Gravidute si mamici de Timisoara (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui Octavia75

Fetelor, va multumesc pentru primirea calduroasa.
otim multumesc inca o data pentru e-mailul cu cele necesare.
bebeMaitra, nastere usoara si multa sanatate tie si bebelinei.
La ultimul control am aflat ca bebeloiul e de fapt bebelina, spre imensa satisfactie a lui tati (care de fapt, inca de la inceputul sarcinii stia el ce a "plantat") dar si a lui mami. Mai importanta este, la urma urmei, sanatatea, decat sexul bebeului.

Daca mai este valabil ma inscriu si eu pe listuta burticilor viitoare mamici cu DN. 02.08.1975, UM. 15.01.2008, DPN. 21.10.2008, spitalul Odobescu, dr. Nedal

37+

Octavia75 & bebe mic

Bine ati venit! Si eu am patit asa la a doua sarcina...bebe era de fapt bebelina si dupa 20 de sapt am aflat...
Referitor la bagaj...incearca sa nu-l faci prea voluminos...ca la vizita trebuie sa-l ascunzi in dulapior...mai fac dr scandal ca sunt prea multe genti...O sa-ti mai aduca rudele pe parcurs ca iti trebuie...Telefon sa ai sa dai comanda!

Mergi la inceput

Poze noi aici!

PS Ank va pregatiti de party?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

neata!

Va pupacim! Aprpos daca vedeti prin oras o fiesta care merge haotic...c`est moi! E musai sa-l iau pe Cri cu masina de la gradi...

multumim ca ne-ai prevenit ...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Poze noi aici!

PS Ank va pregatiti de party?

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

pupici la grasunica.... dar m-a distrat tare "patul " lui Cristi din biblio
Ne pregatimm... ne pregatimmmm sa vedem cum va fi.. Nu imi vine sa cred ce mare e puiul meu... face si el un anisorrr peste exact 10 zile

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Acolo erau asezate cartile lui...le-a datjos pe toate si si-a facut un culcus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Buna dragele mamici si viitoare mamici!

N-am postat de mult dar am tot citit ce ati scris pe aici. Astept sa intru in concediu si promit sa fiu mai activa Din 13 oct nu mai merg la lucru. Iuuuupiiii. Intr-un fel imi pare rau ca las copilasii in clasa a II-a dar, pe de alta parte, raman cu bebita meu. Toata ziua ma intreaba copiii daca maine mai merg la scoala sau cine va fi noua lor invatatoare... E greu dar... va fi bine.

Mi-am facut constiincioasa bagajelul dar as vrea sa va intreb unde este afisata lista aia la Odobescu? Cred ca mihaser spunea ceva de ea.

Nu mi-am schimbat semnatura dar am intrat in saptamana 33

Va pup

28+ viitoare mamica de Vlad Andrei

Asa_crestem_noi

Mergi la inceput

Roxy sarcina usoara! Ce bine ca intri in concediu...lista e de la Oti...o sa o posteze ea ptr tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ciao!

Noi papam deja cereale Orez cu roscove de la Nestle si ne plac tare mult. E a treia zi si si=a mancat bebelina toata portia desi e bolnavioara saraca.
A inceput marti noaptea sa tuseasca si ieri a fost doctorita la noi si are laringita. Luam Ambroxol si Nurofen si suntem pe trecute. Adica deja nu prea mai tuseste decat mai rar. SUntem tare norocosi. Dar cel mai mult ne=am speriat ca are un timpan inflamat si putin rosu si mi=a fost frica sa nu faca otita, asa ca am stresat=o si cu picaturile de urechi si nas si aspirata non stop. Deja cand aude aspiratorul plange saraca. offf ca imi vine sa mor.
In rest e tare cumintica si se joaca toata ziua (cand nu doarme!!!)

Alex merge la gradi pana la 12 si uite asa ne petrecem noi timpul.

Va pupam pe toate si pe toti bebeii!!!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Cristina snatate maxima micutei! Si a mea e mucioasa, dar o scot pe afara...marti am fost la mall, ieri in botanic, azi am luat-o pana la gara sa iau niste colete externe...Saptamana viitoare mergem la toti doctorii sa rezolvam toate pb!

Sanatate maxima copilasilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Octavia75 mai am vrut un lucru sa-ti spun "pusculita" (pentru ca ma gandesc ca vei avea la tine si bani si telefon ) te gandesti cam pe unde ai sa o porti pentru ca ar fi bine sa fie in permanenta asupra ta , nu de alta dar am avut o "colega " care a ramas si fara sutien si fara bani (le tinea sub perina ) .

Mihaela nici noi nu ne-am dus pentru ora 11 , eu copilul de vant il protejez cat pot ca face imediat rosu in gat , in schimb ne-am dus dupa ora 17 si nimic nici macar o urma sau un desen pe joc nu am vazut .Iar la email ma scotea din minti cele 70 mesaje cu castigatori la loterii , eu sper ca nu am scos pe nimeni din pepeni cu asta . Imi place cum ai facut poza cu calendarul e super .

Roxyn nu e o lista pentru Odobescu , ci doar o lista dupa care m-am ghidat eu luata de la mamicile de iulie-august 2007 unde eu mai scriu . Lista am trimis-o si pe emailul comun sau daca imi trimiti adresa ta de email prin PM iti trimit cu draga inima .

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput