Gravidute si mamici de Timisoara (20)
Raspunsuri - Pagina 13
mihaser spune:
Fetele a iesit dintsoru` ![]()
Bebe Maitra o sa nasti natural? Wow cw mare e bebelina...Itit tinekm pumnii. 
Dar parcul copiilor parca e intr-un program de refacere...cred ca o sa-l refaca o data cu navigatia pe Bega...adica in 2010.
Va pup!
Fancy spune:
Ciao,haideti la cafeluta, sunt cu ea langa mine:). Miroase super...
Octavia, bun venit, bb sanatos, frumos si mancacios:)
bebemaitra, cam asa eram si eu, aceeasi situatie...:). Am nascut in sapt 41.....
fetele, in leg cu indemnizatia.....Concediul meu de maternitate se termina in 25 noiembrie. As vrea sa-mi depun actele de pe acum, sa ma scap o data de asta. Se poate sau e un anumit termen, cateva zile/saptamani inainte?
mersi, va pupic
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Octavia75 spune:
Fetelor, va multumesc pentru primirea calduroasa.
otim multumesc inca o data pentru e-mailul cu cele necesare.
bebeMaitra, nastere usoara si multa sanatate tie si bebelinei.
La ultimul control am aflat ca bebeloiul e de fapt bebelina, spre imensa satisfactie a lui tati (care de fapt, inca de la inceputul sarcinii stia el ce a "plantat") dar si a lui mami. Mai importanta este, la urma urmei, sanatatea, decat sexul bebeului.
Daca mai este valabil ma inscriu si eu pe listuta burticilor viitoare mamici cu DN. 02.08.1975, UM. 15.01.2008, DPN. 21.10.2008, spitalul Odobescu, dr. Nedal
37+
Octavia75 & bebe mic
elatim spune:
FANCY ,in legatura cu indemnizatia ,printre actele ce trebuie sa le ai la dosar exista si o adeverinta care trebuie completata de cei de la resurse umane ,ei nu ti-o pot completa decit dupa ce le-ai trimis ultimul concediu medical;deci daca pe 01.11.2008 obtii ultimul concediu de la med de fam il trimiti la tine la servici impreuna cu aceea adeverinta ca sa ti-o completeze .Mie mi-au cerut si copie dp. certificat de nastere copil si copie dp buletinul meu .
Fancy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elatim FANCY ,in legatura cu indemnizatia ,printre actele ce trebuie sa le ai la dosar exista si o adeverinta care trebuie completata de cei de la resurse umane ,ei nu ti-o pot completa decit dupa ce le-ai trimis ultimul concediu medical;deci daca pe 01.11.2008 obtii ultimul concediu de la med de fam il trimiti la tine la servici impreuna cu aceea adeverinta ca sa ti-o completeze .Mie mi-au cerut si copie dp. certificat de nastere copil si copie dp buletinul meu . |
draga mea, mersi. ma surpinde...ca tocmai am vb cu resursele si mi-au completat deja adeverinta, cica aveau ele model .......O sa intreb totusi ca poate ma duc cu actele si ma intorc aia de la primarie inapoi. bine ca mi-ai spus, mersic:)
Lucia & Iulia, 31.07.2008
cristina_nagy spune:
Miha, pupici lui Eli ptr dintzoman!!! sunteti tari!!!!!Si noi balim la greu dar nu stiu cand o sa se intample minunea.
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
cristina_nagy spune:
Ank, ce face puiutul tau? mai are muci? ca noi inca ne luptam cu muciiiii
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_nagy Ank, ce face puiutul tau? mai are muci? ca noi inca ne luptam cu muciiiii Cristina Alex 20.02.2006 Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex |
de data asta nu sunt asa ca data trecuta... sunt foarte putini ..si din fericire tot asa fara febre si alte minuni

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
cristina_nagy spune:
Ft bine Raul!
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
mihaser spune:
neata!
Oti
ptr curatenia de toamna din mailul comun! Din pacate nu am mai venit duminica era vremea de kk...Vroia tati pe la 5 sa-l ia pe cri la zoo dar nu l-am lasat...si duminica seara si aseara a tusit pana a vomitat tot ce a papat saracu`....ii dau si sirop si spongia d6 si nimic...o sa merg sa ii iau si formula 17 si de luni ii dau.
Despre vaccinuri faci cum crezi...si eu i-am facut lui Cri pe primul de 2 luni din ala gratuit si nu a avut nimic...Chestia e ca nu e grozava compozitia vaccinului...nu protejeaza pre bine impotriva bolilor pe care trebuie sa le previna si au efecte secundare destul de nasoale...La mine la tara 2 copii au picioare stramba de la un vaccin...O fata s-a operat si abia la 20 de ani a putut s mearga normal si pe un baiat abia acum il opereaza pe la 23 de ani...Nu pot sa-ti spun ce traumatizati sunt saracii...toata copilaria sa ai hadicapul asta! De asta eu as da oricat sa fac un vaccin deloc...o alta solutie ar fi sa nu le faci deloc...dar iarasi e riscant...Mi-a fost frica sa imi asum riscul...asa ca vaccinurile straine au fost solutia de compromis.
Cristina lasa ca ies ei dintisorii...A papalit Eli Hipp de morcov iar sucul ala de mar si struguri ii place la nebunie...De sapt viitoare ii bag supa de legume.
Ank bine ca sunteti ok! 
Fancy la dosar pe langa adeverinta iti trebuie si copie dupa cererea de intrare in cic...eu de 2 ori am uitat de ea...cred cae mai complicat sa depui inainte...eu zic sa incerci sa depui exact atunci...banii oricum vin abia dupa 2 luni...
Va pupacim! Aprpos daca vedeti prin oras o fiesta care merge haotic...c`est moi! E musai sa-l iau pe Cri cu masina de la gradi...