Gravidute si mamici de Timisoara (20)
Raspunsuri - Pagina 12
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Salutare ! Ne-am intors si noi de la dr de la controlul de 1 luna.Andrei are 4850 g si 58,5cm .Eu zic ca e ok nu e super dar e ok. Pediatra ne-a spus ca facem vaccinul gratuit, acuma lamuriti-ma si pe mine ce se intampla.Eu i-am spus ca stiu ca se cumpara dar ea a zis sa il cumpar daca nu am ce face cu banii ca e gratis.Probabil ma gandesc eu ca e vorba de un vaccin mai prost si astea cumparate sunt mai bune nu? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR Dya eu pot sa jur ca nu sunt bune vaccinurile gratuite...vor fi bune din noiembrie cand le inlocuiesc...eu te sfatuiesc sa cumperi ori Infarix ori Pentaxim...Nu te lua dupa dr...chiar nu stiu cum poate sa-ti spuna ca e la fel de bun cel gratuit...Numai eu stiu cati copilasi am vazut neneorociti de la astfel de vaccinuri. Sincer...sa nu-ti para rau de bani! Ela si in Sagului e o gradinita ok pe Musicescu...stiu ca are si bazin de inot. Fancy noi am facut Pentaxim si de aia a fost mai ieftin...probabil 2 mil si ceva e pretul ptr Infarix hexa...difera producatorul. Amandoua sunt bune! Dar din noiembrie va fi gratis Pentaxim...Totusi poti sa faci acum Infarix si dupa sa continui cu Pentaxim...Daca faci din asta nu se poate continua cu cel romanesc gratuit...pe care ei se jura ca il scot! Oti noi venim duminica la zoo ca e nu stiu ce ziua animalelor de la 11...Poate dati si voi o tura! Va pup! |
dyanira spune:
Miha merci
.Acuma nu stiu ce sa zic ca noi o sa facem vaccinu in noiembrie dupa 15 noiembrie.Va fi inlocuit pana atunci sau nu?Ca daca nu eu sunt hotarata sa il cumpar.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
serbanica spune:
Eu am sa fac vaccinul de la stat pt ca am experienta cu el si la cel cumparat nu isi reactile asa puternice dar tot fac.Poate nu sunteti deacord cu mine dar am vazut copii care nu fac reactii la cel gratuit si copii care au facut reacti la cel cumparat.
otim spune:
Octavia75 de ce crezi tu ca nu e locul ?? eu zic ca ai nimerit exact unde trebuie
asa e fetele din
?? noi cu drag te primim printre noi daca tu doresti binenteles . Am vrut sa-ti trimit email un lung sir de "necesitati" pentru bagaj dupa care m-am ghidat eu (l-am trimis si pe emailul comun in cazul in care vrea cineva sa-l consulte ). Ca sa-l scriu aici e mult asa ca trimite-mi PM adresa ta de email .
Mihaela multumesc de informatie in primul rand ca habar nu aveam de ea desi stau aici aproape , categoric vom iesi si noi la plimbare duminica pe la 11
.
Referitor la vaccinuri noi le-am facut pe cele de stat la recomandarea doctoritei noastre , stiam de cele cu plata dar nu m-au convins . Am si inteles la tv ca anul acesta se va si schimba programa de vaccinuri (mai actualizata ).
Si inca o problema --- mi-am bagat nasul la EMAILUL COMUN --- si vreau sa anunt pe cele care erau pasionate de "loteria britanica " sau cea "irlandeza " ( am pus in ghilimele pentru ca nu cred ca erau cele adevarate ) ca le-am sters toate cele 70 si ceva de mesaje . Am facut foldere noi cu POZE (unde am pus toate emailurile de poze ) si CARTI (unde sunt multe carti referitor si despre bebe , diversificare , etc. ) ca sa putem emailurile pentru/despre noi .
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
otim spune:
am mai uitat ceva :
pentru cine este interesat exista pe net Petitie: "Refacerea Parcului Copiilor din Timisoara" la adresa
http://www.petitieonline.ro/petitie/refacerea_parcului_copiilor_din_timisoara-p64841048.html
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
_irina_ spune:
mamici, burtici si pitici,
Abia astept sa ne facem si noi mari si sa ne intalnim. Acum suntem inca mici si nu suntem prea incantata cand iesim afara, se lasa tot cu plansete si urlete. E asa dulce, ii tremura barbita cand plange si are o figura atat de trista... daca nu as sti ca o scot numai la plimbare si e ceva inofensiv as zice ca ii fac cine stie ce chestie nashpa si rea.
fericita de
- Andreea
bebeMaitra spune:
Salut, fetele!
N-am mai dat pe aici de ceva vreme, ca e chiar ultima suta de metri si nu prea mai fac nimic decat sa zac in pat -- sunt imeeensa
. Marti facem 40 de saptamani, si bebelina inca n-a coborat, desi e cu capul in jos, sta bine si se ingrasa.:) Are deja 3500 g ![]()
Octavia75 bine ai venit printre noi!! In afara de ce-ti spune oti despre bagajel, poti sa dai o fuga la maternitate la Odobescu, e afisat acolo tot ce tre sa ai cu tine obligatoriu, inclusiv ce acte iti trebuie. Recomand sa nu uiti ceaiul de lactatie din bagaj. Nu e cel mai esential, dar...
Va pup pe toate, o sa anunt evenimentul... :)
39+ cu
Maitra Magdalena
cristina_nagy spune:
Ciao mamici si bebelici!
Am facut si noi 4 lunisoare!!! Am inceput sa papam banana si suntem incantate.. bine mai dureaza pana ne obisnuim cu lingurita si cu fratiorul care urla ca vrea el cu lingurita fetei... hi hiii dar ne descurcam ca suntem mari!!!
Vaccinul inca nu l=am facut ptr ca Bea are mucisori si mai amanam putin.
Apopos de vaccin si eu sunt ptr schema privata si nu cele de stat.
Si lui Alex i=-am facut infarixul si cand nu am gasit infarixul, i-am facut pentaxim si a fost ft ok. Si si la Bea vreau tot asa sa fac.
Cami sa va traiasca Giulia! e o scumpete.
Cred ca nu la noi sunt facute pozele. Parca eu stau in Anglia? sau incurc eu ??? ups!!!
Miha deja dintiori? si noi balim la greu si schimbam la haine de innebunim dar oare deja dintisori? se vad deja ??? sau?
Lui Alex i=a iesit primul dinte la 10 luni-incisivul central sus!!!!!!! si apoi cei 2 centrali jos si apoi iar sus...
Pupici muuuulti
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
cristina_nagy spune:
Octavia, bun venit! Nastere usoara si bebe sanatos!
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
cristina_nagy spune:
Bebe Maitra iti tinem pumnii!!! mai putin!!! esti pe ultima suta de metri!

Nastere usoara si bebe sanatos!!! 

Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008