Gravidute si mamici de Timisoara (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Fancy nu cred ca ii face vaccinarea,chiar daca i-a trecut.Noi asa faceam la lucru decalam vacinarea la copii bolnavi si in covalescenta.
Dya la Dr Murariu am fost la control ca el m-a operat si e totul Ok,am intrebat daca pot sa ma apuc de fitnes si mi-a zis ca da.Nu am fost cu bebe a stat sora mea cu el.
Va multumesc pt urari si ginduri bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Am facut si noi vaccin...avem 6200 de gr si 62 de cm...Fancy Eli a facut 4 luni pe 19 si io pe 1 i-am facut vaccin...se poate amana, mai ales daca e racita...Fetele apropos de vaccin...mi-a zis de ca alea gratuite nu-s bune, dar nu le da voie sa spuna...Peste 2 luni o sa bage gratuit Pentaxim...Noi acum am dat 1,9 mil pe el.

Pussi la Cristi la gradi a primit o fetita de 1 an si 8 luni...eu pe el l-am dus la 2 ani...E Chip si Dale pe str Haga nr 3...E in zona Aradului - Lipovei...Daca vrei poti sa mergi sa vb cu directoarea.

Oti la ala cu circul ma refeream...am avut si noi asa la 2 ani.
Multumesc pentru gandurile bune. Cred ca in weekend venim la zoo...poate va vedem pe acolo...S-a bagat taxa?

Fetele va pup ca am de facut curat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

stiti vreo cresa-gradinita(stat/privat) ok care sa-mi ia Tustele la 1 an si 10 luni? Ma interez pt. sept. 2009 cand va trebui sa le dau.

multumesc de raspunsuri

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

ciao.nu stiu in ce zona stai dar eu stiu ca la varsta asta ti le-ar primi la:
- cresa si gradi de stat-pe mures in calea sagului, langa scoala
- cresa/gradi Cordiana, pe ranetii, intre rebreanu si porumbescu
- cresa/gradi in Mircea cel batran
- cresa undeva in Circumvalatiunii
- cresa in Lipovei

daca vrei, ma interesez de ceva contacte; imi spui tu.
oricum, sa te grabesti si sa faci rezervare de pe acum daca nu e tarziu deja....asa am auzit ca e full peste tot....

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput

fetelor, mersi de raspunsurile cu vaccinul

irina, eu merg la dr Boangiu Daniela, pe Inului, langa piata doina; pana acum imi place de ea dar....e cam prin concediu (eu cand am venit din maternitate era in concediu, am asteptat o saptamana; acum cand am avut problema asta e in concediu si a lasat in locul ei o studenta in anul 4-5.....). Ce sa zic, nu e vina ei ca atunci cand am avut eu probleme ea a fost in concediu:0, merita si ea, doar e om. dar deocamdata sunt multumita, e ok

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Salut!

Am facut si noi vaccin...avem 6200 de gr si 62 de cm...Fancy Eli a facut 4 luni pe 19 si io pe 1 i-am facut vaccin...se poate amana, mai ales daca e racita...Fetele apropos de vaccin...mi-a zis de ca alea gratuite nu-s bune, dar nu le da voie sa spuna...Peste 2 luni o sa bage gratuit Pentaxim...Noi acum am dat 1,9 mil pe el.

Pussi la Cristi la gradi a primit o fetita de 1 an si 8 luni...eu pe el l-am dus la 2 ani...E Chip si Dale pe str Haga nr 3...E in zona Aradului - Lipovei...Daca vrei poti sa mergi sa vb cu directoarea.

Oti la ala cu circul ma refeream...am avut si noi asa la 2 ani.
Multumesc pentru gandurile bune. Cred ca in weekend venim la zoo...poate va vedem pe acolo...S-a bagat taxa?

Fetele va pup ca am de facut curat.

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Mi-a zis si mie pediatra ca o sa bage gratuit din astea care se platesc momentan. Doamne ajuta:). oricum, eu cred ca o s ail platesc pe asta de 2 luni.... cat cost, chiar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

miha, fancy mersi de raspunsuri....stau in Modern... as vrea ceva aproape si cu program pana la 18...Din ce am studiat eu cea mai aproape ar fi pe Paciurea... dar are program pana la 16:30 si cea de pe Lipovei care, am citit pe un forum, e saracacioasa...asta la stat. La privat ar fi pe Lipovei 2 Children Care, tot de la mamici stiu, care pt. program pana la 19 costa 1000 RON... o scot din calcul si Gimini, costa 800 RON... dar nu stiu daca mai negociaza pt. 2 si cat.....

daca aveti info suplimentare va astept...

pupici

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

ola fetelor,
ce mai faceti? Imi era dor sa intru sa mai vorbesc cu voi,dar cu printesa mea care nu sta deloc locului si se catara pe un vede ca se poate nu mai am timp de nimic.Acum am dus-o la maicamea si sunt mai libera.
Mihaser imi pare rau pt micuta Eli am si eu pe nepoatamea care tot asa face cu fratiorul ei.
pussi ce pot sa zic eu stiu de children care acolo i-am tinut ziua lui Giulia dar ce pot sa zic sunt f profesionisti si se ocupa f mult de copii,cunosc si pe cineva care are copilul acolo si e f incantat ,dar intradevar e destul de scump dar ca si gradi e fff frumos si primesc de cand merg in picioare.Am vizionat si eu mailul cu pozele tustelor tale sunt f frumoase si f finute.
Anka?ce mai faci?

Intentionez si eu sa pun pozele de la studiou cu Giulia acum sa vad daca reusesc.

va pup pe toate fara exceptie!

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput

am reusit sa pun poze sper sa mearga.

http://communtity.webshots.com/album/567620963bpT/qq

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/album/567620963bpT/qq

Mergi la inceput