de ce ne lasam?
Raspunsuri - Pagina 4
lorellay spune:
Of..ma puneti pe ganduri...Eu m-am cam delasat...cred ca destul de rau..
Nu ma mai machiez deloc, parul il strang intr-o coada si gata, manichiura si pedichiura nu am vazut de mult, de pensat cand apuc....Citindu-va mi se face rusine, da..asta e adevarul.
Gasesc scuza ca am un baietel de aproape 4 ani de care trebuie sa ma ocup, sunt si cu burta cat casa, servici pana la 17...DAR NU AM NICI O SCUZA...asta e adevarul, numai ca nu reusesc sa trag de mine sa ma aranjez cat de cat, mi-e groaznic de greu...ce ma fac..trebuie sa ies din starea asta....
Sorana 30+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
Carmena spune:
Buna,
Danitin ai pus punctul pe I, cum se spune. Exact asta vroiam si eu sa subliniez la femei neingrijite si indolente, nicidecum pantalonii de trening cu care stai prin casa(de care eu personal nu m-as lipsi, sau nu am alta idee de stat in casa) sau pijamaua( care recunosc e piesa mea favorita cand dorm). Dar exact cum spuneai,intotdeauna sunt curate, nu sunt descusute si nci vechi....
Acum eu sunt convinsa ca sotul meu e un om normal si in ochii lui sunt EU asa cum sunt sau sper din toata inima ca asa sunt si asa ma iubeste. Nu inseamna ca daca prefer sa dorm noaptea in pijama nu putem avea o viata sexuala OK, sau daca nu umblu toata ziua in desuuri(care pe mine sincer nu ma atrag, de, e chestie de gust si eu nu suport dantela, sac!) nu ne completam reciproc in pat.
Si personal sunt convinsa ca nu ar alege alta femeie numai pentru ca poarta toata ziua desuuri de dantela, iar daca ar fi asa, mi-as da singura una in cap, daca iubesc de 15 ani un om care ar putea sa faca astfel de alegeri tampite!
Inteleg un barbat sau o femeie care alege la un anumit moment din viata sa-si schimbe partenerul, pentru ca ceva in relatia lor de viata s-a schimbat radical, nu mai exista puncte comune de intelegere, nu mai exista comuniune si drag de a sta cu el.
Eu imi iubesc la fel de mult sotul si cand e in pijamale si cand e dezbracat, si cand e barbierit si cand nu. Partea de ingrijire personala si limita de toleranta tine de fiecare in parte si de respectul si iubirea pe care o are fata de sine, si pe care e imperios necesara sa o aiba!
Inca o data trebuie sa spun ca suntem ingrijite si frumoase pentru noi, nu pentru ei! Si asa trebuie sa fim mereu, pentru ca daca Tu insuti esti multumit de imaginea ta exterioara, cum sublinia cineva pe aici, inspiri acea frumusete, liniste si optimism care place si celor de langa tine!
Despre Mioara Roman in tinerete...no comment. Mi se pare la fel de insipida ca femeie cum este si acum, dar cum nu am de gand sa o iau de nevasta e doar o parere...Despre kg acumulate de la tinerete si pana acum, parerea mea este ca e inacceptabil.Hai acolo, 5-10 kg ca e varsta, ca e boala, ca e menopauza as mai intelege dar eu zic ca se vad lesne vreo 30...Si astfel de schimbare in viata ei nu avea cum sa nu o umple de frustari si automat de atitudini negative si reactii de asemenea, care probabil ca au afectat in mod ireparabil si relatia cu Petre.
Ca vine weekendul, si eu as vrea sa am timp de mine, dar mai pe sponci de data asta, ca am zugravi in casa si de maine ma ocup de pus ceva muraturi pentru iarnaDar ca sa compensez nitel, o sa pregatesc ceva bunut la cina in seara asta si o sa pun un film dupa ce culcam copiii.
Va pupic, aveti grija de voi!
Carmena spune:
Sorana hai cu noi aici. Te mobilizezi pana la urma.
De copii, nu te supara pe mine, dar nu sunt o scuza viabila. Si copiii vor o mama ingrijita, sa poata sa spuna la gradi "mama mea e cea mai frumoasa" desi, in ochii copilului, intotdeauna ai sa fii cea mai frumoasa, asta cu siguranta. Si apoi si ei invata de la noi sa fie ingrijiti, chiar daca sunt baieti.
