Gravidute si mamici de Timisoara (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

multumesc mult fetelor pentru raspuns

25+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Am fost azi cu Eli la Tepeneu...I-a facut si eco de sold...din fericire acolo nu are nimic...dar o sa stea cu piciorusul drept in gips 3 saptamani, apoi o saptamana pauza si mergm la control peste o luna. S-ar putea sa mai fie nevoie de inca 3 saptamani de gips dupa. Daca mergeam cu ea mai devreme ar fi stat decat o saptamana cu el in gips...dar deh...cine a stiut.

Va pup! Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

BebeMaitra nastere usoara!!Sa ai incredere ca totul va fi bine!
Ank ce mare e deja bebelina ta!Felicitari!
Mihaser dar ce are Eli la piciorus?Si noi suntem suspecti de talus din spital chiar daca piciorul s-a vindecat complet ne-am programat la dr Boia ca sa ne vada.Sper sa nu ne puna in ghips.
Noi suntem destul de bine, putin raciti iar dr ne-a prescris un antibiotic dar sa luam doar daca facem febra.In rest nici un tratament ca cica suntem prea miciDoar desfundat nasucul si atat.Eu ma asteptam sa primim un tratament dar...Voi ati primit ceva tratament pt raceala daca aveati doar 6 saptamani.
Si inca ceva cat au tinut colicii la voi?Sau sa intreb altfel de la ce varsta au fost bebeii vostrii mai linistiti?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Am fost azi cu Eli la Tepeneu...I-a facut si eco de sold...din fericire acolo nu are nimic...dar o sa stea cu piciorusul drept in gips 3 saptamani, apoi o saptamana pauza si mergm la control peste o luna. S-ar putea sa mai fie nevoie de inca 3 saptamani de gips dupa. Daca mergeam cu ea mai devreme ar fi stat decat o saptamana cu el in gips...dar deh...cine a stiut.

Va pup! Noapte buna!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

offf Miha ce rau imi pare...si noi am stat pana la 4 luni tot in gips cu pauzele de o saptamana intre ... dar la noi a fost urat de tot piciorusul intors

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Si daca tot e trecut de 12 si suntem in 17 octombrie.... dau pentru ca feciorul meu are un anisor ...imi dau lacrimileeee

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

LA MULTI AAANIIII!!!!! Raulito!!!!

Sa cresti mare si voinic!!! Sa fii sanatos si sa-i faci pe parintii tai mandri de tine.

Iti cantam "LA MULTI ANI!!"

34+ viitoare mamica de Vlad Andrei

Asa_crestem_noi

Mergi la inceput

La multi ani Raulito! Sa cresti maresi sa o iubesti pe surioara!

Noi o sa avem amandoua piciorusele in ghips!

Asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

acum un an aparea aici cam pe la capitolul 8 un mesaj si anume am nascut un baietel de 3500 g si 51 cm este vorba de Raul

Sa cresti mare si cuminte,
Multi ani de-acu-nainte
S-ai parte de fericire
Sanatate si iubire,
De tot ce-i mai bun pe lume
De la mine ganduri bune
S-ajungi 100 de ani
Mult noroc si LA MULTI ANI!

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Ank unica mare intalneala de aici pe care o stiu eu a fost exact in ziua in care eu mergeam la spital sa nasc , nici nu stiti ce mult m-am gandit la voi in ziua respectiva asa printre .... contractii , si mie mi-ar face mare placere sa va cunosc .

Mihaela cred ca va fii o perioada mai grea , dar ganditi-va ca e mai bine asa si nu o sa se chinuie fata mai tarziu si ca astea patru saptamani au sa treaca repede repede repede ...

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Fetele luni mergem la kinetoterapie...nu cred ca punem gips. Dya o sa te tin la curent cu ce facem...Mai bine incepeti si voi gimnastica medicala...cu cat mai devreme cu atat mai bine!

Octavia75 nastere usoara!

Va pup!

Mergi la inceput