Gravidute si mamici de Timisoara (20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebeMaitra

Cristina multumesc de incurajari Insanatosire grabnica la Alex si felicitari pentru cum creste domnisorica ta frumoasa! Esti super cu listuzele tale - mie imi plac oamenii care fac liste, ca si eu fac pentru aproape orice hihi

Anka, felicitari de 31 de saptamani si sarcina usoara in continuare

Subscriu la ce zice Irina, si eu vreau sa va cunosc pe toate, si pe bebeii vostri

Va pup pe toate, sper ca ati avut un weekend linistit!

Meli, in asteptare de lenesa pe nume Maitra

mai si eu as vrea sa va cunosc si pe restul... ca pe fetele mai cu vechime de pe aici le stiu... in afara de Otim... Dar nu stiu cum sa ma incumet sa plec cu Raulito de acasa cu burtocul asta... ca nu mai are rabdare de loc sa stea in carut..Pe sot nu ma pot baza sa ma duca la o data fixa... ca poate pleca oricand in germania cu treburile lui... deci daca organizati ceva nu promit ...chiar daca as vrea sa vin

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

meli nu fa fata lenesa... ca sigur sta ea acolo sa se odihneasca mai putin sa iti arate ea ce poate can iasa ...si atunci sa vezi cine e lenesha

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Of, multa sanatate copilasilor, asta e mai important decat orice intalnire

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Legat de intalnire, si eu as vrea. Acum cat mai e cald afara ca mai incolo vine frigul peste noi.

Marti merg din nou la control si sa imi iau concediul. Azi e luni si imi este asa ciudat ca nu m-am dus la scoala...

32+ viitoare mamica de Vlad Andrei

Asa_crestem_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

hey, ar fi faina o intalneala dar cred ca vom pica greu de acord asupra datei, orei, zilei:) cu racelile astea.....

Cristina, bine ai zis manechina pt Bea. Ce mare e! Sa fie sanatoasa.

Miha, sanatate la Eli, sa treaca repede.

Ank, bravo! 31 saptamani, acus' acus' vine clipa cea mare, mai un pic:)

Am si eu o intrebare pt "cezariene":) sau poate nu numai....pt cine stie sa-mi raspunda: la cat timp ma pot apuca de sport(inot, aerobic+sauna)?
ma plimb la greu dar as face ceva mai mult. O sa intreb si pe dr (trebuia sa ma duc dupa 6 sapt dar n-am ajuns, spre rusinea mea, ajung sapt asta)

Pupic chair la toata lumea si la bebei:)

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Bine v-am gasit mamici si burtici, sunt din Timisoara si as dori sa stiu daca a nascut cineva cu doctorul Ahmad la Odobescu

25+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Fetelor, acum au anuntat ca din 1 ian 2009 se aplica legea cu 85%; o vor vota acum miercuri. sa o vedem si pe asta......

va pup

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

am vazut si eu,sa dea dumnezeu sa fie asa

25+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Ceau fetelor ,

credeti ca legea se va aplica si pt cele care suntem in conc de ingrijire copil la 01.01.2009? eu sper ca da ,altfel ar fi discriminare si probabil vom iesi in strada la greva cu carucioarele

va pupam
Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui elatim

Ceau fetelor ,

credeti ca legea se va aplica si pt cele care suntem in conc de ingrijire copil la 01.01.2009? eu sper ca da ,altfel ar fi discriminare si probabil vom iesi in strada la greva cu carucioarele

va pupam
Elatim si Victor 13.05.2008

Esca a zis ca se aplica ptr cele care nasc in 2009
Eu nu castig nimic cu legea asa...decat daca l-as baga pe tati in concediu.

Fetele eu sunt cu amandoi pe antibiotic...au bronsolita!

Meli nastere usoara!

Mergi la inceput