Eu cand nu am cu cine sa il las, ii iau pe copii dupa mine. Aranjez sa merg intotdeauna cu o prietena(ne facem programari la ore succesive) si o rog sa stea cu copiii mei pana imi rezolv eu problemele la coafor, manichiura si altele. Daca are si ea copii, evident stau si eu cu ai ei pana isi rezolva si ea problemele. Si tot asa, solutii se gasesc, vointa sa fie!
Pupici.
danitin spune:
pentru aprecierile cu punctul pe I. Si inca o tura de pentru modul in care evolueaza subiectul. Discutam, ne spunem parerile dar vad ca incepem sa gasim si solutii, ba mai mult scriem si depre ce avem de gand sa facem pentru noi - poate ne inspiram unele de la altele.
Carmena - cu mersul la coafor, mani, pedi am spus de la inceput ca - poate gresesc - dar asta e situatia: sunt pe lista de cheltuieli de redu, asa ca incerc sa le fac in casa. N-am nici o prietena destul de apropiata si cu program suficient de flexibil ca sa o chem la mine sa aiba grija de spiridus pana imi fac eu operatiunile de infrumusetare. Ar fi sotzul sau mamanul, dar nu reusesc sa o stapaneasca. Si cand navaleste in baie exact cand intind eu oja, masca sau balsamul de par, incepe sa-si vare manutzele prin toate borcanele cu smacuri si sa ceara imperativ sa fie infrumusetata si ea mi se cam duce dispozitia de cosmetico-maichiureala sau ce o mai fi. Si atunci dau zor sa termin si ....
Lorellay - spiridusul meu tot 4 ani are iar programul meu de lucru este tot foarte incantat. asa ca suntem intr-o situatie asemanatoare ... poate ne dam sugestii reciproc.
Adrianaloy - super program de infrumusetare pe ziua de astazi. Daca imi ies toate socotelile eu as vrea sa ma spal pe cap si sa-mi pun o masca pe par, ca s-a cam uscat si sa-mi fac manichiura. Cum spiridusul e cam bolnavior iar casa cu podelele in sus de atata dezordine, s-ar putea sa nu-mi reuseasca afacerea infrumusetarea. Dar promit sa incerc
Tuturor
PS m-a cam dezamagit fotografia din tinerete a Mioarei Roman. Dupa cum spuneau cei din articolul citat initial de mine, imi imaginam ceva mult mai spectaculos ...
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
pepene spune:
Da, sunt perfect de acord ca nu trebuie sa neglijam aspectul fizic, atat pt. relatia noastra, cat mai ales pt. noi.
Cum au punctat mai multe persoane, si aici exista diferente de perceptie asupra a ce inseamna neglijenta. Eu, de exemplu, nu ma depilez pe brate, desi am ceva par si maroniu - ceea ce ar putea fi interpretat de multe/multi ca fiind neglijenta, dar de fapt e vorba de o preferinta personala. Sotul meu sta si in casa cu tricoul bagat in trening pt. ca altfel spune ca ii e frig, ceea ce nu e tocmai sexy pt. multi. Dar aceste chestiuni nu ne deranjeaza nici pe unul nici pe celalalt.
Cred totusi ca, atunci cand doi oameni se casatoresc, ei realizeaza ca in ciuda eforturilor lor de ingrijire, timpul isi va pune amprenta. Mi se pare ca se da prea mare importanta ridurilor de exemplu. Orice barbat cu capul pe umeri isi da seama ca, desi sotia lui e o frumusete la 20 de ani, la 65 de ani, cu toate ca poate fi si atunci o femeie ingrijita, eleganta, pur si simplu nu mai poate arata, ca piele/ten/etc, ca la 20. Dar, parerea mea e ca oamenii inteligenti realizeaza asta. Asa cum spunea tatal meu despre mama ( amandoi apr. 60 ani ), citez cu aproximatie- "care e problema cu ridurile? toti imbatranim si facem riduri. as putea sa o consider pe mama ta mai putin frumoasa daca nu s-ar mai spala, nu s-ar mai pieptana, dar ca a facut riduri, ar fi abdurd sa spun ca e mai putin frumoasa pt. asta."
Va pup .
Kea spune:
Dragele mele, poza de pe pagina precedenta apare pe google, cum ca e din anii `90. In schimb, articolul din prima pagina vorbeste de anii `60-`70, cand era cu 20, 30 de ani mai tanara.
danitin spune:
Buna dimineata! Mi-am cam ratat programul de infrumusetare de ieri pentru ca ... am racit! Asa ca acum stau, extrem de anti sexy, intr-o helanca lunga si lalaie trasa peste pijama, in speranta ca reusesc sa prin macar o ora de stat in pat, ca mi-e tare rau.
