Gravidute si mamici de Timisoara (20)
Raspunsuri - Pagina 19
elatim spune:
Draga ROXYN ,
nu stiu cum se calculeaza salarul pt cele 126 zile ,pot sa-ti spun ca eu am luat mai mult de 85% din media salarului pe ultimele 12 luni ,cred ca nu se ia impozit ,nu ma pricep ,dar am luat ~ la fel ca si cind eram la lucru ,intr-o luna chiar mai mult; iar cu contractele pe care le ai cred ca cel mai potrivit ar fi sa suni la ITM ,cu siguranta te vor lamuri ,sa stii exact la ce sa te astepti.
MIHA ,ce iti fac copilasii ?sunt mai bine?
ANCA felicitari pt bebelina mare si frumoasa ,o sa ai cel mai frumos cadou de sarbatori .
CRISTINA ,sa-ti traiasca fotomodelul ,cred ca ne-am intilnit la modex saptamina trecuta la raionul de caciulite ,Alex nu ma lasa sa iau o caciulita pt Victor .
OCTAVIA si BEBEMAITRA ,nastere usoara si bebei sanatosi si mincaciosi
FANCY ,pe unde esti ? haide sa sarbatorim pt legea mamicilor .
Va pup pe toate si pe copii
Elatim si Victor
mihaser spune:
Roxy o sa ti se ia in considerare toate veniturile ptr indemnizatie! Ptr cele 126 de zile nu stiu.
Ela sunt ok...maine termina tratamentul cu antibiotic! 
Poze noi!
bebeMaitra spune:
Fetelor, multa sanatate la copilasii raciti 
Nu mai stiu cine zicea un nr de mobil pe aici..sa va trimit un sms cand apare balerina (va fi cel tarziu marti, cred, ca nenea doctoru a zis sa vin luni cu bagaj cu tot sa ma interneze, daca pana atunci nu se intampla nimic). Deci pana marti o sa stim cu toatele ce si cum s-a aratat! ![]()
Va pupic pe toate, sarcina usoara in continuare la burtici, si cred ca voi mai intra pe aici cand o sa ajung inapoi de la spital...
Meli
ttenzika spune:
fetele si eu sunt in risc maternal si la risc maternal se da 75%,din salariu,dar pot spune ca in mana am luat cu aproape 2 milioane mai mult decat eram la munci,cred ca nu se mai trage atat CASS,si alte tampenii
apropo v-am m-ai intrebat stiti cumva ceva de medicul Ahmad de la odobescu,are cabinet pe lipovei ![]()
25+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ttenzika fetele si eu sunt in risc maternal si la risc maternal se da 75%,din salariu,dar pot spune ca in mana am luat cu aproape 2 milioane mai mult decat eram la munci,cred ca nu se mai trage atat CASS,si alte tampenii apropo v-am m-ai intrebat stiti cumva ceva de medicul Ahmad de la odobescu,are cabinet pe lipovei 25+mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!![]() |
mai eu nu stiu sigur daca il stiu pe ahmad....??? Are de mult cabinet??? Ca eu stiu un doctor arab ginecolog din lipovei care anul trecut isi cauta locatie de cabinet in zona... dar ,..eu ii stiu numele de familie...Moula ...Si el odata mi-a zis ca medicii il stiu cu alt nume si parca asta e .... daca e el... Stiu foarte multe de el... De fapt ii stiu toata familia

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
ttenzika spune:
il cheama Ahmad Mouhamad Ammar, si sincer nusttiu de cand are cabinet pe lipovei,stiu doar ca anul trecut in avea,si ca lucreaza la odobescu
25+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
mihaser spune:
| citat din mesajul lui ttenzika il cheama Ahmad Mouhamad Ammar, si sincer nusttiu de cand are cabinet pe lipovei,stiu doar ca anul trecut in avea,si ca lucreaza la odobescu 25+mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!![]() |
Da...e un cabinet aproape de blocul meu...este la chiar in blocul unde se face dreapta pe Arcasilor de pe Lipovei...Arcasilor este paralela cu Pomiculturii si cu Borzesti.
Sarcina usoara!

Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ttenzika il cheama Ahmad Mouhamad Ammar, si sincer nusttiu de cand are cabinet pe lipovei,stiu doar ca anul trecut in avea,si ca lucreaza la odobescu 25+mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!![]() |
inseamna ca nu e acelasi..
...atunci nu stiu nimic de el 
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
mihaser spune:
| citat din mesajul lui bebeMaitra Fetelor, multa sanatate la copilasii raciti ![]() Nu mai stiu cine zicea un nr de mobil pe aici..sa va trimit un sms cand apare balerina (va fi cel tarziu marti, cred, ca nenea doctoru a zis sa vin luni cu bagaj cu tot sa ma interneze, daca pana atunci nu se intampla nimic). Deci pana marti o sa stim cu toatele ce si cum s-a aratat! Va pupic pe toate, sarcina usoara in continuare la burtici, si cred ca voi mai intra pe aici cand o sa ajung inapoi de la spital... Meli |
Meli eu l-am dat 0723612495...iti tin pumnii!