Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Buna burtici,

nu am mai scris in ultimele zile, dar v-am citit. Voiam sa va zic ca am fost aseara la gimnastica pt gravidute si m-am simtit tare bine. Programul este de o ora si sunt exercitii pt picioare, spate, maine si exercitii de mobilitate. M-am simtit tare bine dupa asa ca m-am gandit sa impartasesc aceasta experienta cu voi.

Astept ziua de maine sa mergem si noi la eco (desi nu am reusit sa imi fac programare sper sa ma strecor cumva printre programari) si apoi sa fac o vizita la baby expo.

Va pup

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

32 s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

babizapy iubita nu nu este atac de panica..pur si simplu datorita fundului uterin ridicat apare aceasta problema de respiratie..incearca sa stai pe o perina cat mai ridicata..ai sa vezi ca se mai diminueaza senzatia...la mine asa a trecut
Diana ref la magne b6 se iau 6 pastile pe zi in 2-3 reprize asa scrie pe prospect eu cred ca iau 2 maxim 3 si asta daca simt eu nevoie...deci sunt cumintica
papica e pe foc fierbe, la fel si ciorbica si.....ma ia cu calduri...sa scoata cineva biciul sa il puna pe mine ca stresez si saracul bb-e
32+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Buna dimineata,burtici!
Andreyutza,La multi ani minunati,sa fii sanatoasa,fericita si iubita si sa-ti tii puiul la piept(la termen)!
Fetelor,sunteti foarte active noaptea...m-am distrat f tare citind postarile voastre..
Oauuuuuuu...mai e o luna si Cata_miky si Brie va veti tine puii in brate!
Madutza_bra felicitari pt vestile de la eco!!
Anes si Eli va tin pumnii pentru astazi la echo sa veniti cu vesti bune!O sa fie bine,o sa vedeti!
Alexa esti tare haioasa...vad ca-ti prieste sarcina...tine-o tot asa..Cat despre vergeturi,nu te mai gandi!Eu am pe si cand le-am vazut m-am ...dar asta e ...pt puii nostri trecem peste orice.
Va salut pe toate si va urez o zi frumoasa,plina de optimism si incarcata cu vesti bune!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

andreyutza- la multi ani. sa ai o zi frumoasa. sa vina bebe atunci cand trebuie si sa fie sanatos.

ce discoteq aseara!
brie- frumoasa declaratie de dragoste pentru sotul tau.
noi ieri am implinit 3 ani de casatorie si mi-am amintit ce zi emoitionana a fost pentru noi ziua aia.

anes- hai cu rezultatele de la glicemie.

30+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

fetele cu emotie in scris anunt cel de-al 1000 mesaj de baut pt toata lumea
miki-ea si eu am pe sani am avut de la prima sarcina si vad ca acuma s-au adancit si mai mult..e mai sensibila pielea cred..nu merge nici o crema acolo, nici un ulei...asta e
va placut exprimarea papica e pe foc la fel si ciorbica...vruiam sa scriu dulceata vai de creierii mei
32+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Elilov mersi mult pt raspuns chiar ma gandeam ca speriata nu sunt de nimic ... intr-atat incat sa am atacuri de panica ...offff...trimite-mi si mie o portie de dulceata ca asa mi-ai facut o poftaaaaaaa

Isabela fericita 30+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Carmendu la cat mai multi ani impreuna va doresc!In curand va aduce barza si cadoul
Eli da' ai avut activitate la pus de toate in camara...am intrat si eu in randul gospodinelor constiincioase anul asta si am pus conopida cu ardei rosu si gogonele pt prima oara in viata mea...de atunci in fiecare zi ma uit la borcanele mele cu mandrie si sunt f curioasa daca o fi ceva de capul lor...

29+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Hellooo,

Andreyutza, La multi ani, sanatate, sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos si frumos!
Am aparut si eu, somnoroasa ca de obicei la ora asta.Am fost la piata si acum ma pregatesc sa fac de papa.
Aseara am mancat pe la ora 19 si m-am culcat la ora 23 si am dormit un pic mai bine.De obicei mancam cu vreo ora inainte de somn si ma intorceam in pat ca un urs, cu toate ca nu sunt prea mare.
Azi, la piata, m-am imbracat cu un hanorac de-al lui barbata-miu...sambata abia astept sa merg sa cumpar cate ceva.

Ramo 27+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Andreyutza, la multi ani!!! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de bb!

Am schimbat si noi semnatura!! Eu nu am mari noutati, stau cu bebeii cand pe spate, cand pe stanga... Azi-noapte s-au tot ”foit”... la un moment dat am vazut cum s-a intors unul din ei, cu burtica cu tot... Asa ca am dormit cu pauze, dar bine.

eli, si eu vreau dulceata!

manu 27+ +

Mergi la inceput

babyzapi trimit o portie prin e-mail nu spun de care dulceata ca fac pe acilea pacate
oceanborn anul acesta din contra am fost o lenesa bb-e a dictat sporul muncii anul acesta ...pana acuma la mine trebuia sa fie camara plina anul acesta decat 2 randuri am umplut...sa vezi ce chitai la iarna ..cat despre muraturii tai..pe ele ce mai stai eu am grija de fiecare data cand fac ceva sa pun si intr-un borcan mic ca stiu eu ca ma roade curiozitatea si pofta si la cateva zile dau atacul
32+Dimitrie

Mergi la inceput