Kea, eu chiar eram curioasa cum arata Mioara in perioada aia de glorie in care se vorbea in articolul postat la inceput de subiect. oricum, pana si in poza de care spui tu nu se mai vede ca ar fi fost o mare frumusete.
pepene, stii ce zicea Clint eastwood despre riduri? Intrebat de ce nu-si face operatie estetica, a raspuns: Cum, si sa stric frumusetea asta de riduri? Dincolo de replica lui, nu neaparat ridurile sau 5 kg in plus sau faptul ca nu m-am dat o data cu parfum e problema, ci aspectul in general, eleganta de zi cu zi, modul in care te ingrijesti ... incepand cu spalatul si terminand cu un tratament cosmetic, vopsitul parului, manichiura ...
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
Carmena spune:
Buna,
Danitin, sanatate multa, naspa cu vremea asta,se raceste usor...Da-i cu lamaie si miere in ceai caldut cat de multa si cu stat la caldurica...De aranjat, dupa ce trece boala, ca taman chef de asta nu ai cand esti bolnav...
Din pacate nici mine nu mi-a iesit nimik din programul de aseara, pentru ca am adormit bustean langa cel mare si m-am trezit dimineata la ora 8...In sufragerie, 2 pahare unul plin si altul gol, asta este o veni vremea sa doarma si copiii mei singuri si sa vezi atunci dezmat...
Cu parul de pe mana ca s-a discutat pe aici, parerea mea este ca da destul de urat la o rochie de seara decoltata, in rest nu as avea mari obiectii, chestie de gust. Eu ma epilez si pe maini, asa m-am obisnuit.
Nici eu nu merg saptamanal la coafor, mani, pedi, ca l-as baga in faliment pe barbat. Imi fac acasa saptamanal mani, pedi, de spalat pe cap si masca eu pun la 2 zile pentru ca am parul gras, iar la coafor ajung o data la 2 luni pentru par si o data pe luna pentru "retus" la mani-pedi. Epilat rezolv acasa cu epilator, unde nu se poate, merg si cu lama daca nu am rabdare sa creasca sa ajung la ceara la cosmetica. Asa ca si eu imbin "munca" acasa cu rasfatul la salon asa per ansamblu sa ies bine in ochii mei.
Sa aveti wd placut si aveti grija de voi!
kariguld spune:
eu am avut un bun exemplu la mama mea. a crescut patru copii, dar NICIODATA nu am vazut-o lalaie, sau cu halat de casa aruncat pe ea, prajind oua la bucatarie. intotdeauna, era aranjata, uneori, copil fiind ma gandeam cum doarme noaptea, de-i sta parul asa bine dimineata.
ce sa va mai zic de bunica????? mama tatalui meu.....am crezut mereu despre ea ca doarme rujata si cu hainele pe ea, atat de bine se intretinea. nu manca niciodata tot din farfurie, consuma multe fructe si legume, de orice fel, crude, fierte la aburi....
poate ca exemplul lor, ma facut pe mine sa le seman, chiar daca nu in totalitate. mie, imi place sa stau cu pijamalele in casa, atunci cand sunt acasa si nu plec nicaieri dimineata, sa iau chiar micul dejun in pijama, dar cred ca mostenirea genetica isi spune cuvantul acuma, ca si copiilor le place sa stea cu pijamale , iar eu ma pomenesc spunandu-le sa se schimbe, dar eu sunt in pijama....
sunt recunoscatoare cerului, ca de la 20 de ani, nu m-am ingrasat mai deloc, decat in perioada sracinilor, orice as manca nu am probleme! si am cu douazeci si ceva de ani mai mult, decat acum douazeci de ani!
referitor la timp, mereu m-am organizat ca sa am timp pentru mine.
nu plec de acasa ne-indushata, asortez mereu, chiar si la cumparaturi hainele si incaltamintea. nu cumpar lucruri ieftine, nici foarte scumpe, (am buget satisfacator!), caut calitate si sa-mi placa. merg pe jos, aveam activitate langa casa, ( acuma m-am mutat) merg cu familia la munte si facem drumetii in aer liber.
mai mentionez ceva, nu folosesc creme de fata, nu folosesc farduri, machiaje, decat in foarte rare ocazii, iar crema de fata, uneori iarna. nici sapun de fata nu folosesc, ma spal doar cu apa rece. nu ma laud, dar nu am riduri, nici alte puncte negre...am o piele pe fata foarte fina si naturala!
hai ca trebuie sa merg la culcare, e destul de tarziu.
Kari