Gravidute si mamici de Timisoara (20)
Raspunsuri - Pagina 11
alexi22 spune:
http://community.webshots.com/user/camii24
daca nici acum nu merge ma las de meserie ,poate ma ajutati voi maine.
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
alexi22 spune:
yupi ,yupi a mers .
Gata m-am desteptat ,hai ca va las ca am umplut destul pagina cu incercarile mele esuate .vise placute la toate .
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexi22 yupi ,yupi a mers . Gata m-am desteptat ,hai ca va las ca am umplut destul pagina cu incercarile mele esuate .vise placute la toate . mami de giulia rebeca 13.08.2007 |
Se vad pozele...sunt super! la ce studio ati mers?
Fancy eu am luat vaccinul direct de la medic si a fost 190 ron...Sa i-l cumperi ca nu faci rau!
Pussi eu am intrebat si la Cristi la gradi...a zis ca primeste de la 2 ani cu conditia sa pape mancare gatita...Aici costa 7 mil pana la 16 30 si cred ca 8 mil pana la 18 30...
La gimminni faceau reduceri ptr al doilea!
Cea de stat din Lipovei nu ti-o recomand...eu stau chiar vis-a-vis si se poarta urat cu astia mici...urla la ei de aud eu de la 3
Pe paciurea e ok...poate poti sa platesti pe cineva sa ia fetitele de la gradi...cred ca ti-ar iesi mai ieftin.
Noua ne ies incisivii centrali jos
Va pup!
elatim spune:
MIHA ,e super gradinita unde merge Cris ,am vazut site-ul ,eu stau in sagului ,deci trebuie sa cautam ceva in zona.Simbata a scris in agenda de o gradinita ce s-a deschis pe Martirilor ,Maldini junior ,de atunci parca am innebunit ma uit numai dupa gradinite ,desi in 2 ani cred ca am timp sa caut,in situatia in care o sa ma descurc cu cei 600 ron de la statul roman .Deja ii ies dintii lui Eli?
FANCY ,gradinita Cordiana e chiar linga mine ,crezi ca e ok ,stii mai multe despre ea? Am vazut ca stii despre gradinite ,stii ceva de gradinita barbi de pe ulpia traiana ,pe site scrie f. fain .
Elatim si Victor 13.05.2008
Fancy spune:
| citat din mesajul lui elatim MIHA ,e super gradinita unde merge Cris ,am vazut site-ul ,eu stau in sagului ,deci trebuie sa cautam ceva in zona.Simbata a scris in agenda de o gradinita ce s-a deschis pe Martirilor ,Maldini junior ,de atunci parca am innebunit ma uit numai dupa gradinite ,desi in 2 ani cred ca am timp sa caut,in situatia in care o sa ma descurc cu cei 600 ron de la statul roman .Deja ii ies dintii lui Eli? FANCY ,gradinita Cordiana e chiar linga mine ,crezi ca e ok ,stii mai multe despre ea? Am vazut ca stii despre gradinite ,stii ceva de gradinita barbi de pe ulpia traiana ,pe site scrie f. fain . Elatim si Victor 13.05.2008 |
cordiana e super ok, am o prietena care are fetita acolo; si nu e f scumpa
despre barbi nu stiu nimic....
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Fancy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaser
Se vad pozele...sunt super! la ce studio ati mers? Fancy eu am luat vaccinul direct de la medic si a fost 190 ron...Sa i-l cumperi ca nu faci rau! Pussi eu am intrebat si la Cristi la gradi...a zis ca primeste de la 2 ani cu conditia sa pape mancare gatita...Aici costa 7 mil pana la 16 30 si cred ca 8 mil pana la 18 30... La gimminni faceau reduceri ptr al doilea! Cea de stat din Lipovei nu ti-o recomand...eu stau chiar vis-a-vis si se poarta urat cu astia mici...urla la ei de aud eu de la 3 Pe paciurea e ok...poate poti sa platesti pe cineva sa ia fetitele de la gradi...cred ca ti-ar iesi mai ieftin. Noua ne ies incisivii centrali jos Va pup! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
miha, mie prima data mi-a zis ca o s acoste 270 ron, apoi ca 245 ron....
cum se cheama vaccinul?:) Nu le cumpara de la acelasi distribuitor?
Lucia & Iulia, 31.07.2008
elatim spune:
FANCY ,merci mult de informatie .Vaccinul se cheama Infanrix hexa ,eu am platit la pediatra 218ron ,dar daca ti-e ti-a zis ca costa 245 ,nu e mare diferenta intre dr. si farmacie ,unde e 252ron (iar daca-l cumperi dintr-un lant de farmacii ,mai ai discount de 5% ,deci tot mai ieftin decit la dr.)
Elatim si Victor 13.05.2008
otim spune:
| citat din mesajul lui mihaser Salut! Am facut si noi vaccin...avem 6200 de gr si 62 de cm... Oti la ala cu circul ma refeream...am avut si noi asa la 2 ani. Multumesc pentru gandurile bune. Cred ca in weekend venim la zoo...poate va vedem pe acolo...S-a bagat taxa? Fetele va pup ca am de facut curat. Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Ai deja o adevarata domnisoara acasa , bravo voua .Mi-ar face chiar foarte mare placere noi iesim asa dupa masa dupa 17 (ca avem orele de somn ) , iar ultima data cand am fost noi in vizita nu se platea inca la intrare . Intrarea e pana la ora 19 30minute .
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
dyanira spune:
Salutare !
Ne-am intors si noi de la dr de la controlul de 1 luna.Andrei are 4850 g si 58,5cm .Eu zic ca e ok nu e super dar e ok.
Pediatra ne-a spus ca facem vaccinul gratuit, acuma lamuriti-ma si pe mine ce se intampla.Eu i-am spus ca stiu ca se cumpara dar ea a zis sa il cumpar daca nu am ce face cu banii ca e gratis.Probabil ma gandesc eu ca e vorba de un vaccin mai prost si astea cumparate sunt mai bune nu?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Octavia75 spune:
Buna tuturor, stiu ca nu e aici locul unde trebuie sa intreb, dar la subiectul "bagajul pentru spital" nu am vazut pe nimeni din Timisoara.
Asadar, intrebarea mea este cam ce trebuie si ce nu trebuie in bagajel la spitalul Odobescu. Am DPN prin 21.10.2008 si voi naste cu dr. Nedal.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Multa sanatate bebicilor si mamicilor si bafta burticilor.
37+
Octavia75 & bebe mic