cu respiratul o patesc si eu , simt ca nu pot respira complet si ma trec niste transpiratii reci iar pulsuuuuuulll ohohoo .
Madutza_bra eu am niste colanti cu care ma simt f. bine iar elasticul e mai lat si moale (nu cat sa cada de pe mine
) , eu tot port sub burta , nu suport peste burta nimic elastic .
Wndyctygirl chiar reusite pozele bebelinei tale , si mai si zambeste ![]()
Criss
30+
http://community.webshots.com/user/criss703
Ramo2007 spune:
Oceanborn, orice as face tot la mancare ajung...nu stiu unde incape atat...
Alexaaa...asteptam vesti de la Babyexpo...sa nu cumperi tot, sa mai gasim si noi zilele urmatoare.
Chestii pt. iarna...am pus doar vinete si ardei copti, muraturi o sa cumparam.
Ramo
27+ 
Puiutul meu scump
oceanborn spune:
Fetelor cam la cat timp dupa nastere se face botezul?
Cata_micky, in ro faceti botezul? noi nu suntem ortodocsi niciunul asa ca am decis sa-l botezam aici.vor veni parintii , fratii si cativa prieteni plus prientenii de aici. oricum fiind primul bebe din ambele familii si eu fiind prima care a dat tonul la bebei in gasca de acasa toti sunt curiosi si nerabdatori sa-l cunoasca pe bebe si in plus mai avem de inaugurat si casa noua...asa ca il scutim pe pitic de un drum si de o schimbare brusca de temperatura si cine vrea vine cine nu...sa fie sanatos. oricum va fi un botez restrans la un mic restaurant..
29+
Thomas
carmendu spune:
brie- nu prea s-a vorbit despre saltele. au fost cateva tentative, dar de fiecare data s-a sfarsit cu trimiteri la "parintii intreaba, parintii raspund".
parerile sunt oricum impartite intre cele de cocos si cele tip relaxa. deci fiecare cum decide.
eu am cumparat una de cocos de la babyconfort.ro. am dat 299 roni. am fost chiar la ei in showroom si o aveau pe stoc. 140x70. nu stiu cat de buna e. o incercam. daca se strica, asa cum am auzit, ca exista posibilitatea in timp sa se deformeze, o sa o schimbam cu una tip relaxa de la domusflex. om vedea.
nu stiu cat de adevarat este ca poate respira copilul prin cea de cocos si ca este mai putin expussa acarienilor in comparatie cu cele de buret sau arcuri.
acum eu stau sa ma intreb, voi chiar credeti ca la baby expo o sa fie reduceri mari?!?!?
30+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
Ramo2007 spune:
Nu cred ca exista o regula pentru botez.Am o prietena care si-a botezat amandoi copiii la 3 saptamani dupa nastere.
Noi am hotarat ca vom face botezul pe 7 februarie, vroiam pe 14 dar ne-am gandit ca mai toata lumea petrece cu perechea de Sf. Valentin...si apoi o sa fie Lasata Secului si se intra in post...asa ca ramane 7.
Ramo
27+ 
Puiutul meu scump
brie spune:
carmendu, merci mult pt raspuns. Inca nu m-am decis in privinta saltelei. Habar nu am ce sa cumpar. Nu cred ca sunt reduceri dar intrebam din curiozitate. As fi tras o tura si pe acolo sa imi mai clatesc ochii, nu neaparat pt saltele.
33+
Androniki
Ramo2007 spune:
Carmendu, nu stiu daca vor fi reduceri mari, dar cred ca ceva va fi...e bine ca sunt toate in acelasi loc si putem face comparatii.Noi, de exemplu nu ne hotaram asupra carutului, vroiam Trio de la Graco, dar m-am uitat mai bine si nu prea-mi place landoul de la el...asa ca il voi studia cu atentie la expozitie.
E bine ca nu mai alergam de colo colo le gasim pe toate intr-un loc.
Ramo
27+ 
Puiutul meu scump
monicus spune:
oceanborn de obicei (ortodox)botezul se face la doua luni dupa nastere...dar nu mai devreme de o luna jumate.. dpinde acum cum vei gasi sa rezervi la restaurant si depinde si de starea copilului... Daca este agitat(a) este bine sa faci mai devreme... nu te opreste nimeni...
Dar preferabil. dupa 40 zile ca s apoti intra in biserica.. tu ca femeie..
La 40 zile dupa nastere trebuie sa te duci al biserica sa iti citeasca preotul.. si numai dupa aceste 40 zile poti face botezul.
| Citat: |
| citat din mesajul lui oceanborn Fetelor cam la cat timp dupa nastere se face botezul? Cata_micky, in ro faceti botezul? noi nu suntem ortodocsi niciunul asa ca am decis sa-l botezam aici.vor veni parintii , fratii si cativa prieteni plus prientenii de aici. oricum fiind primul bebe din ambele familii si eu fiind prima care a dat tonul la bebei in gasca de acasa toti sunt curiosi si nerabdatori sa-l cunoasca pe bebe si in plus mai avem de inaugurat si casa noua...asa ca il scutim pe pitic de un drum si de o schimbare brusca de temperatura si cine vrea vine cine nu...sa fie sanatos. oricum va fi un botez restrans la un mic restaurant.. 29+ Thomas |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
26+AMR 14 saptamani
babyzapi spune:
Criss si cum te simti cu tocuri in picioare?
Si eu am cautat ghetutele alea de mi-a venit rau...peste tot numai sandale, iar in putinele locuri unde aveau cateva cizme toate erau cu toc.
Isabela
fericita 30+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru