Gravidute si mamici de Timisoara (20)
Raspunsuri - Pagina 18
mmns spune:
Salutare,
Sunt nou inscrisa pe forum, desi va citesc de multi timp mesajele.
Referitor la legea privind indemnizatia pentru cresterea copilului, eu cred ca se aplica incepand cu 1 ianuarie 2009. Insa, si fetele care au nascut spre sfarsitul anului 2008, daca la 1 ianuarie 2009 se afla in acel concediu de 126 de zile (cel pentru sarcina si lauzie), beneficiaza de acesta indemnizatie de 85% din media salariului pe ultimele 12 luni. Important e ca dupa 1 ian. sa se depuna dosarul pt. indemnizatia de 85%.
Pupici!
Roxyn spune:
mmns, sper sa fie asa cum spui tu, pentru ca eu voi naste in 2008 dar cele 126 de zile se termina in 2009.
Sper si pentru cele care se afla deja in CIC. Din 2009 sa intre cu 85%. Asa mi s-ar parea corect.
33+ viitoare mamica de
Vlad Andrei
Asa_crestem_noi
elatim spune:
Fetelor ,
vom vedea ce va fi ,dar daca am sti exact cum se aplica legea , cele care nu si-au depus dosarul pt cic si sunt avantajate cu 85% ar putea sa-l depuna in ianuarie (mai bine stai 2-3 luni fara 6 mil si primesti pe urma 85% ).Eu traiesc cu speranta ca se va aplica si pt noi ,cele care suntem in cic.Am putea s-o intrebam pe Lavinia Sandru ,stiti adresa de mail?
Elatim si Victor 13.05.2008
Octavia75 spune:
Buna fetelor, astazi am intrat in saptamana 39 si suntem in stand-by. maine mai mergem la o "inspectie tehhnica periodica" sa vedem ce si cum, daca am ramas tot
. Nu ne doare nimica, inca, burtica ni se intareste din cand in cand si deja simt presiunea tot mai in jos si avem niste pozitii de dormit noaptea, numai bune de desene animate
. In rest tot mai punem si mai scoatem lucruri din bagajel.
Si mie mi-ar face placere sa va cunosc, dar mai mult ca sigur ca dupa marele eveniment.
Multa sanatate tuturor, burtici, mamici, bebici si tatici.
Cu drag,
39 cu
....mai avem un pic.
Octavia75 & bebe mic
Roxyn spune:
OOo, mai un pic si scoatem agitatele![]()
![]()
sa fie totul bine maine, la control
33+ viitoare mamica de
Vlad Andrei
Asa_crestem_noi
elatim spune:
ceau fetele,
s-a votat legea mamelor
Lavinia Sandru a spus :toate mamicile care la 01.01.2009 sunt in concediu de maternitate vor primi 85% din media salarului pe ultimele 12 luni ,dar nu mai putin de 600 ron .
traiasca Lavinia Sandru
Elatim si Victor 13.05.2008
Ank83 spune:
am fost in seara asta la control cu fatuca ...e grasana are 1735 gr
... si i-am vazut fetisoara mai bine... e o frumusica 
... tzuco mama ..de abea astept sa vina.. ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Otiliav spune:
Ank, felicitari pentru grasunica!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
32+
Pozele noastre
mihaser spune:
Salut!
Fetele o sa primiti banutii ptr bebelini! Doamne ajuta!
Tati s-a oferit sa stea si el vreo 2 luni in concediu de paternitate...Abia astept!![]()
Va pup!
Roxyn spune:
Gravidutze, vreau sa va intreb ceva, poate stiti voi mai bine. In cele 126 de zile, eu voi lua 85% din media veniturilor pe ultimele 12 luni.
Problema este ca eu am si alte contracte (contracte civile) incheiate, pe langa salar.
Intrebarea mea este daca la calcularea veniturilor se iau si acestea in considerare.
Sper ca voi sa stiti mai bine ca eu sunt total pe langa...
Va pup
34+ viitoare mamica de
Vlad Andrei
Asa_crestem_noi