Gravidute si mamici de Timisoara (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Probabil or fi Andreea si Eli mai baietoase!

Fetelor in viata mea e tot o tragi-comedie...Cristi ieri mi-a dat-o jos din pat pe Eli...Imi vine sa mor...Abia ma abtin sa nu-l bat cand face tot felul de tampenii...Niciodata nu am fost consecventi cu pedepsele si isi permite orice...Acum i-a adus tati un tir si i-am zis ca daca o mai bate pe Eli i-l iau...si pe bune ca o sa i-l iau ca nu mai suport sa-l vad cum da in ea.

Serbanica ti-am vazut minunea in poze...Ma duc sa-l vad si pe Laur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Dragele mele stie careva sa imi spuna ceva de dr Zabos Dorinela am vazut nr ei pe prima pagina si as vrea sa merg cu puiul meu la un control orl ca mi se pare ca respira destul de greu.A fost cineva la ea?Oare pot sa merg cu un bb atat de mic?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Dya ce bine ca ai intrebat... Eu am fost cu Andreea la ORL cand avea cam o saptamana, nu cred ca e problema de varsta.
As merge si eu pentru inca un control, nu cred ca strica. Cu audiometria nu stiu de la ce varsta se poate face, dar controlul nu are de ce sa aiba probleme.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Dragele mele stie careva sa imi spuna ceva de dr Zabos Dorinela am vazut nr ei pe prima pagina si as vrea sa merg cu puiul meu la un control orl ca mi se pare ca respira destul de greu.A fost cineva la ea?Oare pot sa merg cu un bb atat de mic?

Diana

Noi am fost la ea . Laurentiu avea atunci cam doua luni . Tot pe tema ca nu respira copilul bine . Din pacate nu am mers la ea de la inceput . Pentru acest lucru iti iei trimitere de la medicul de familie si mergi la policlinica pentru copii ( nici nu te costa nimic ) in cladirea din dreapta (acolo unde sunt pictati frumos peretii si nu urci la etaj ) . Da-i un telefon doctoritei pentru programare dar specificai ca e vorba de policlinica . Audiometria o face la cabinet si aici costa . Ca doctorita mi se pare OK , adica daca te intreaba multe si iti explica multe si stie cum sa se comporte cu un copil .
Daca ti se pare du-te si verifica ( asa am procedat eu de fiecare data )si ai sa te miri cum instinctul matern iti da o lectie (pentru ca nu prea te inseli ).

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ciao, fetelor
Miha, saraca Eli:)

fetelor, mergeti la control la orl, nu cred ca e pb de varsta.....

noi ne-am botezat sambata; Iulia a fost foarte cuminte, nu a plans deloc,nici macar cand i-a turnat paharul cu apa in cap:).

dar cred ca ne-am ales cu un inceput de raceala: are nasul infundat, mucisori, abia respira, tuseste putin....Cum dr noastra este in concediu (sper disperarea mea), am fost la o dr pe aleea chisodei aseara si a zis ca nu e nimic grav, ne-a dat ser fiziologic efedrinat (doar 3 zile ca produce dependenta), ambroxol pt tuse (4-5 zile) ;;i-am mai luat apa de mare Marimer si am luat Batista Bebelusului desi imi era frica dar e de super ajutor...Voi de ziceti de serul asta si de ambroxol, le cunoasteti?
batista bebelusului cat de des se poate folosi?

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Fancy noi folosim batista bebelusului de 2 ori pe zi si e ok.Noi aseara am fost la orl la luis turcanu la urgenta si se pare ca totul e ok doar ca e infundat el si are polipii putin mai mari ne-a dat niste picaturi si spray Humex si sa revenim miercuri sa ne mai vada.
Felicitari pentru botez.La ce biserica si la ce restaurant ati facut?

Diana

Mergi la inceput

eu azi deja am folosit-o de 4 ori ca nu stiam ce sa ii mai fac, se infundase rau.....
maine poate merg si eu cu ea la urgente...

botezul l-am facut in Piata Crucii, e un preot acolo care ne-a si cununat si pe care eu il indragesc (Petras) iar botezul la restaurant Pathos despre care cred ca ti-am zis, parca ai si fost acolo,nu?; super mancare, jos palaria....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Fancy sa nu iti fie frica sa folosesti nici serul nici ambroxolul.Vad ca dr a zis bine nu mai mult de 3 zile provoaca si dependenta dar usuca mucoasa nazala,ambroxol e pt tuse si merge foarte bine.Iti spun din experienta ca doar asta am lucrat 2 ani de zile pina la sarcina.Bv pt dr la care ai fost ca ti-a zis de ser unii medici nu spun si rau fac.Felicitari pt botez sa iti creasaca fetita mare sa ii faci si nunta si sa te bucuri de ea!
Eu azi am 8 ani de casnicie si bebe meu aseara a zis sa facem un chef asa ca nu m-a lasat deloc sa dorm,abeea astept sa scapam de colici.Miine avem 6 saptamini si venim in Tm sa mergem la dr la control.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui serbanica

Fancy sa nu iti fie frica sa folosesti nici serul nici ambroxolul.Vad ca dr a zis bine nu mai mult de 3 zile provoaca si dependenta dar usuca mucoasa nazala,ambroxol e pt tuse si merge foarte bine.Iti spun din experienta ca doar asta am lucrat 2 ani de zile pina la sarcina.Bv pt dr la care ai fost ca ti-a zis de ser unii medici nu spun si rau fac.Felicitari pt botez sa iti creasaca fetita mare sa ii faci si nunta si sa te bucuri de ea!
Eu azi am 8 ani de casnicie si bebe meu aseara a zis sa facem un chef asa ca nu m-a lasat deloc sa dorm,abeea astept sa scapam de colici.Miine avem 6 saptamini si venim in Tm sa mergem la dr la control.

mersi, serbanica, o sa le folosesc cu incredere

multumim si de urari:). ani multi fericiti si voua impreuna.
eu am si uitat sa merg la control dupa 6 sapt:), o sa merg sapt asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Otim nu se poate merge la ea decat cu trimitere de la doctorita de familie? Eu m-as duce "suplimentar" la ea si nu cred ca smulg o trimitere acolo.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput