Gravidute si mamici de Timisoara (20)
Raspunsuri - Pagina 9
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui serbanica Fancy sa nu iti fie frica sa folosesti nici serul nici ambroxolul.Vad ca dr a zis bine nu mai mult de 3 zile provoaca si dependenta dar usuca mucoasa nazala,ambroxol e pt tuse si merge foarte bine.Iti spun din experienta ca doar asta am lucrat 2 ani de zile pina la sarcina.Bv pt dr la care ai fost ca ti-a zis de ser unii medici nu spun si rau fac.Felicitari pt botez sa iti creasaca fetita mare sa ii faci si nunta si sa te bucuri de ea! Eu azi am 8 ani de casnicie si bebe meu aseara a zis sa facem un chef asa ca nu m-a lasat deloc sa dorm,abeea astept sa scapam de colici.Miine avem 6 saptamini si venim in Tm sa mergem la dr la control. |
La cati mai multi ani fericiti!

mihaser spune:
| citat din mesajul lui Fancy eu azi deja am folosit-o de 4 ori ca nu stiam ce sa ii mai fac, se infundase rau..... maine poate merg si eu cu ea la urgente... botezul l-am facut in Piata Crucii, e un preot acolo care ne-a si cununat si pe care eu il indragesc (Petras) iar botezul la restaurant Pathos despre care cred ca ti-am zis, parca ai si fost acolo,nu?; super mancare, jos palaria.... Lucia & Iulia, 31.07.2008 |
Felicitari pentru mica voastra crestinuta cu nas infundat!
Si noi am avut ambroxol picaturi...nu e cine stie ce...asa mi s-a parut.
Otilia ce tort fain a avut Laur...si Cri a avut asa la 2 ani!
dyanira spune:
Si noi suntem super infundati!Sper sa nu racim ca tare greu mai respiram mai ales noaptea!
Fancy ma bucur ca a fost ok la botez!
Serbanica veniti cu bb cu tot la Timisoara?La dr Murariu mergi la control?Sa imi spui si mie cum a fost.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Fancy spune:
fetele, noi saptamana asta luam ser efedrinat pt nasuc si ambroxol pt tuse; saptamana viitoare , marti, ar trebui sa faca vaccinul de 2 luni. il mai face sau se decaleaza programul de vaccinari? Voi ati avut situatia?
sau decide medicul???!!!!
Lucia & Iulia, 31.07.2008
elatim spune:
Fancy ,
la noi cind vine dr. sa-i faca vaccinul mai intii il consulta pe Victor si daca e ok face vaccinul .Mi-a zis ca a avut o fetita de aceeasi virsta cu noi pe care a aminat-o ca avea rosu in git .
Elatim si Victor 13.05.2008
otim spune:
| citat din mesajul lui _irina_ Otim nu se poate merge la ea decat cu trimitere de la doctorita de familie? Eu m-as duce "suplimentar" la ea si nu cred ca smulg o trimitere acolo. fericita de - Andreea |
ba da dar la cabinet , tot trebuie sa o suni pentru programare pe mobil ca de cate ori am fost acolo tot lume multa era si lua dupa programari si in plus costa (nu mai stiu cat am platit noi cred ca 50 ron anul trecut )
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
otim spune:
Mihaela multe
si mult calm , eu va admir ca nu stiu cum m-as descurca mai ales ca si noi suntem doar cu noi -- trei , ca nu am dormit o saptamana sau ca nu ma simt bine nu conteaza de copil trebuie sa am grija ...etc asa ca iti trimit din gandurile mele bune (sunt in toane bune azi
) si apropo de tort care din cele doua
ca noi am sarbatorit de trei ori ![]()
Fancy felicitari pentru crestinarea Irinei
, iar pentru vaccin medicul ii face un consult inainte de vaccin si daca e sanatoasa ii face vaccinul , daca mai e un pic racita atunci amana medicul vaccinul pentru o data viitoare .
serbanica
in cinstea voastra si la multi multi multi ani fericiti si de acum inainte 
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
pussi spune:

stiti vreo cresa-gradinita(stat/privat) ok care sa-mi ia Tustele la 1 an si 10 luni? Ma interez pt. sept. 2009 cand va trebui sa le dau.
multumesc de raspunsuri
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
elatim spune:
Ceau fetele ,
Sunt in cautare de scaun de masa pt Victor ,puteti sa-mi recomandati ceva ?
Elatim si Victor 13.05.2008

- Andreea