Gravidute si mamici de Timisoara (20)
Raspunsuri - Pagina 15
bebeMaitra spune:
Salut fetele si multumesc de incurajari! Asa mare e balerina mea, si teoretic o sa nasc natural si fara anestezie :) Asta e
N-am nici un fel de contractie..nici un semn ca ar vrea sa iasa.
Maine mergem la control ca e nenea doctorul de garda la spital..poate imi zice sa raman 
Roxyeu ziceam de lista afisata la Odobescu. E la Maternitate (langa Colegiul Banatean), cum intri pe usa. Poti intreba si portarul, sau sa te lase sa mergi pana la Internari la maternitate (cu burtica ta sigur n-o sa te intrebe mai multe), tre sa intri si sa urci vreo 30 de trepte, si acolo mai e o lista, inclusiv cu actele care sunt necesare la internare si pt eliberarea certificatelor pt bebe. La acte eu mi-am notat doar ce imi trebuie mie, asa ca acolo nu te pot ajuta - la mine e altfel pt ca nu sunt maritata si copilul nu va fi recunoscut. Lista cu bagajelul ti-o pot spune asa cum e ea afisata. La internare sunt necesare: 2 camasi de noapte, 1 capot, papuci, sapun, prosop, vata, tifon, cana, lingura, furculita, cutit, hartie igienica.
Evident ca o sa ai nevoie de mult mai mult de atat, asa ca ia-te dupa ce zice Oti, dar astea sa ti le pui neaparat.
Multa bafta!![]()
Meli
40+ cu
Maitra Magdalena
Roxyn spune:
Multumesc mult bebeMaitra. Voi merge intr-o zi pana acolo sa vad de acte.
As mai avea o nelamurire. In buletin, eu am alta adresa decat cea la care locuiesc, nu in Timisoara. Dupa nastere, asta are vreo importanta la intocmirea certificatului de nastere? Va trebui sa mearga sotul la primaria din localitatea respectiva?
Va multumesc si va pup 

32+ viitoare mamica de
Vlad Andrei
Asa_crestem_noi
otim spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebeMaitra Salut fetele si multumesc de incurajari! Asa mare e balerina mea, si teoretic o sa nasc natural si fara anestezie :) Asta e Maine mergem la control ca e nenea doctorul de garda la spital..poate imi zice sa raman ![]() 40+ cu Maitra Magdalena |
deci

la incalzire din seara asta si maine le punem la treaba 

si pentru maine si mult curajLaurentiu Ovidiu
Otiliei
Roxyn spune:
OOOOO! BebeMaitra mic te asteptaaaaaam...
32+ viitoare mamica de
Vlad Andrei
Asa_crestem_noi
bebeMaitra spune:
Multumim, multumim.. dar stam bine la mami in burtica (mai degraba burtoc). Atata m-a zapacit nenea doctoru' ca sigur vine mai repede, ca e fetita..ca o asteptam in primele zile ale lui octombrie..
Si azi mi-a zis ca nu e nici poveste de dilatatie cat de mica, si cum nici nu am contractii, ne pregatim sa o lasam sa mai stea.. zice Dr. ca pana pe 17 sa stau linistita chiar daca asta inseamna ca trecem peste termen 

Dar eu sunt imeeensa deja..unde mai pui bebelina..
Vai de capu' meuuuu! ![]()
cristina_nagy spune:
Miha multa sanatate bebelinei!!!!!!!!! pupici de la noi
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
cristina_nagy spune:
Fetelor uite asta e lista care eu am avut=o ptr spital si ce imi trebuia sa cumpar de la farmacie.
Am pus-o exact cum o am eu salvata.
Apropos de liste sa stiti ca eu am liste ptr orice, adica concediu la munte, concediu la mare, delegatii, strainatate... si mai multe ( hi hiii)
Deci :
LISTA SPITAL
BILET TRIMITERE Doctor
ACTE
ADEVERINTA SERVICI
SLAPI
HALAT
CAMASI
PIJAMALE
SUTIEN ALAPTAT
SOSETE
ATERNUTURI
PERINA MICA
HARTIE IGIENICA
SERVETELE UMEDE – CUTIE
SERVETELE
PROSOAPE BUCATARIE ROLA
COSMETICE
PROSOAPE + mici
PASTA + PERIUTA DINTI
DE PRINS PARUL
LABELLO
PIEPTENE + oglinda
SAPUN LICHID- sticluta mica
COMPRESE STERILE
GARMASTAN
FASE CU VATA
TAMPOANE ALWAYS
TAMPOANE SANI
DICLOFENAC SUPOZITOARE
SUPOZITOARE CU GLICERINA
POMPA SANI
SCUTECE PATURICA
LENJERIE
TACAMURI
BURTIERA
APA
Pampers
Body-uri -5
Costumase - 5
Paturici
Manusi?
Babetici
Caciulite subtiri
FARMACIE – de cumparat
Supozitoare cu glicerina
Supozitoare Diclofenac
Spirt
Ceai Hipp- nou nascuti
Ser Fiziologic
Vata
Fase tifon
Betisoare cu opritor
Ceai alaptat Hipp
Garmastan
Comprese sterile
Scutece paturica
Pampers
Servetele umede cu musetel
Sper sa va fie de folos!!! ca mie mi=a fost la 2 bebei !!!
Pupici
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
cristina_nagy spune:
Roxyn nu are importanta ca pe certificat scrie locul nasterii Timisoara si nu adresa. Si eu aveam alta adresa cand am nascut si nu a fost nici o problema.
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
Roxyn spune:
Multumim mult cristina pentru listuta. Ne este de folos. Constat ca mai trebuie cate ceva...
Legat de adresa din buletin, "nu a fost nici o problema" in sensul ca nu ai umblat pe la primaria localitatii respective pentru intocmirea actelor?
32+ viitoare mamica de
Vlad Andrei
Asa_crestem_noi
cristina_nagy spune:
Nici o chestie in plus Roxyn
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008