Gravidute si mamici de Timisoara (20)
Raspunsuri - Pagina 21
dyanira spune:
LA MULTI ANI! Raul sa fii sanatos, cuminte si sa o iubesti mult pe surioara ta!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui otim acum un an aparea aici cam pe la capitolul 8 un mesaj si anume am nascut un baietel de 3500 g si 51 cm este vorba de Raul Sa cresti mare si cuminte, Multi ani de-acu-nainte S-ai parte de fericire Sanatate si iubire, De tot ce-i mai bun pe lume De la mine ganduri bune S-ajungi 100 de ani Mult noroc si LA MULTI ANI! ![]() Laurentiu Ovidiu Otiliei |
multumesc... asta a fost sms care l-am trimis acum un an lui Pussi cam pe la ora asta... ca l-am nascut la ora 22.05
... Doamne cate emotiii...Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui otim Ank unica mare intalneala de aici pe care o stiu eu a fost exact in ziua in care eu mergeam la spital sa nasc , nici nu stiti ce mult m-am gandit la voi in ziua respectiva . Mihaela ![]() ![]() ![]() cred ca va fii o perioada mai grea , dar ganditi-va ca e mai bine asa si nu o sa se chinuie fata mai tarziu si ca astea patru saptamani au sa treaca repede repede repede ...Laurentiu Ovidiu Otiliei |
asa e otim... atunci ne-am intalnit toate... dupa ne-am intalnit tot pe perechi.... Dar si acum am prietene de aici de pe forum... Am intalnit niste fete minunate atunci...
... dar lasa ca ne intalnim noi din nou toate...Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Fancy spune:
Fetelor, va salut si va pup pe toate, mamici, burtici....
Ank, la multi puiutului, sa creasca mare si voinic:)
nastere usoara pt ...cine naste curand:):):)
miha, sper ca e bine eli........
iata ce am gasit pe net:
-Indemniza#355;iile mamelor care au stat acas#259; în acest an nu vor cre#351;te de la 1 ianuarie 2009 pentru c#259; venitul cumulat în 2008 nu permite acest lucru, a declarat, ieri, ministrul muncii, familiei #351;i egalit#259;#355;ii de #351;anse, Mariana Câmpeanu.
- Nu toate indemniza#355;iile mamelor cresc în 2009
Societate - NewsIn
(citeste alte articole de acelasi autor »)
Indemniza#355;iile mamelor care au stat acas#259; în acest an nu vor cre#351;te de la 1 ianuarie 2009, pentru c#259; venitul cumulat în 2008 nu permite acest lucru, a declarat ieri ministrul muncii, familiei #351;i egalit#259;#355;ii de #351;anse, Mariana Câmpeanu. Potrivit proiectului de lege adoptat miercuri de deputa#355;i, persoanele care au intrat în concediu pentru cre#351;terea copilului primesc, pe o perioad#259; de doi ani, o indemniza#355;ie lunar#259; de 600 de lei „sau, op#355;ional, în cuantum de 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni“.
Nu mi se pare corect, pt ca si voi ati contribuit la buget candva si dopar e clar ca veti mai contribui...De ce dracu fac ei diferentierea asta???????? Nu inteleg, iar ma revolt si le scriu, cu toate ca nu cred ca rezolv ceva; sper sa revina asupra deciziei....
va pup pe toate inca o data, sanatate si numai bine,nu prea am timp:):),intelegeti voi........
Lucia & Iulia, 31.07.2008
mihaser spune:
Salut!
Lavinaia Sandru a spus ca trebuie sa se calculze pe baza veniturilor dinainte de nastere...ar fi aiurea sa ia in considerare lunile de indemnizatie, insa nu m-as mira
...Fetelor protestati daca va avantajeaza legea noua...pai asta e discriminare!
Cu Eli o sa merg la fizioterapeuta luni sa vedem ce facem...as prefera sa faca 6 luni gimnastica decat 2 luni de gips...O sa i se atrofieze muschii si nu vreau sa o chinui...
Marti mergem la Boia sa repetam eco TF...sper sa nu mai aiba probleme! Ieri a facut bungee...de 2 ori era sa se duca in cap...am prins-o la timp...Atata se misca melcu`..are o viteza!
Va pup!

Otiliei